Şimdi Ara

Gangster zenci kızlar terör estiriyor. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
201
Cevap
5
Favori
12.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sinirim bozuluyor boyle video izleyince ulan dal ulan dal!!!!! Vur ulan vuuur!!! Allaaaaaaahhh!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık
  • 100 sene öncesine kadar kölelerdi şimdi ...
  • zencinin ağzını yüzünü dağıtan bi' amca vardı otobüste biri onu koysun mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

zencinin ağzını yüzünü dağıtan bi' amca vardı otobüste biri onu koysun mümkünse.

2. sayfada var adam fena dağıtıyor
  • bu eleman yerine bi türk olsaydı ilk saniyede dalmıştı
  • sinirlendim yemin ederim çocukda ki sakinliğe bak ya
  • videoyu izleyince elini kaldırıp ekrana doğru yumruk şekli yapan varmı :D
    öle böle deil çok atarlandım mallara, garibim kız da savunamıyor kendini. Amerikaya gidesim daha çok geldi bu videodan sonra. Yapacak artisliği oh mis vurucan azına bak bakalım sesi çıkıyormu. havlayan köpek bunlar...
  • Irkçılar doluşmuş yine. Biri kölelik kaldırılmasın demiş. Dünya'ya gelirken kendin seçiyordun değil mi? Menü vardı start diyince ekran geliyordu. Orc elf human diye ayırıyordu galiba? Oranın Amerika'sı varsa buranında Adana'sı var o zaman? Bende bi kaç türkün yaptığı salaklık yüzünden bütün türkler aşağılık yaratıklardır diyeyim? Var mı böyle bir şey? Sen zencilere ırkçılık yaparsan Avrupa'da sana yapar. Sende Avrupa'da zenciden farksızsın. Onlara ırkçı demeyi çok biliyorsunuz ama.

Edit : Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faulen -- 6 Temmuz 2012; 22:58:03 >
  • lan kız bir de hamilemiymiş ?
  • Alın o medeniyet timsali Amerika'nızda durum böyle, bi Allah'ın kulu yardım etmiyor, o erkeğim diye orada dikilen kalıbına tükürdüğümün bebesi ne yapmaya çalışıyor onu da anlamadım. Göz göre göre soyuyorlar milleti kaçmak da yok, üstüne dövüyorlar. Yuh diyorum, insanlık ölmüş. Ama orada Türk ya da Asyalı bi kişi olsa durum böyle olmazdı bence.

• Salcan o zencilere bizim manyak mahalleleri bakalım hangileri daha manyak bizimkiler zenci menci demez kafa keser kafaaaa
  • videosu izle

• f*ckin niggers
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnnRated

quote:

Orijinalden alıntı: Pcbuilder

quote:

Orijinalden alıntı: maviadam

Orasının kürdü ve çingenesi bunlar.

Hadi saldırın bana

Aynen öyle.

Tam aksine arkandayız
  • otobüsün yarısı zenci nereye dalıyorlar.

gömerler onu.
  • Amerika görmeyenler dalardım demekte haklı. Gerçi yarısından çocuğunun Türkiye'de bile dalacağını sanmıyorum ama neyse...

Amerika'da kadınlara pozitif ayrımcılık yapılır. Bir erkeğin kadını dövmesi kabul edilemez. Video kayıtlarına rağmen orada eleman kızlara vursaydı büyük ihtimalle suçlu durumuna düşecekti. Ayrıca oradaki siyah-beyaz çatışması bizdeki Türk- Kürt çatışmasından daha beter. Kızların siyah olması da beyaz elemanın aleyhine olurdu.

Siyahlar boşu boşuna dışlanmıyor. Ayrımcılığa maruz kalmalarının bu ve benzeri sebepleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Amerika görmeyenler dalardım demekte haklı. Gerçi yarısından çocuğunun Türkiye'de bile dalacağını sanmıyorum ama neyse...

Amerika'da kadınlara pozitif ayrımcılık yapılır. Bir erkeğin kadını dövmesi kabul edilemez. Video kayıtlarına rağmen orada eleman kızlara vursaydı büyük ihtimalle suçlu durumuna düşecekti. Ayrıca oradaki siyah-beyaz çatışması bizdeki Türk- Kürt çatışmasından daha beter. Kızların siyah olması da beyaz elemanın aleyhine olurdu.

Siyahlar boşu boşuna dışlanmıyor. Ayrımcılığa maruz kalmalarının bu ve benzeri sebepleri var.

amerikada deil dünyada hiç bi yerde kadına vurulmaz tüm dünyada böyle bilinir amerikayı abartmışsın gözünde

türkiyedede vardır bu olay kadına el kaldırılmaz denilir, türkiye de yaşamıyorsun yada küçüksün

• quote:

Orijinalden alıntı: Into_to_Wild

quote:

Orijinalden alıntı: faruk

Amerika görmeyenler dalardım demekte haklı. Gerçi yarısından çocuğunun Türkiye'de bile dalacağını sanmıyorum ama neyse...

amerikada deil dünyada hiç bi yerde kadına vurulmaz tüm dünyada böyle bilinir amerikayı abartmışsın gözünde

türkiyedede vardır bu olay kadına el kaldırılmaz denilir, türkiye de yaşamıyorsun yada küçüksün

Bizim yaşlarımızda yaygın görülen bir vaka.

Türkiye'de denemesi bedava. 3 tane kızı bir erkeğe saldırtıp test edebilirsin. Kızların başına geleceklerden mesul değilim.

• zenci dedinmi söyle bi duracan

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.