Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
501.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gano excel in sitesinde bakanlık onayları ile ilgili bölüm yok.Sağlık bakanlığı onayı tamamen yalan.Ürünlerin paketlerinde sadece Tarım bakanlığından onaylıdır yazısı var.
    Satıcılara bir sorum var sistemin düzenli çalışması için her üyenizin en az altı üye o üyelerinde altışar üye yapıp zincirin bu şekilde büyümesi gerekiyor alt kadrolarınız tıkanınca yeni alt kadro bulamazsanız ne yapıyorsunuz.
    Daha öncede yazdım Gano excel toplantısına katıldım.Cem Yılmaz'a taş çıkartacak şirket başkanınız Nahsan Şimşek'i dinledim.Bol müzikli şenlikli toplantıda insanlara hep kolay kazanç anlatıldı.Bizim halkımızında tam istediği çalışmadan para kazanmak ama kazın ayağı öyle değil benim yakının olan bir kişi bu işe soyundu çarkını çevirebilmek için günlerce şehir şehir dolaşıp kendine alt kadro yapmaya çalışıyor.tatlı kazanç zevkine varamayanlar zararın neresinden dönersek kar misali bir gün bu işi bırakacaktırlar.




  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Siz kendinizi kınayın bence ne iskontosundan bahsediyorsunuz aldığınız ürünün parasını ödüyorsunuz zaten. Girişimci olmayan kişilere 990 lık paket satmak dolandırıcılıktan başka bişey değildir.
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Zarar gördüğüm için kötülüyorum evet bana nasıl söylendiyse o şekilde kullandım ve zarar gördüm. Benim ürünü kötülemem satışlarınızı mı etkiledi yoksa. Ayrıca tanımadığınız kişilere sen diye hitap etmeniz de sizin seviyenizi gösteriyor zaten. Cirosunu katlıyor olması iyi bir firma olduğunun göstergesi değildir. Ben nasıl kandırıldıysam bir çok insan da kandırılmakta ve dolayısıyla şirketin cirosu elbette yükselmektedir.
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Siz buraya yazdınız diye bu onayların varlığı doğrulanmıyor. İspat ediniz. Türkiye Tarım bakanlığı onayı var ama SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI yok. İnsanları kandırmaya daha ne kadar devam edeceksiniz.
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    İşte sizin gerçek amacınız satış yapmak insanları kandırıp para kazanmak. Gördüğünüz gibi takip ediyorum. Gördüğüm zararı unutmuyorum.
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    O KADAR ÖN YARGILI DAVRANIYORSUNUZ Kİ ÜRÜNLERİN HAM MADDESİNİ ARAŞTIRMADAN BİR KAOS ORTAMI YARATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ VE KUL HAKKINA GİRİYORSUNUZ YANİ SAKINCASI YOKSA BANA AÇIKLIYABİLİRMİSİNİZ NE GİBİ ZARARINI GÖRDÜNÜZ ÜRÜNLERİN ? SADECE TÜRKİYEDE DEĞİL TAM 110 ÜLKEYE 5 MİLYONA AŞKIN DİSTRİBÜTÖRE 5 MİLYAR DOLARA YAKLAŞAN CİRO YAPAN BİR FİRMA SİZCE KÖTÜ BİR FİRMA OLSAYDI ÜRÜNLERİ KALİTELİ OLMASAYDI TÜRKİYE HARİÇ 110 ÜLKEDE KULLANILIRMIYDI ?
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYE SAĞLIK VE TARIM BAKANLIĞI ONAYI VAR BAKIN SAĞLIK VE TARIM DİYORUM DİKKAT EDİN YAZDIĞIMA TARIM BAKANLIĞI ONAYININ OLMASI SEBEBİ İSE HAM MADDE TAHTAMSI VE ODUNSU BİR ŞEKİLDE OLDUĞU İÇİN TARIM BAKANLIĞI ONAYI VARDIR.
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    EVET BENDE TAKİP EDİYORUM ÇÜNKÜ İNSANLARI YANLIŞ YÖNLENDİRİYORSUNUZ BAKIN SİTEDE YAKLAŞIK 50 KİŞİ YORUM YAPMIŞ TAHMİNE DAYALI DİYORUM 50 KİŞİ DİYE BELKİ DAHA FAZLADA OLABİLİR VE OLUMLU YORUM YAPAN OLUMSUZ YORUM YAPANDAN DAHA FAZLA YANİ BU YÖNDEN BAKSAK BİLE ÜRÜNÜN KALİTESİ VE İŞ FIRSATI ORTADA...
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi ürünü pazarlama ve satma derdinde değilim. Sağlık için kullandım ve zararını gördüm yukarılara çıkıp okuma zahmetinde bulunursanız ne gibi zarar gördüğümü okursunuz. Ben kullanmadan yorum yapanlardan değilim. Ve en önemlisi de para kazanmak için insanların sağlıklarını hiçe sayan sizin gibiler gibi de değilim. Olumlu yorum yapanlara dikkat ederseniz hep pazarlama derdindeler. Bu arada sizi tebrik ederim tanımadığınız kişilere sen denmeyeceğini anlamışsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan68 -- 20 Mayıs 2016; 16:23:37 >
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Tarım Bakanlığı onayı ile Sağlık Bakanlığı onayı aynı şeyler değildir bir araştırın isterseniz.
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Araştırmadığımı nerden biliyorsunuz. Bana zarar veren bir ürün hakkında yorum yapmak nasıl kul hakkı oluyor anlayamadım. Sizlerin girdiği kul hakkını bir düşününüz önce... Yukarılara çıkıp okursanız ne zararını gördüğümü görürsünüz, defalarca aynı yorumu yapmak gereksiz.
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Sadece laf kalabalığı yapıyorsunuz. Tıpkı toplantılarda size öğretilen gibi...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nihaaal

