MacBook bilgi?
MacBook ta crackli uygulama kullanılabiliyor mu
MacBook Tavsiyesi?
Şu an Asus s551l notebook 512 ssd var. After effect ve premiere pro işe uğraşıyorum. Yeni notebokk düşünüyorum. MacBook Air m2 aklımda var sizce nasıl?
Fakat kararsızım 256 ssd olması yeter mi. Bir de ekran eski PC’nin çok yansıma yapıyordu. Bunun da ekranı aynı gibi. Yoksa bir Windows pc 512 ssd mat ekran mı almalıyım.
Tavsiyenize ihtiyacım var.
Asus laptop yedek parça?
2013 model asus vivobook s551lb nin komple üst kapağını orijinal olarak yani;
lcd cover
lcd ekran dokunmatik
lcd bezel
nerden bulabilirim. Nette emin olamıyor insan. Asus Servise sordum 5 yılı geçtiği için artık parçası onlarda yokmuş.
Ssd tavsiyesi acil?
laptopumda 1 Tb hdd vardı. Maalesef bozuldu. Şimdi ssd almayı düşünüyorum hangisi marka iyidir ve ne kadarlık almak yeterli olur. 250-500gb lik olanlar yetiyor mu acaba? İlk defa alacağım mecbur kaldım
Wd harici hdd ses?
Wd elements harici hdd 1.5 Tb aldım. Sallayınca cık cık diye hafif bir ses geliyor. Kullananlar var mı sizde nasıl?
Şablonlar hakkında
youa Kanalı için after effect Photoshop gibi programlarda kullanabileceğimiz şablonları nerde buluyoruz. Bunların telif işlemi sorun oluyor mu
Telif hakkında bilgi?
telif haklarında örneğin bir şablonu, fontu youtube kanalında kullanmak(pk açık kanalda) “kişisel kullanım için uygun” alanına mı giriyor yoksa “ticari ve ticari kullanım için”alanına mı?
Ae hazır şablon?
after effect hazır şablonları ücretsiz indirip, düzenlesek(ses ve fotoğraflarını yani) sonra youtube kanalına yüklesek şu an ya da ilerde telif vs. gibi sorunlarla karşılaşır mıyız?
Bunun gibi siteler var mı kullanacağımız?
Aynı isim?
YouTube de var olan bir kanal ismi ile farklı bir kanal açılılabilir mi?
x kanalı var diyelim benim kanal da x olacak.
YouTube kanalım ilk defa telif uyarısı aldı iki tane. 90 gün sonra bitecek. Sorum şu telif almadan önce kanalım ful seviyedeydi yani algoritması sağlığı falan %100 gibi.
bu doksan gün bitince kanalım ilk açıldığı gibi sağlığı vs yine ful mu olacak yoksa yine 3 hakkım olmasına rağmen artık ömür boyu bozuk halde mi kalacak %99 gibi. Eğer böyle kalacaksa emek vermek istemiyorum çünkü.
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 363
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 264)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
5 Yanıt
0