Şimdi Ara

★★★ Gangstar Vegas Oynayanlar ★★★

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
28.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba iPhone'cular

Daha yepyeni bir oyun Gangstar Vegas. Çıkalı tam 1 hafta oldu.
    Oynanış açısından GTA'ya benziyor. Ama oynayanlar bilir, silah, menü tasarımı, kıyafetler açısından Saints Row'a daha çok benziyor sanki.

Bu konuyu, oyuncuların toplanıp fikir alışverişinde bulunması için açtım. Yeni oyuncular da toplanır aramıza zamanla.

Oyunu yüzeysel de olsa açıklayayım biraz.
    GTA tarzı bir oyun. Zaten birçok kişi biliyor.
    Serbest gezebiliyoruz, bunun dışında ana ve yan görevler var.
    Ana görevler pembe renkte gözüküyor. İçinde görevi veren kişinin baş harfi yazıyor, aynı GTA gibi.
    Sol üst köşede haritamız var. Buraya basınca bütün görevleri, marketleri, alınabilir mekanları vs. görebiliyoruz.
    Sağ taraftaki butonlarda en üsttekine basarsak bize en yakın ana görev açılıyor. Oraya kadar arabayla gitmek zorunda değiliz yani. Tek tuşla göreve başlayabiliriz.
    Bunun altında Çabuk Oyun sekmesi var. Burada bütün görevleri tek tek görüp katılabiliriz.
    3. sırada ise Mülkler bulunuyor. Bu oyunda GTA'dan farklı olarak mülk sahibi olabiliyoruz.
    Mülklerin fiyatı yüksek. Ama belli bir sürede size para veriyor. Alırken yanında görebilirsiniz. Mesela 1 saatte 5.000 kredi veriyor. O bölgedeki bütün mülkleri alırsak gelir artıyor. Bu gelirleri toplamak için bu sekmeye gelip kontrol etmeliyiz. Her bölge ayrı ayrı gözüküyor zaten.

Gelelim durdurma menüsüne. Bildiğimiz ismi Pause Menu ama böyle yazmanın uygun olacağını düşündüm, neyse.
    Burada karşımıza 6 seçenek çıkıyor. Dükkan, Rehin Dükkanı, Beceriler, Sosyal, Durum ve Kumar.
    Dükkan kısmı oyunun en iyi kısmı bence. Buradan karakterimize kıyafet, araba, silah, zırh, helikopter ve uçak alabiliyoruz
    İlk sekme Gizli Servis. Burada kutu alıp açıyoruz. İçinde ne çıkacağı tamamen şansınıza kalmış. Yukarıda çıkma şansı yüksek olan ürünler yazıyor. Buna göre fiyat da değişiyor tabi
    İkinci sekmede kendimize ekleme yapıyoruz.. Örneğin sağlık paketi ve zırh paketlerinden bir sürü alıp, oyun ortasında veya çatışmada istediğimiz an canımızı fulleyebiliriz. Bunun dışında paraşüt, molotof ve tamir paketi var. Tamir paketi galiba arabadayken tamir ediyor hasar alınca. Paraşüte daha ihtiyacım olmadı ama oyunda ilerledikçe olacaktır eminim.
    3. sekmede Araçlar var. Ufak bir scooter'dan tanka kadar her şey var Paranızla alıp, istediğiniz an çok yakınınıza çağırabiliyorsunuz. Genellikle oyunu ilk açtığınıza hemen yanınızda aldığınız en pahalı araba çıkıyor. Onun dışında nedense arabayı almanıza rağmen size teslim etmek için yüklü bir para istiyor, çözemedim..
    4. sekmede Hızlı Araçlar var. Fiyatları daha yüksek ama kontrolleri, hızları ve dayanıklılıkları daha iyi. Burada da Mustang'den Nascar'a kadar her şey var. Tabii ki marka yok ama eğer arabalarla az-çok ilginiz varsa hepsini anlarsınız zaten
    Sonraki sekmede Hava ve Deniz Araçları var. Ufak bir tekneden en hızlısına kadar var. Listenin devamında ise uçaklar var. Helikopter, uçak ve Cackler denen hem suda hem havada giden bir cihaz var
    Daha sonra silahlar başlıyor. Bunları kendi paranızla alabileceğiniz gibi öldürdüğünüz adamlardan da alabilirsiniz. Tabii ki masum yayalardan alamazsınız
    Listenin sonunda ise kıyafetler var. Bunları da hem paranızla hem de yerden toplayabilirsiniz. Ben mesela yerden Çıplak Göğüs topladım, adam yarı çıplak geziyor