    Mrb forumda bütün yazılanları okudum. Ve şunu gördüm ürünü kullananlar memnun sonuç almış ve satışını yapıp bu mwmnuniyetlerini kazanca dönüştürmeye karar vermişler. Diğerleri de sadece duydukları ve geçmişte yanlış network Marketing sistemlerinden edindikleri tecrübe ile yorum yapmışlar eleştiride bulunmuşlar. Bir de talepleri var madem bu kadar iyi bize sonuç göstersinler demişler. Tabiki seve seve. Kullandım ve 1 ay gibi kısa sürede kolesterol seviyem neredeyse yarıya düştü sonuçlarımı paylaşıyorum bizzat bana aittir. İnstagram hesabımdan takip edebilirsiniz @ganoexcel.Ankara


    Bir çok kan değerini 1 hafta dikkat ile dengeleyebilirsiniz. Ölçü değil söyledikleriniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Okuduğum yorumlar neticesinde alınmaması gereken bir ürün olduğuna karar verdim. Bir kere bu tarz bi ürün alarak hata yapmıştım. Kolay yoldan sonuç elde etme niyetimden kaynaklı. Siz siz olun bu tarz ürün ve satıcılara karşı her zaman mesafeli olun. Pazarlama mantığına dikkat edin. Çoğu Zaman veya uzun süredir devasını bulamadığınız bir rahatsızlık üzerinden son çareymiş gibi lanse ediliyor. Fiyat 40-50 tl hadi bi deneyeyim diye alıyorsunuz sonuç; yine hüsran.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    sizin kafanızda bir algı oluşmuş gidiyor ben hiçbir şekilde bu algıyı değiştiremem ben ürünü kullandım ve faydasını gördüm çevremdekilere de tavsiye ediyorum sadece bir diş macunu bile etkisi bambaşka birşey ürünleri nasıl kullandığınızı bilmiyorum o zaman neden bu mantarı çinde 5000 yıldan beri kullanıyorlar neden gazetelere bu mantarın her derde deva geldiğiniz yazıyorlar araştırdıysanız eğer bunları bilirsiniz siz bakkaldan zararlı olan diş macununu aldığınız zaman üstüne bir miktar para kazanmıyorsunuz üstüne üstlük sağlınız da elden gidiyor başta dediğim gibi sizin algınızı değiştiremediğim için sizinle konuşma gereği duymuyorum ne dersem zıttını diyeceksiniz
  • war3021 W kullanıcısına yanıt
    evet dengeleyebilirsiniz diyorsunuz ama tedavi edebilirsiniz demiyorsunuz ganoderma mantary dengelemiyor tedavi ediyor ve kolesterol ?eker gibi hastalyklaryn olu?masyny engelliyor vücutta eyer tedavi edebilecek ilaç olsaydy herkes iyile?irdi ilaç sektörü sekteye u?rardy
  • war3021 W kullanıcısına yanıt
    bakın ön yargı ile yargılıyorsunuz kanserden şeker hastalığından sedef hastalığından kurtulmuş kişilerin resmi belgeleri var elimde ben kendim reflü hastalığımı tedavi ettim ve kurtuldum reflü hastalığı için ilaç var ama tedavi etmiyor sadece kısa bir süre sizi koruyor ondan sonra tekrar başlıyor yani ürünü bu kadar araştırmadan lütfen ama lütfen ön yargılı olmayın
  • tamam elinizde bulunan şifa bulmuş insanlara ait bilgi ve belgeleri paylaşın inanalım. kaç kişi üzerinde kaç yıl süreyle denendi. bana bilimsel konuşun laflara karnım tok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • war3021 W kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=YBbD1wjUy5s buyrun şimdi bunu atıyorum ve daha bir çok örneği var kendisi bir doktordur.. ben size belgeleri de atarım sonuç almış kişilerin hatta kolon kanseri hastalığından kurtulan kişinin belgesini bile atarım peki siz attığım zaman inanacakmısınız inanmıyacakmısınız ? ön yargınız halen devam edecekmi etmiyecekmi ?
  • veyse2135 V kullanıcısına yanıt
    Siz faydasını görmüşsünüz ben zararını ben de çevremdekilere tavsiye etmiyorum dolayısıyla. Siz yazdınız ve ben de cevap verdim. Gereksiz yorumlarınızı benim üzerimden yapmayınız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.