Single player oynarken THE DEFECTOR bölümünde oyunun ortalarında bi yerde bi kapıyı itmesi için bizim adama yardım ediyorum ve tam o anda bi patlama oluyor ekran karaıyor.3 defa restart yaptım o bolumu hep aynı yerde ekran kapkara , işin garibi gideceğimiz yerin işareti ve pusula ve mermi sayımızı görünüyor.Acaba aynı sorundan yaşayan var mı aranızda ? nasıl halledebiliriz şunu?
sen yine iyi ilerlemişsin. oyunun başında cuba bolumunde. içeriden alana cıktıgım an gümlüyor oyun
Ben daha fps görüntüsü alamadım bu saate kadar bekledim ama siyah ekran direk, kafayı tırlatacam.
Arkadaşlar ben ilk başta 1980 x 1080p denedim siyah ekran verdi, 1440x900 denedim siyah ekran verdi sonunda 1280 x 1024 denedim bu sefer siyah ekran sorunu olmadı fakat daha ilk görevi bitirmeden oyunu kapattım. Bir daha açmayı düşünmüyorum. Nefret ettim oyundan. Infinity ward yapsaymış keşke.
win 7 kullanıcısı iseniz oyunun uyumluluk modundan xp sp3 konumuna getirin.bunda olmaz ise vista konumuna getirin. (ekran kartı sürücüsü visualc yada directx ten kaynaklanan bir sorun değil.)ben bu sayede aştım sorunu.
evet bende karşılaştım bu sorunla
ikinci denememde başarısız oldu.bu işlemden sonuç alamayacak olursanız bana kızmayın..
Directx Güncellemesi yapınca düzeliyor Ercan sen o gün düzeldi demiştin bana save dosyası işe yaramadı mı? yada ne yaptın sen ya?
save dosyası buldum bende o bölümü atlamak zorunda kaldım ondan sonraki bölümde devam ediyorum...sorun yok şu anda
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
save dosyası buldum bende o bölümü atlamak zorunda kaldım ondan sonraki bölümde devam ediyorum...sorun yok şu anda
Hocam o bölümde zaten çok birşey kalmıyor kapıyı açıyorsunuz bi meydana çıkıyorsunuz sonra 1 tank daha geliyor o meydanı savunuyorsunuz 1 dakika felan sonra hop heliye binip gidiyosunuz
Aynı sorun bendede var.Link versen bende indirem save i atlayıp devam edeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: wWenTj
Aynı sorun bendede var.Link versen bende indirem save i atlayıp devam edeyim.
oyunun kurulu olduğu klasör deki players dosyası ile değiştir
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
Directx Güncellemesi yapınca düzeliyor Ercan sen o gün düzeldi demiştin bana save dosyası işe yaramadı mı? yada ne yaptın sen ya?
Senin sayende atladık orayı kardeşim , Direct x i tekrar yükledim düzeldi sorun yok şimdi.
victor charlinin sonlarına doruda sorun var
arkadaşın kaldığı bölümde aynı hata bendede oldu.ilk olarak direct x güncellemesi yaptım olmadı.visual c güncellemesi yaptım olmadı.oyunun ayarlarını en düşük seviyeye getirip denemeler yaptım olmadı.nasıl olduysa oyunun modunu xp sp3 e getirdim o bölümü sorunsuz geçti.tekrardan aynı bölümü defalarca sp3 le oynadım sonuç sürekli başarısız oldu. ""en sonunda karanlık ekranı verdiği andan bir önceki saveden ana menüye dönüp tekrardan resume game komutundan o bölümü oynadım .iki üç denemeden sonra bölümü atladığını gördüm"".bu işlemde iki deneme yaptım . ikisindede başarılı oldu.sisteminizde yada programlarınızda bir hata olduğunu zannetmiyorum.oyunun kendisi hatalı.illaki bölümü geçemeyecek olursanız birde bu taktiği deneyin derim.yüzde yüz başarılı olabilir demiyorum.ama patch çıkıncaya kadar işinizi görebilir. yalnız şunu belirteyim kapıyı açtığınız anda siyah ekran görürseniz direkt esc den ana menüye gelin.çünkü üç beş saniyelik bir beklemede save yapıyor ve bölüme baştan girmeniz gerekiyor.
aynı yerde bende de oldu oyunu kapatıp tekrar açtım sorun kendiliğinden düzeldi