Evet dükkan bitti. Sırada Rehin Dükkanı var.
    Burada elimizdeki eşyalarla takasa giriyoruz sanırım. Oyunda anlamadığım yerlerden birisi. Ne işe yaradığını çözemedim ama elbet bilen biri çıkacaktır
    Beceriler kısmında araç ve silah kullanma becerilerimizi artırabiliyoruz. Hava, su ve kara araçları için ayrı ayrı sekmeler var.
    Aşağıda silah kullanma becerilerimiz var. Burada vereceğimiz hasarı, doldurma süresini filan değiştirebiliyoruz. Tabi her tür silah için ayrı ayrı maalesef..
    En altta ise koşma hızı, polise yakalanma, ölenlerden alacağımız parayı artırma , mermiye dayanma gibi özellikleri artırabiliyoruz.
    Bunların hepsi Beceri Puanıyla alınıyor. Ama Beceri Puanlarını nasıl toplayacağımızı çözemedim.

Sosyal kısmı internet gerektiriyor. Bağlı değilseniz soluk renk gözükür.
    Şimdiye kadar hiç girmediğim için bir bilgim yok. Galiba Online oynamaya yarıyor ama emin değilim. Deneyip gözlemlerimi yazarım.

Durum kısmının ikonunda oyunun % kaçında olduğunuz yazıyor. İçeri girince tüm oyunlarda olan Stats bölümü var. Yaptığımız görevler, öldürme sayımız ve sahip olduğumuz mülkler var.
    Ayrıca Saygı çubuğumuz da var. Sağa kaydırdıkça favori silahlarımız, araçlarımız, ve oynama süremiz çıkıyor. Ben daha 2 günde 4 saat oynamışım, ki zamanımın çok az bir kısmını ayırdım buna.
    Devamında toplam paramız ve harcamamız, saldırılarımız, toplam katettiğimiz mesafeler var.
    Bildiğimiz Stats bölümü işte

Kumar kısmında kredilerimizi yatırıp Blackjack, Slot Makinesi ve Video Poker'e girebiliriz. Eğer bu konuya ilginiz varsa girin, onun dışında burada zaman geçirmek pek eğlenceli gelmedi bana, siz bilirsiniz.
    Evet, menüyü de bitirdik.. Seçenekler'e bir göz gezdirelim:
    Burada Dil seçeneği, bildirimler, yardım gibi seçeneklerimiz var.
    Alttaki sekmelerden Ses'te klasik ses çubukları var.
    Kontroller kısmında solda hassasiyet ayarı var. Sağ üst kısımdan kontrolünü değiştirmek istediğimiz aracı seçiyoruz. Aşağıdan da kontrol biçimini.
    [simage]http://p1306.hizliresim.com/1b/g/p51g8.png [/simage]
    GTA'daki tuş yerlerini değiştirme olayını bunda kesinlikle aradım. Bu kadar iyi ve pahalı bir oyunda büyük eksiklik. iPad'de alışması zor olabiliyor.

Evet ufak incelememi bitirdim. Okuduysanız teşekkürler. Birazdan SS ekleyeceğim tek tek.

