Şimdi Ara

★★★ Gangstar Vegas Oynayanlar ★★★ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
28.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • halen daha favori oyunlarımdan .D güncellemede alıyor hep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1026 -- 2 Ekim 2014; 22:39:40 >
  • arkadaşlar, ben bu oyuna yeni başladım. Gerek sokaktaki diğer adamların çatışmasında gerekse bizim öldürdüğümüz silahlı adamların silahlarını alamıyor muyuz? Ben alamadım, sizde nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

arkadaşlar, ben bu oyuna yeni başladım. Gerek sokaktaki diğer adamların çatışmasında gerekse bizim öldürdüğümüz silahlı adamların silahlarını alamıyor muyuz? Ben alamadım, sizde nasıl?

Başkasının elindeki silah öldürdüğünüzde düşmüyor diye biliyorum.
    Counter Strike'da düşüyor ama o başka tür bir oyun.
    Kısacası sizin yaşadığınız şey normal.
  • Zig Zag kullanıcısına yanıt
    anladım teşekkürler. Pc'de (androidde oynamadım,bilmiyorum) GTA oynarken onda böyle bir şey vardı diye hatırladım birden; onunla kıyaslama açısından da sormuştum aslında.
  • Arkadaslar ben oyuyuksildimtekrar yukledim facebook ile giris yaptim eski yaptigim car geri geldi fakat tekrar silio yuklemem gerekti yeniden giris yapmaya calistigimda giris basarizi tekrar deneyin yaziyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar hortlatmış gibi olacak sanırım ama Gangstar 4 oynuyorum 1 haftadır baya ilerledim telefon boştayken müthiş bi sesle telefona oyunun bildirimi geliyor o bildirim sesi çok hoşuma gitti o sesi alıp mesaj sesi yapmak istiyorum böyle bir şansım var mı ?
  • Harita çok küçük ya acaba görev yaptikca mi büyüyo yoksa oynamaya değmez aşırı kucuk ????

• Kontör verdim oyuna 30 kontör ama nakit gelmedi yardım edin :(

• Arkadaslar silah seviyesi nasil yukseliyor bir turlu bulamadim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAY VELCORO68 -- 16 Şubat 2015; 21:51:59 >
  • Arkdaşlar Kendi tecrübemi paylaşıcam bilmeyenlerde öğrenmiş olur.
    ARABA SATMAK VE BİR KAÇ ARABA FİYATI
    Oyunda en kolay şekilde araba satarak para kazanıyorsunuz bilmeyen varsa youtub da yazarak ulaşabilir.
    En pahalı araçlar araba satılan yolun önündeki motorlar 114.000 Siyah her yerde gözüken camaroya benzettiğim spor araba 63.000 lamborghini 60-70.000 civarında diğer spor arabada phorse gibi olan ( arabalardan anlamam) ford masteng gibi olanda 140 bin civarında en pahalısı bugatti veyrona benzeyen araba 270.000 veriyor oda bu arabaları satarak para yapabilirisiniz.
    Beceri Puanları
    Beceri puanlarında en önemli olanlar silah hasarı silah jarjör doldurma hızı savunma ve yere birini öldürerek düşürdüğünüzde araç - silah - kıyafet vermesi vede yumruklarınızı geliştirin
    YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN TAKTİK
    Öncelikle verilen elmasları saklayıpta bir item alma çabasına yeni başladıysanız çok erken olur bence mantıklı olan elmasları beceri puanına dönüştürüp becerilerinizi arttırmanız .
    Çünkü becerilerinizi arttırdığınızda zaten silahlar araçlar kıyafetler öldürdüğünüz kişilerden düşüyo. Ayrıca yanlız etkinlikte iyi bir skor ile ilk 100 e girip elmas anahtar yada elmas beceri puanı ödülllerini kazanmanız için becerilerinizin iyi olması gerekiyor. Bugün de yanlız etkinlikte göğüs göğüse dövüş var ve benim karakterimin dövüş için hafif hasarlı vuruşları x2 ye kadar getirdim etkinliği çabuk bitiridiğim için her oynadığımda 4 yıldız tam veriyor ve ill 100 deyim 150 elmas 5 beceri puanı 5 mühimmat kutusu ve 10 elbombası vericek gelen elmaslarla ben tekrar becerilerimi arttıracağım hiç para harcamadan sadece birilerini öldürerek elmas vererek yada vip olmam gerektiricek eşyaları kazanabiliyorsunuz.
    İyi oyunlar herkese ...Oyunda Başarılar

• Süper

• merhaba. gangstrar vegas da elmas nasıl kazanılıyor.hangi görevi yapıyorsam gelmiyo. ana görevlerde geliyo onlarda elmas olmayınca açamıyorum. ıphone kullanıyorum :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.