Arkadaşlar merhaba, kendime bir gaming sistemi kurmayı planlıyorum. Bütçem aşağı yukarı 1500euro. Bütçeye az da olsa ekleme yapabilirim ama maksimum 1500 euro gibi düşünebiliriz. Parçaları amazondan veya kendi bulunduğum ülkede ki marketlerden alacağım (Hollanda). Kendimce şöyle bir sistem kurdum ancak bazı arkadaşlarım wifi bağlantılı anakart alma, işlemciden kısabilirsin gibi birkaç öneri verdiler ama tabiki onlarında bu konuda çok fazla bilgisi mevcut değil. Sistemin amacı Battlefield 1-3-4-5 ve çıkacak olan BF-6, Read Dead Redemption 2, GTA V gibi oyunları yüksek/akıcı fps ve high-ultra ayarlarda oynayabilmek. İş bilgisayarı olarak kullanmak gibi bir amacım yok, çok düşük bir ihtimalle belki gitar programları yükleyebilirim ama bu benim belki de amaçlarım arasında değil ilk 10, ilk 1000 e bile girmez. https://pcpartpicker.com/list/bqkDv4 Beklenti olarak ayrıca şunu da belirtebilirim, amacım oyunları akıcı, yüksek fps le oynamak dedim ancak ben öyle piksel detayları mükemmel olsun, görüntü-gölge-ağaçla-su akıntıları vs. rüzgarda gerçek gibi hareket etsin gibi beklentilerim yok, yani olursa artı ama olmazsa da çok büyük bir sıkıntı değil benim için. Bütün parçalar için tavsiyelere açığım, verebileceğiniz bütün tavsiyeler için teşekkür ederim. ![]() |
Bildirim