Şimdi Ara

GANO EXCEL Kullanan Varmı? Nasıl Bişey Bu? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
18
Favori
501.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ciaman

    Siz nasıl bu ürünü pazarlamak adına her şeyi söyleyebiliyorsanız biz de inanmadığımız bu saçma şey için istediklerimizi söyleyebiliri.
    Şeker, kanser hatta menisküse iyi gelen hattta hatta tüm hastalıkları iyileştiribilen mucize mantarınız sizin olsun ama insanları hastalıklar üzerinden kandırmayın. Yazıktır günahtır. Birisini öldürürsünüz ayrıca
    bir tane eczacı tatlı parayı görmüş demek ki satışa başlamış. Onun aldığı eğitime yazıklar olsun. Telefondan bilgi veren bölüm başkanına da yazıklar olsun.









  • Buda makalenin linkidir:
    http://www.yeniakit.com.tr/haber/israilde-neden-kanser-yok-101774.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cashbacter -- 21 Şubat 2016; 14:33:45 >




  • Demirci1983 D kullanıcısına yanıt
    Bunları ispatlayın da görelim. Ben de bu ürünle sağlığımı kaybetmek üzereydim. Bir arkadaşım siroz olma yolunda ilerliyordu. Diğer bir arkadaşımın bütün vücudunda şişmeler oldu kortizonlu tedaviye başlandı. Para hırsı ile insanların hayatlarıyla oynamayın. Sizin gibilere ben para teröristleri diyorum.
  • Arkadas ben net cevaplar vereyim isteyen arayip dogrulasin bakanligi 1-kirmizi reishi mantari icin Saglik bakanligi (ankara)bu urunun onayli olmadigini ve hicbir ulkenin bu urune ait onayinin olmadigini iletiyorlar, firma temsilcileri ordan onayli burdan onayli diye bilincsiz konusuyorlar...2-firma saglik orgutu onayli diye kalkmislar ambalajlama urununun sertifikasini veriyorlar ingilizce ve malezya dilinde yazili,herkes cahil ya! ingilizce bilmiyor..., keci bokunu iyi ambalajla onada Turkiyede tarim ve koy isleri bakanligindan onay alirsin.3-herkes bir hastalik soyleyip, kirmizi reishi mantarinin faydali oldugunu soyluyor arkadas madem bu kadar her derde deva bu kadar bilim adami neden bu urunu ilaclastirmiyor demekki her dert icin bir ilac yeter digerleri sektorden silinir gider:)) 4-gano excel firmasi bir marketin sirketidir sahibine ulasilmiyor saglik bakanligi bu firma icin dava acmistir fakat muhattabini bulamamistir(isteyen yorum yapmasin bakanligi arasin) 5-sistem alttaki uyelerin surekli uye bulmasi ile kazanc sagliyor usttekinin para kazanmasi icin alttaki birilerinin batmasi gerekiyor(bknz telemarketing sistemi egitimleri) 6-bu sistem gercekten cok para kazandiriyorsa bu isi manyaklar gibi yapanlarin tamaminin altinda jipler oturduklari yalilar nerde? 7-sonucta takviye urunler turkiyedede var papatya caylari yada keci boynuzu vs.gibi dukkanlarda satiliyor peki bu urunler neden dukkanlarda eczanelerde yok? 8-takviye urunler bir hastaligi kokten cozmez, cozmus olsa bilim nirvanaya ulasir.japonlar bunu kral icecegi olarak degil, krallari zehirlemek icin kullanmislar bunuda reishi mantarinin icindeki maddeleri arastirip tarihdeki zehirleme sistemleri ile karsilastirabilirsiniz.9- kahve ve cay zaten zararli ne alaka bunlarin icine konulmas, cevabi insanlarin en cok tukketigi icecek olmalari.10-Marketing sistemine uye olup calismak tercih meselesidir;bu bir gida takviyeside olur, devremulkte yada farkli birseyde sonuc olarak bu isten zengin olunabilinir ama bu isi yaratan zengin olur, sen degil arkadasim
    Hayallerini kullandirtma, bu sistemler sizlerin bilinc altiniza sinyal gondererek uye yaparlar, "sen cahilsin, sen anlamazsin, demekki sen para kazanmak istemiyorsun, sen zaten anlamiyorsun dinlemiyorsun vs... "assagilama ve bayagi gorerek davranirlarki etkilesinler.hic birseye on yargili olmayin gidin dinleyin ama urunu kullanacaksaniz dibine kadar arastirin.Beyin bedava :)Tekrar diyorum urunun Tarim ve Koy islerinden onay almasi o urunun iyi oldugunun kaniti degildir. urun bir olumsuzluge care olmamis, bu kadar etkiliyse Avrupada dunya saglik orgutu tarafindan legal satisi durduruldu.yaniniza ingilizce birini alip uyari yazilarini okuyun.Bos kelimlerle ugrasmayin, Saglik Bakanligini arayin.Bu urunun gercekten faydali olup olmadigini sorun, kirmizi reishi mantari analizleri yapildi size en dogrusunu bilim adami soyler.sokaktaki ahmet efendi, bilmem nerdeki fatma hanim degil.
    Ben bu kadar suursuzlugunla arastirdim aradim,sizler akilli insanlarsiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suhurrsuz -- 5 Mart 2016; 22:48:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba ben de Gano Excel' le yeni tanışanlardanım. Çevremdeki iş arkadaşlarım kullanıyorlardı ben de sedef hastalığı olan birinin iyileştiğine ve aynı binada çalıştığım arkadaşımın abisinin iki yıldır çekip gitmedik doktor bırakmamasına rağmen ağzında oluşan ve geçmeyen yaraları iyileştirdiğine de canlı tanıklık edince ufaktan diş macunu ve sabunlarıyla kullanmaya başladım ve faydasını da gördüm sonra ben de üye oldum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shnadmin -- 26 Nisan 2020; 9:30:9 >
  • shnadmin kullanıcısına yanıt
    size sadece gülüyorum. Telefon numarası vermeyi de unutmamışsınız. Ne kadar sazan yakalasanız kardır tabi. Zira verdiğiniz üye parasını başkalarını da batırarak çıkarmak gerek diye düşünüyorsunuz. Bu işe sağlık kazanmak için girip sağlığını kaybedenlerdenim. İnsanların sağlıklarıyla oynamayın üç kuruş para için.
  • suhurrsuz S kullanıcısına yanıt
    Size %100 katılıyorum çünkü bu hataya ben düştüm. Araştırmamanın cezasını çektim.
  • Öve öve bitiremedikleri Gano Excel'e beni üye yapıp sağlığımla oynayan sponsorlar şimdi de DXN denen yine mantar satan firmaya geçiş yapıyorlarmış, madem Ganoexcel çok iyiydi noldu niye bıraktınız. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Zaten biliyordum da bu geçişlerle tamamen emin oldum Gano işi yapanların hepsi para kazanmak için yapıyor aldanmayın, kanmayın, tuzağa düşmeyin.
  • İnsanımız hiç sağlığına dikkat etmez,spor yapmaz sonrada her şeyden şifa bekler. İnsan çaresiz kalınca umuda bile para verir hale geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba

