Şimdi Ara

Gangland siyah ekran sorunu (s.s)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu yükledim bu sorunu alıyorum nasıl düzeltilebilir?

orjinal mi cracklımı oyun ..? ..cracklıyse farklı bir crack deneyın .. ekran kartınızın surucusu güncel değilse güncelleyin .. wındows optımasyonunda sorun olabilir...advanced system care ile onarın ...

ayrıca konuya sıstemınızı paylaşın ..

Orijinalden alıntı: nıggaa

bu resim oyunun içinde mi ? .. hangı oyun .. bıraz daha ayrıntı lutfen ..oyundan atıp bu ekran mı cıkıyor oyuna gırınce mı bu ekranda kalıyor ...

orjinal mi cracklımı oyun ..? ..cracklıyse farklı bir crack deneyın .. ekran kartınızın surucusu güncel değilse güncelleyin .. wındows optımasyonunda sorun olabilir...advanced system care ile onarın ...

ayrıca konuya sıstemınızı paylaşın ..

Oyunu açmaya çalıştığım zaman direkt geliyor oyun crackli daha önce kendi bilgisayarımda oynamıştım bu hatayı yeni vermeye başladı..

Bilgisayarıma gelince:
    1 gb ram
    ati radeon hd 3400
    Amd athlon 64 processor 3200+ 2.01 ghz

• Oyun gerecleri nelerdir ve pcqolik kardesimin dedigi gibi crack degistir kaldir tekrar yukle baska bi sistemde dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • Texture leri yükleyememiş. Büyük olasılık oyun hatalı kuruldu. Kaldırıp tekrar kurmayı dene.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.