Şimdi Ara

Gandalfı Eru Mu Diriltti?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yav bu gandalf balrogla savaşıp öldükten sonra nasıl diriliyor onu eru mu diriltiyor yoksa silmarilyondaki onun altinda calisan lavuklardan biri mi?

Bu arada gri gandalf > ak gandalf omg gri gandalf cok daha halk adamıydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen Eru yolluyor. Glorfindeli de yollamıştı benzer şekilde. Gri gandalfin ayrı bir karizması var bence de. Lavuk dediklerin valar herhalde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4KabileReisi -- 9 Ekim 2022; 17:50:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4KabileReisi 4 kullanıcısına yanıt
    Ya eru abimin gucu saurona yetmiyor mu ne yasli basli gandalfi yorup duruyor Tanrı değil mi bu herif gelsin yok etsin kötülüğü?

Omg fantastik evrenler de bile adalet yok

Gandalf abim özellikle hobbit filmlerinde ve lotr 1. Filmde muthis ya jrr tolkienin en iyi yarattigi karakter aslinda orta dunyanin kaderini onun kurdugu oyunlar kurtarıyor cok Büyük adam

• yeni diziyi izlediniz mi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzledim 1 6 ve 7. Bolumun cok kısıtlı bazi yerleri haric komple çöp diyebilirim

500 milyon dolari bana verseler bundan 10 kat iyi senaryo yazar oynatirdim omg

Lotr filmlerine bir what if senaryosu guzel gider mesela yüzüğü saruman alsa nolurdu vs

Gerçi christopher lee öldü saruman icin iyi bir oyuncu bulunamaz artik

Bu arada dizideki sjwlik ogelerine kesinlikle takilmadim zenci elf cuce ve hobit olmasi bence pek sırıtmamis diziye iyi yedirmisler ama evreni biraz bozdugu da bir gercek lotr filmleri ve hobbit filmeri bu dizi ile kiyas bile edilemez

• Up

• son up

• Bu tür şeyleri niye önemsiyorsunuz? Yazan kişi nasıl isterse öyle olur. Gandalfı eru da diriltir, saruman da diriltir, bir senaryo yazar bilbo bagins de diriltir. Yazan kişiye bağlı.

• Dr.Stephen Strange kullanıcısına yanıt
    Star wars ve lotr evreninin derinliklerini öğrenmek benim icin bir haz

• Aynen, bunu ben de anlamiyorum. Ozellikle super kahramanlar icin "O bunu yener, bu onu yenemez" falan kavgasi yapiyorlar ya. Yazar neyi isterse onu yener.  

• Hepsinde erunun parmağı var. Gerçek dünyadaki tanrı gibi düşün. Bir plan var ve o senaryonun işlemesi söz konusu orada da.

Neden direk yok etmiyor dediğin şey Allah neden bütün kötülükleri yok etmiyor demek gibi bir şey. Senin benim için çok büyük ve yıkıcı olan o kötülükler tanrısal boyutta çok küçük ve önemsiz detaylar olabilir. İslama göre de burası bir sınav dünyası ve cennet nimetlerinin yanında buradakiler çok çok küçük ve komik.

Öte yandan Yüzüklerin efendisi hikayesinde biz hikayeyi elflerin gözünden görüyoruz. Bunun bir de doğu milletleri tarafı var. O açıdan baktığında iyiler kötüler vs. karışıyor. Mesela insanlar sadece batıdaki gondordan, rohandan ibaret değil. Doğuda da insanlar var. Filmler bazında bakarsak madem orclar vs çok kötü bu insanlar neden onlarla beraber diye bilmiyoruz. Orclar elflerin gözünde saf kötü ve hiç bir medeni tarafları olmayan varlıklar. Ama aslında orcların da kendilerince bir kültürleri, aile yapıları, liderleri vs. var. (Tolkeinin mektuplarında vs. geçiyor bu konular)

• urugakhina U kullanıcısına yanıt
    Eru Saurondan tirsiyor olmasin neden gelip kendi savasmiyor da gandalfi yolluyor omg

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Allah neden kotulukleri bitirmiyor gibi bir şey bu işte. Allahın şeytandan güçsüz olması mümkün mü mesela? Eru da o hikayede öyle.

Bir de dedim ya başka hikayelerlevde bağlanan aslında tam bitmemiş bir hikaye lotr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eru: Bak gandalfçım mahalleye gidiyorsun o sauron'a iki tokat atıp geliyorsun bir şey yaparlarsa biz geliriz.

Gandalf: Tamam abe.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.