    Ben de bu kapsüllerden yeni aldım ama üye yapmıyorum, para kazanmak amacıyla değil yalnızca faydası olduğunu düşündüğüm için.

    Bir kere bu Reişi mantarın faydaları konusunda bir sürü çalışma var pubmed(doktorların hazırladığı bilimsel makalelerin bulunduğu site) de de mevcut, gazetelerde de çıkıyor.

    Ve bu işi dünyada en iyi ve yaygın yapan firma da bu Gano Excel.

    Ama şuna da katılıyorum pazarlama yolları çok itici ve distiribütörlerin ana amacı para kazanmak, keşke Türkiye piyasasına böyle girmeseydi.

    Sağlık Bakanlığı davasına gelince bu tür destek ürünlerinin ilaç gibi sunulması nedeniyle dava açılmış.

    Ben bu destek ürününe inanıyorum, denedikten sonra da fikirlermi paylaşıcam. Ama sırf para hırsı bürümüş sağlık adına bir şey bilmeyen pazarlamacılar nedeniyle bu üründen uzak kalmanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Piyasadaki GNG Solgar gibi destek ürünlerinden hem bitkisel olduğundan hem de Reişi mantarı etken maddesi yüzünden daha çok güveniyorum.

    Yalnızca paylaşmak istedim.

    Sağlıklı günler dilerim.




  • Herkese merhaba

    Ben de bu kapsüllerden yeni aldım ama üye yapmıyorum, para kazanmak amacıyla değil yalnızca faydası olduğunu düşündüğüm için.

    Bir kere bu Reişi mantarın faydaları konusunda bir sürü çalışma var pubmed(doktorların hazırladığı bilimsel makalelerin bulunduğu site) de de mevcut, gazetelerde de çıkıyor.

    Ve bu işi dünyada en iyi ve yaygın yapan firma da bu Gano Excel.