Gameloft'un yayınladığı video:

Forumda bu oyunla ilgili açılan konu linki:
    http://www.donanimhaber.com/cep-tel-yazilimlari/haberleri/Silah-kizlar-ve-kumar-Vegas-Gangsterinde-bir-araya-geliyor.htm

Oyun içi görüntüler (hepsi alıntı, ama kendim de koyacağım) :
    Resimleri simage şeklinde koydum konu kirlenmesin diye. Ayrıca kotalıları da düşündüm. Siz de koyacağınız SS'lerde bu konuda duyarlı olursanız sevinirim

İndirmek isteyenler için iTunes linki:
    https://itunes.apple.com/tr/app/vegas-gangsteri/id571393580?mt=8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zig Zag -- 14 Haziran 2013; 17:42:21 >

• Güzel bir inceleme olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewMac

Güzel bir inceleme olmuş

Teşekkürler. Aslında bir oyuncu klübü kurmayı düşünüyorum. Ama hazır boş zamanım varken ufak bir inceleme yapayım dedim, resim de ekleyince güzel oldu gibi
  • ellerine sağlık güzel olmuş jb siz ücretsiz indirebileceğim bi yer varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cutnawall

ellerine sağlık güzel olmuş jb siz ücretsiz indirebileceğim bi yer varmı

PM attım. Şimdi kullanımını atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Bana da atabilir misin acaba ücretsiz varsa ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tâlâ

quote:

quote:

Bana da atabilir misin acaba ücretsiz varsa ?

Ücretsiz bir şey yok da, oyunları ücretsiz indirmek için iTunes benzeri program var.

1 dk bekle senin de PM'ine atıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ AIRDROP $DOGS
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

adamın dibisin kardeşim ellerine kollarına sağlık eyvallah +1

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam güle güle kullan

• Cok guzel bir inceleme olmus emeginize saglik ben oyunda hic mulk falan almadim param da 3.4 milyon falan acilcasi mulkun ne ise yaradigini bilmiyorum ara ara oyuna girip havalimaninda gidip ucak alip ordu karagahina giriyorum ordu helikopterini kacliyorum boyle roketler falan atiyorlar zevkli ya benim hosuma gitti tek begenmedigim sey hava birden bire degisiyor birden aksam oluyor falan ama cok basarili bir oyun bi kac ta bug var mesela boyle ucaklarin garina girince icerideki duvarlar girunmuyor disaridan gorunuyor ama icerden bakinca duvarlar yok oluyor :D

Edit: birde en cok hosuma giden iki ozellik var araba calarken boyle adami disari atiyorsun adam boyle 1-2 sn yerde kaliyor bir baska hosuma giden yoldan gecen insanlardan birine tek kusun atica yaralaniyor topllayarak falan kacmaya calisiyor cok basarili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceCold -- 14 Haziran 2013; 21:30:30 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Rica ederim hocam güle güle kullan

hocam rica etsem banada pm atabilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

Cok guzel bir inceleme olmus emeginize saglik ben oyunda hic mulk falan almadim param da 3.4 milyon falan acilcasi mulkun ne ise yaradigini bilmiyorum ara ara oyuna girip havalimaninda gidip ucak alip ordu karagahina giriyorum ordu helikopterini kacliyorum boyle roketler falan atiyorlar zevkli ya benim hosuma gitti tek begenmedigim sey hava birden bire degisiyor birden aksam oluyor falan ama cok basarili bir oyun bi kac ta bug var mesela boyle ucaklarin garina girince icerideki duvarlar girunmuyor disaridan gorunuyor ama icerden bakinca duvarlar yok oluyor :D

ooo sen bayaa GTA'ya çevirmişsin, oyunun b**unu çıkarmışsın

En eğlenceli zamanları o tabi.
    Ben de internetten save data mı indirsem diyorum..

Evet hava durumu buguna ben de rastladım. Yürürken birden parlaklığı kısmışsın gibi kapkaranlık oluyor

Mülkleri okumuşsundur da tekrar edeyim.
    Haritayı açıp 3. sekmeye gel sağdan. Orada alınabilecek mekanlar çıkıyor. Eğer hepsini alırsan gelirleri artıyor hep birlikte.
    Gelen kiraları görmek için yine haritada sağdan 3. sekmeye basman yeterli. Bölge bölge gözüküyor kiralar.

