Şimdi Ara

Gandalftan MSÜ Sınavı yorumu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evde rahat rahat 2 buçuk saate çözüp konuşmakta ilginç
  • Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarumandan yorum:

Tyt Türkçe bunun 6-7 katı zorlukta falan olur.

• Bak aslan kardeşim anlamada sıkıntı mı var bilmiyorum. Ben bu sınavı sinifta, stres altında cozsem daha iyi yapardım anladın mı güzel kardeşim benim? Ben geçen seneyle birlikte totalde 45 tyt denemesi falan cozmusumdur. Kendimi biliyorum yani anladın mı kardeşim benim? 2 kurumda denemelere gidiyorum ve evde yaptigimdan daha iyi yapıyorum anladın mı canım benim

@Dr. Donanım : 17k Hacettepe bilgisayara tavım. Daha iyisi olsa daha mutlu olurum elbette. ODTÜ falan gelse çok güzel olur :D

@Asbael krallar karması ayt inceleme fırsatım olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Nisan 2019; 15:14:14 >
  • Valla ben arkadaş için konuşmuyorum kendim için söyleyeyim ,bu sınav benim kanayan yaram oldu çünkü bu seneki üçüncü en kötü netim normalde hep yetiştiririm ucu ucuna da olsa yalnız sınavda Türkçe 36 işaretledim sonra dönerim diye denemedim mat 36 mı 37 mi ne işaretledim geri dönemedim sosyal ilk defa çok zor geldi fen kolaydı.
    Sonuç olarak Türkçe 34 doğru 2 yanlışım var 33,5 netim var
    Mat 35,75 netim var
    Sosyal 11 soru işaretledim 8.5 netim var
    Fen 17.5 netim var.Toplam 95,25
    Evde yetiştiremediklerimi çözdüm mat 37,5 oldu
    Sosyal 15 oldu
    Fen aynı
    Türkçe 35 oldu.
    Bana pozitif etki sağladı çünkü 105 net oldu ama dediğim gibi herkes için farklıdır
    Ayrıca 2018 msü’yü de evde çözdüm
    40 mat,20 fen,15 sosyal,36,25 Türkçe gelmişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: pippuri

Libgende var hocam
    hocam libgende denemeler var ya, bizim burada ön arka siyah beyaz 15 krş yani sayfa başı 0,075 tl. Sence değer mi ya birde bazı sorularda renk mi gerekiyo. Türkçe sosyal için olur ama rahat
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    benim demek istedğim sınavın atmosferini yaşamadıktan sonra 120 yapsanda bir anlamı olmaz.
  • Adam ne güzel yorumlarını yapmış sizle paylaşmış yok evde çözmüşsün, yok ben 110 yapıyorum, yok gerçek sınav olmadıkça 120 de yapsan anlamsız. Hasta mısınız abi biraz cool olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.
  • Teşekkür ederim hocam vakit ayırıp görüşlerinizi paylaştığınız için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTürkMan

Bu mesaj silindi.
    üni öğrencilerinin çektirdikleri yeri bul hocam. Eskiden 4 krş tu yani bir yaprak 8 krştu dolar uçmasaydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryo41

üni öğrencilerinin çektirdikleri yeri bul hocam. Eskiden 4 krş tu yani bir yaprak 8 krştu dolar uçmasaydı...

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHTürkMan -- 15 Nisan 2019; 15:6:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHTürkMan

.

Alıntıları Göster
    o zaman Dh de bir konu vardı adam kargo ile ucuza fotokopi çekiyordu. 6 krştu galiba öyle hatırlıyorum ona bakabilirsin.
  • Ryo41 kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHTürkMan -- 10 Nisan 2019; 20:38:17 >
  • Hocam iyi yapmışsın tebrik ederim. Ben nedense battım sınavda. Tytde çok dalgalanma yaşıyorum bazen 100 yapıyorum bazen 90 yapıyorum. Msüde 85-90 arası bekliyorum çok düşük geldi süreyi ayarlayamadım. Ayt netlerim 70 civarı fakat tytyi bir türlü 100 üzerine sabitleyemedim. Neler yapmalıyım sence? Genelde matematiği yetiştiremiyorum yetiştirirsem en kötü ihtimalle 35 geliyor ama süre problemi yaşıyorum son zamanlarda.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • soruları bana da atarmısınız
  • aga bilmediğimden soruyorum neden sınav hakkında fikrini konu açarak belirtmek istedin? kanaat önderi falan mısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.