    Ama şuna da katılıyorum pazarlama yolları çok itici ve distiribütörlerin ana amacı para kazanmak, keşke Türkiye piyasasına böyle girmeseydi.

    Sağlık Bakanlığı davasına gelince bu tür destek ürünlerinin ilaç gibi sunulması nedeniyle dava açılmış.

    Ben bu destek ürününe inanıyorum, denedikten sonra da fikirlermi paylaşıcam. Ama sırf para hırsı bürümüş sağlık adına bir şey bilmeyen pazarlamacılar nedeniyle bu üründen uzak kalmanın da doğru olmadığını düşünüyorum. Piyasadaki GNG Solgar gibi destek ürünlerinden hem bitkisel olduğu hem de Reişi mantarı etken maddesi yüzünden daha çok güveniyorum.

    Yalnızca paylaşmak istedim.

    Sağlıklı günler dilerim.




  • using U kullanıcısına yanıt
    Pubmed sitesi doktorlar için hazırlanmış bir sitedir. Siz oradan okuyup da bu ganonun faydalarını anladıysanız bravo. Daha kullanmamışsınız ben kullandım ve zararını gördüm. Önce kullanın da sonra buraya düşüncelerinizi yazın.
  • Arkadaşlar bu tanıtılan ürün ve şirket yeni Bir Saadet zincir i vakasıdır. Tüketiciyi koruma kanununda yapılan değişiklikle pramid satiş sistemi yasaklanmasına rağmen gizli gizli otel köşelerinde işsiz yada geliri az vatandaşları kandırarak var olan birikimlerinide alarak kendilerine bağlıyorlar. Gelirlerin tamamı yurtdışına aktarılıyor. Vergi kdv fatura yok. Bu sisteme aracılık etmek Pkk ya silah taşımakla eşdeğer. Milletin gözünü boyamak için mantarla ilgili labaratuar onayı adı altında bir sürü ne idüğü belirsiz kurum ismi yazılarak cilalanıp bizlere sunuluyor. Tabiki sağlık istismarı yaparak oluyor bu. Çok iddialı birşey söyleyeyim sağlık istismarı ile Çocuğun cinsel istismarı aynı derecede ağır ve pis bir eylemdir. Düne kadar Alowera bitkisinin mucizelerini satmadılarmı bize. Bu gün ne oldu aloveralı ürünler yasaklandı. Yarın aynı durum buradada olacak. BU KONUYLA İLGİLİ YASAL İŞLEM BAŞLATABİLMEK İÇİN SİZLERİN DESTEĞİNE VE DELİLLERE İHTİYACIM OLACAK. YASAL İŞLEM VERGİ DAHİL BU FİRMANIN TÜRKİYEDEKİ FAALİYETLERİNİ SONLANDIRICI VE VARSA İZİNLERİNİ İPTAL EDİCİ MAHİYETTE OLACAK. ÖNCELİKLE BU SİSTEMİN PRAMİT SATIŞ SİSTEMİ OLDUĞUNU İSPATLAMAK LAZIM. O NEDENLE BAYİ VE ALT BAYİ İLİŞKİSİNİ DELİLLENDİRECEK PARA HAREKETLERİNİ TAKİP EDEBİLECEĞİMİZ DELİLLERE İHTİYACIMIZ OLACAK. Yardımcı olmak isteyenler PM den özel mesaj atsın. Bulunduğunuz yer önemli değil bursadan yazıyorum ben. Bulunduğunuz ilden yönlendirme yaparım. Bu şirketin yönetici konumundaki kişiler dolandırıcılıktan yargılanacaklar ve kaçacak delik arayacaklar. Cevapları hazıdır ama '' Bizimle çalişan doktorlar, avukatlar, polisler var' buda algı yaratma çabasıdır. Sözün sonu KANMAYIN BU SAHTEKARLARA