Kısa vadede pek bir avantajı yok ama fazla paranı bunlara yatırıp da saat başı toplarsan çok iyi para kasarsın 1-2 haftada

• çok güzel bi inceleme oyunu dün bitirdim bende %36 da bitti franky denen adamı öldürüyorsun son bölümde pembeli ana görevler bitiyor yan grevler kalıyor birtek sıkıldığım için onları oynamıyorum ben güzel oyun ama daha uzun olabilirdi %36 da oyun bitti %100 içinde sanırım yan görevler veya 5 kşi vur 10 kişi darp et flan tarzı şeyler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

çok güzel bi inceleme oyunu dün bitirdim bende %36 da bitti franky denen adamı öldürüyorsun son bölümde pembeli ana görevler bitiyor yan grevler kalıyor birtek sıkıldığım için onları oynamıyorum ben güzel oyun ama daha uzun olabilirdi %36 da oyun bitti %100 içinde sanırım yan görevler veya 5 kşi vur 10 kişi darp et flan tarzı şeyler var

+1 aynen oyun daki hikaye bilumu bitince %100 olmuyor bende de 38 gorunuyor yan gorevleri bende yapmiyorum onlar sıkıcı oluyor ama frenkle kavga ederken bi bug var frank yere dusunce kavgada yerden kalkana kadar vurdumuz darbeler franke islemiyor onu fark ettim

• quote:

çok güzel bi inceleme oyunu dün bitirdim bende %36 da bitti franky denen adamı öldürüyorsun son bölümde pembeli ana görevler bitiyor yan grevler kalıyor birtek sıkıldığım için onları oynamıyorum ben güzel oyun ama daha uzun olabilirdi %36 da oyun bitti %100 içinde sanırım yan görevler veya 5 kşi vur 10 kişi darp et flan tarzı şeyler var

Ooo hocam sen de indirdin de bitirdin demek

Ben de %28'deyim. 2 günde yaptım bunu.
    Demek ki 1-2 güne bitiririm ana görevleri.
    Yan görevleri ben de hiç sevmedim. Yok kumarhane soy şu kadar kişiyi öldür filan.

Bir de yarış görevlerinde 3 yıldız yapmak imkansız galiba, yapan var mı zamana karşı olanlarda ?

Ama güzel gözüküyor oyun. GTA'dan farklı olarak oyunu bitirince bile sadece para kasıp bütün arabaları ve uçakları almak için bile oynanır.
    Ki öyle yapacağım. Bak arkadaş yukarıda demiş uçak filan çalıyorum diye. Ben de öyle zaman geçireceğim oyunda baya

• zig zag kardeşim benim sorulardan bunaldın galiba pmi kapatmışsın sana bişi danşıcaktım neyse canın saolsun :)
  • quote:

zig zag kardeşim benim sorulardan bunaldın galiba pmi kapatmışsın sana bişi danşıcaktım neyse canın saolsun :)

Yok hocam ya ne demek olur mu öyle.
    PM'in sana hep açık.

Geçen gün forumdaki bir hatadan dolayı bütün gün pm alıp atamadım. Ama bugün sorun yoktu. Bir daha atmayı dene bakalım mesajı, gelecek mi acaba merak ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

zig zag kardeşim benim sorulardan bunaldın galiba pmi kapatmışsın sana bişi danşıcaktım neyse canın saolsun :)

PM'in sana hep açık.

Geçen gün forumdaki bir hatadan dolayı bütün gün pm alıp atamadım. Ama bugün sorun yoktu. Bir daha atmayı dene bakalım mesajı, gelecek mi acaba merak ettim

Karşıdaki kullanıcı özel mesaj almak istemiyor

aynen böyle yazıyor dünyam başıma yıkıldı

• quote:

quote:

quote:

PM'in sana hep açık.

Karşıdaki kullanıcı özel mesaj almak istemiyor

aynen böyle yazıyor dünyam başıma yıkıldı

Neden öyle dedi anlamadım. Bir bakayım ayarlara da ben seçmedim öyle bir şey

• quote:

quote:

PM'in sana hep açık.

Bende pm alabilirmiyim
    Eline sağlık bu arada

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.