Şimdi Ara

Gandalftan MSÜ Sınavı yorumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
4.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba dostlarim, minik kardeşlerim, Romalılar. Bugün MSÜ sınavını çözme şerefine nail oldum. Buradan GOE lorduma da selamlar. Ben neden sadece kendi düşüncelerimi açıklamak konu açtım onu da bilmiyorum. Neyse.
    Gelelim sınava. Öncelikle sınava girerken mental olarak yorgun olduğumu belirteyim. Bugün ayt denemesi, 2 3 saat PC, bir adet american gods bölümü, uzunca bir wp görüşmeleri sonunda da MSÜ çözdüm. Saat 00.10da başladım 02.40 gibi bitti işte. 2 dakika falan arttı onla da kodlamaları yapardım sanıyorum. Evde olduğum için biraz da dikkat toplayamadim. Bu kadar uzun neden anlattı diye düşünüyorsanız 70 net yapmamin bahaneleri.
    Şaka. Ama bu anlattiklarimin bi 2 3 soruya mâl olduğunu düşünüyorum. Şimdi ders ders görüşlerim,
    Türkçe : kolaydı diye düşünüyorum. Geçen seneki tyt çok daha zordu sanki. Dil bilgisi kısımları kolaydı(yazım yanlışları hariç 2si de yanlış onların belki de onlar da kolaydır bilmiyorum). Toplamda 4 yanlışım var 35 net. 27 dakikada bitti.
    Sosyal : geçen sene çok zor sormuslardi MSÜ de bu sene de zorlanırlar bayağı. Tytde o kadar zor gelmedi tabii. Bilgi sorusu fazlaydı. Tarihte imkanı yok bu kadar bilgi gelmez bence.
    1 tarih, 2 dinden yanlışım var. 2 de boş var. 14.25 net.
    Matematik: süre aliciydi. Zor soru sayısı maksimum 5 tanedir bence, geçen sene olduğu gibi. Teknenin yolcu alma sorusunu anlayamadım. Bir de masa örtüsü sorusunu çözemedim. 3 de yanlış var(2si dikkatten gitti). Problem soruları basitti(zor hatırlamıyorum). Geometride dikdörtgeni kestiği soruyu yanlış okudum 5 dk da ona gitti sanırım ya üzücü oldu o. Geometri de genel olarak kolaydı. Hediye kutusu sorusunu beğendim güzel trick ufak yapmışlar. 35.25 net.
    Fen: sosyalden daha düşük nasıl net yaptım ben burada ya... Fizikteki optik, kimyada periyodik tablo(yanlış okuma) ve PVC sorusu, biyolojide mayoz ve nişasta sorusu yanlış. Sorular güzeldi bence fende herkes sosyale sovmus ama :D. 13.25 net

Genel olarak bence güzel sinavdi. Zorluk olarak ortalama derim sanırım. Zor klasmanında değil sanki.

Edit budut toplam net 98.25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 9 Nisan 2019; 3:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zor bir sınav değil deyip 98.25 net yapmak ve ev ortamında sınav salonunda bile değilken ilginç geliyor bana. Kendimi övme amacım varsa alçağım 110 yaptım Pazar sabahı normal girdim sınava yani sonradan değil. Bence sınav zordu. Sınavın zorluğu soruların çözülüp çözülememesinden öte verilen sürede kaç net çıkarabildiğindir. Branş değerlendirmesi yaparsak Tyt2018 Türkçe bundan bir tık daha zordu. Bunun Matematiği daha zordu(uzun ve anlama gerektiren sorular) Sosyali 2 gömlek zordu bu sınavın. Fen ise eşit denilebilir.
  • türkçede nasıl hız kazandınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uruk hailer gandalflar forum orta caga dondu

• Wp hocam

• Tam olarak aynı neti yapmışız. Pek zor değil ama Türkçesi biraz daha uğraştırıcı olsaydı bunu demezdim. O zaman yetiştirme peoblemleri ortaya çıkardı.

• Matematik icin neler cozdunuz hocam?

• 7.sorunun şafağında saate bakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet sınavı soruları
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tanrikutalp T kullanıcısına yanıt
    internationalrelations kullanıcısına yanıt
    Hocam mesaj sayimdan anlayacağın üzere forumda aktif biriyim. Yıllardır DH, ekşi, reddit gibi forumlarda cooook fazla yazı okudum. Kitap okuyan biri değilim, Türkçedeki hizimi tamamen bu internet sitelerine bağlıyorum. Paragraf kitabı olarak hiz renk çözdüm geçen sene çok basitti. Türkçe SB olarak %35 falan 3D çözdüm dil bilgisi kisimlari yani. Bir de Türkçede 1 deneme kitabı çözdüm hız renk pek beğenmedim zor testlerini 22 dakikada falan çözdüğüm oluyordu. Sonuç olarak Türkçe için pek ekstra bir çalışma yapmadım yani.

@internationalrelations hocam 12de karekök ve 345 çözdüm. Bu sene 3d çözdüm. Deneme olara 345 bitirdim geçen seneki basım.

• Zor bir sınav değil deyip 98.25 net yapmak ve ev ortamında sınav salonunda bile değilken ilginç geliyor bana. Kendimi övme amacım varsa alçağım 110 yaptım Pazar sabahı normal girdim sınava yani sonradan değil. Bence sınav zordu. Sınavın zorluğu soruların çözülüp çözülememesinden öte verilen sürede kaç net çıkarabildiğindir. Branş değerlendirmesi yaparsak Tyt2018 Türkçe bundan bir tık daha zordu. Bunun Matematiği daha zordu(uzun ve anlama gerektiren sorular) Sosyali 2 gömlek zordu bu sınavın. Fen ise eşit denilebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • msü full kitapçık olan var mı atabilir mi
  • kitapcigi pdf atana ruhumu satiyorum dostlar bi yollayin allah askina

• nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Libgende var hocam

• DHTürkMan D kullanıcısına yanıt
    Matematik nasıl yetiştirdiniz hocam, hızlanmak için neler yaptınız?

• Sosyale nasıl olsa yorum sorusu geliyor diye hiç çalışmamıştım ama bu sınavda yorum sorusu sayısı 2-3 tü. O nedenle sosyal 6 net. Türkçe kolaydı 35 dk da çözdüm 2 boş 1 yanlış var. Fen soruları harbiden kaliteliydi fizikte 5 kimyada 6 biyolojide 5 yaptım. Benim asıl canımı sıkan matematik oldu zaten son 4 soruya zamanım yetmedi hiç bakamadım matematik de 31 32 dolaylarında geldi. Normalde tyt netlerim 100-105 aralığında iken bu sınavda 90 net falan yapabildim, sosyaldeki 14 boşum sağolsun.
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hocam sınavi evde çözmek bende negatif etki yapıyor. Rehavete kapılıyorum. Matematikte fazladan vakit yiyor falan.
    Zor tyt denemesi olarak çap tr geneli ve krallar karması tyt var mesela bence.

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    hocam senin hedef neydi ?
    Krallar karmasının ayt sinin zorluğu nasıl sence ? Evde kendi başıma çözüyorum ama piyasaya ya da dershanelerde yapılan denemelere göre zorluğu nasıl bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 9 Nisan 2019; 13:55:17 >
    Hocam krallar karmasının çözümleri var mı? Yoksa almayacağım. Ondan soruyorum

• Brula Noyan kullanıcısına yanıt
    orbim.in
    Orbim Kare Kod - BES YAYINLARI Soru Çözüm Videoları
    http://orbim.in/bes/u114515/0
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.