  • aykut2929 A kullanıcısına yanıt
    Sahtekarlık yapmayın. Bunlar dolandırıcı alet olmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ILKERATLIILKER I kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR MERHABA.. GANO EXCEL ÇOK GÜÇLÜ BİR HAMMEDEYE SAHİPDİR VE CİDDİ BİR GIDA TAKVİYESİDİR.
    DETAYLAR BİLGİ İÇİN LÜTFEN YAZINIZ... SAĞLIK BAKANLIĞI VE TARIM BAKANLIĞI ONAYI VARDIR. VE SADECE TÜRKİYE DEĞİL 117 ÜLKENIN SAĞLIK BAKANI VE TARIM BAKANI LIĞI ONAYI, CAMBERG ÜNİV. ONAYI AVUSTURALYA KARANTINA VE DENETLEME BİRİMİ ONAYI BİOCHEM LAB. ONAYI İBİ CİİDDİ ONAYLARI VARDIR.
    12 YILLIK ARGE ÇALIŞMASINDAN SONRA ÇIKMIŞTIR VE 35 YILLIK BİR FİRMADIR HALADA ARGE ÇALIŞMASI YAPILMAKDADIR.
    KIRMIZI REİŞHİ MANTARI ZATEN 4000 YILLIK GECMISE AİT BIR MANTARDIR ANO EXCEL INSAN SAGLIGINA YARAYAN 2000 TURUNUN ICINDEN 200 TANESI BUNUNDA MAKSIMUM FAYDALAR ICEREN 6 TURUNUN PATENTINI ALMISTIR.
    DÜNYA PAZAR PAYININ %83 GANO EXCELDEDİR
    SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYI OLUPDA ECZANEDE OLMAMASININ SEBEBİ İSE NORMALDE GRAMI ÇOK PAHALIDIR YURT DISINDAN GRAMI 1,000 TL YE GETİRTMEKDEYDI INSANLAR. NETWORK MARKATING SISTEMINDE OLMASININ SEBEBİ İNSAN ODAKLI OLMASI VE UYGUN FIYATLARA ULAŞABILMEK.
    ECZANELERE GİRERSE ULAŞAMAYACAGIMIZ RAKAMLARA ULAŞIR MALESEF..

    YAZILARINIZI BEKLIYORUM




  • cancan68 C kullanıcısına yanıt
    PUMBED SITESINE YAZI YAZAMAZSINIZ DOKTORLAR ICIN OLDUGUNDAN EVET AMA YAZILAN MAKALELERI OKUYABILIRSINIZ. NASIL BIR ZARARI DOKUNDU SIZE PAYLASIN LÜTFEN AÇIKLIĞA KAVUSTURALIM
  • Herkeze merhabalar bu muhteşem urunlerle tam 35 aydır ailece kullanıyoruz...gerçek bir sonuç istiyorsanız söyliyeyim...
    1.eşim 15 yildir cozemedeği Kronik kabızlık probleminden kurtuldu.
    2.oğlum 7 yasindan bu yana bobrekleri sürekli tas üretiyordu yaşının dolmasını bekliyordum ki bu roibos çayı ve ganodermalicidium ozutunden oluşan kapsülü kullandık ve ameliyat olmaktan kurtuldu çok şükür allahım artik bir problemi kalmadı ( oğlum Ameliyat hane hemşiresi )
    3.küçüklüğümden beri mide problemim vardı ve doğru düzgün yemek yiyemezdim en ufak üzüntüyle midemin ağrısı canımdan al alıyordu sanki ( Rabbim düşmanına bile vermesin mide ağrısının)
    4.anneannem 90 yasında bir yıl önce beyin kanaması ve sol tarafindan felç vurdu 15 gün yoğun bakımda kaldı ve doktorlar eve yolladı yapacağımız hic birşey kalmadı allah tan ümit kesilmez dediler ve 12 tane ilaç verdi Dr. Su cümleyi kurdu bu ilaçlar iylestirmez sadece ağrılarını dindirir dedi...bizde ganodermalicidium ve excellium kapsülleri icirmeye başladık allahimiza binlerce şükürler olsunki beyin kanama riski bitti felçli bolumu hareket etmeye başladı cani ne isterse onu söylüyor konusuyor bizimle ve doktorlar bile inamadi sonuçlara evet yatalak ama bu sonuçlar bile bizim için parayla satın alinamaz bir sonuçlar.
    5.Muhteşem Moca kahvesi ile Oğlum ve kızımın sınav sonuçlarında çok ciddi sonuclar aldık çünkü odaklanma sorunları vardı ve artik kalmadı çok şükür...
    Bunlar sadece bizim ailece aldığımız sonuçlar.Birebir Sorulariniz Var ise 05443038172 den filizbesli@hotmail.com dan bilgi alabilirsiniz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Gano Excel den uzak dur çevrendeki insanları düşman yaparsın kendine . başıma geldi tecrübeliyim
  • aslisevi A kullanıcısına yanıt
    Okuyabilirsiniz ama anlayabilirseniz tabi. Bana dokunan zararını paylaştım zaten forumda. Yukarı doğru okuma zahmetinde bulunursanız görürsünüz.
  • aslisevi A kullanıcısına yanıt
    Bu ürünün SAĞLIK BAKANLIĞI onayı yoktur. İnsanları kandırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.