Şimdi Ara

Gaming (ya da kaliteli normal) Headset Önerisi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, dostlar.. İş dışında akşamları arkadaşlarla vakit geçirirken, oyun amaçlı kaliteli ve temiz ses ileten güzel bir kulaklık arayışı içindeyim. Ses konusunda pek bilgim olmadığı için, özellikle hepsiburada üzerinde satılan bir mikrofonlu headset önerebilirseniz sevinirim. Bütçe 200 civarını pek geçmezse sevinirim.

• Hyper x cloud 1 öneririm, 2 de aynısı ama ses kartı ilaveli, fiyatları bilmiyorum bakman lazım.
  • Güzel kardeşim senin dediğin çok pahalı
  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Bu kulaklığa baktım da piyasaya core ve stingerler gelmeye başlamış,amazonda var sanırım ama pahalı imiş. Core(240 civarı) ya da stinger(200 civarı) bakabilirsin onlar 200 şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 8 Ekim 2016; 13:43:56 >
  • İlgine teşekkür ettim dostum.
  • Bu arada yazdığım fiyatlar Tr fiyatları,amazon gibi yazmışım sanırım. Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaşlar, dostlar.. İş dışında akşamları arkadaşlarla vakit geçirirken, oyun amaçlı kaliteli ve temiz ses ileten güzel bir kulaklık arayışı içindeyim. Ses konusunda pek bilgim olmadığı için, özellikle hepsiburada üzerinde satılan bir mikrofonlu headset önerebilirseniz sevinirim. Bütçe 200 civarını pek geçmezse sevinirim.

Asus Cerberus veya Logitech G230.. Ama önerim Cerberus olur..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Arkadaşlar, dostlar.. İş dışında akşamları arkadaşlarla vakit geçirirken, oyun amaçlı kaliteli ve temiz ses ileten güzel bir kulaklık arayışı içindeyim. Ses konusunda pek bilgim olmadığı için, özellikle hepsiburada üzerinde satılan bir mikrofonlu headset önerebilirseniz sevinirim. Bütçe 200 civarını pek geçmezse sevinirim.

Eyvallah dostum bakacağım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

quote:

Eyvallah dostum bakacağım.

Rica ederim.. Hatta yorumumu şöyle düzeltmek istiyorum, Almadan önce Mutlaka bi elektronik mağazada ikisinide '' PC'e bağli şekilde '' dene hangisi hoşuna giderse onu al.. Kimisi gidip kulakliği telefonuna takip öyle deneyip aliyo falan öyle yapma..

• Muhtemelen internetten sipariş vererek alacağım dostum. Artık şansa kadere ne denk gelirse
  • ben 2 hafta önce trust gxt 340 aldım.

http://www.vatanbilgisayar.com/19116-gxt-340-71-surround-gaming-headset.html

şu kulaklık oluyor. Ben de oyun için aradığımdan sanal da olsa surround kulaklık istedim ve en uygun fiyata bunu buldum. hem yerli hem yabancı sitelerdeki olumlu yorumları da gördükten sonra aldım. aldıktan sonra tek dediğim şey iyi ki almışım oldu. öncelikle sesini ben çok beğendim. bassı olsun tizi olsun bana çok güzel geldi. ardından surround performansını denemek için battlefiled 4'e girdim. kapalı alanlarda ayak ve silah sesleri. açık alanlarda ise araç seslerinin nerden geldiğini tam olarak anlıyorum. Kaç defa beni bıçaklamak için arkamdan koşan adamın sesini duyup, dönüp vurdum. yani surround performansını da ben beğendim. kısaca öneririm. üstelik fiyatı da logitech, asus gibi tanınmış firmalara göre daha uygun.

tek sıkıntısı ilk kullanımda bana biraz sert geldi. pek ergonomik gelmedi ve rahatsız etti. ama 1 hafta içinde kulaklık mı açılıp yumuşadı, ben mi sertliğine alıştım bilmiyorum ama artık 3-4 saat taktığımda bile rahatsızlık vermiyor.

migrofon konusunda ise ben yorumların bazılarında migrofonun cızırtılı kaydettiğini okumuştum. bazıları ise bayağı memnundu. benim migrofonla işim olmuyor zaten ama deneme amaçlı denediğimde benim migrofonda cızırtı sorunu yoktu, denediğim 3 migrofon içinde sesi en net kaydededen bu. ama eğer ses fazla açıksa kulaklıktaki sesi de çok yüksek olmasa da biraz algılıyıp kaydediyor. senin için sorun olur mu bilmem. ses konusunda kesinlikle öneririm ama migrofon konusunda bilmiyorum. Biraz şansına kalmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 30 Ekim 2016; 0:51:0 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.