Şimdi Ara

Gaming Kulaklık Denen ZIMBIRTI !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan kırk yılın başı şu gaming zırvalarına kanıp bişey aldım. Güzel ses veriyo tamam eyvallah fps oyunda işe yarıyormuş ama OLUM NASIL KATLANIYONUZLAN. Lan sıcaklan nası duruyo insanlar bunla. Ayırca saçımın üstünde bu olunca huylanıyorum . Saatlerce yayın yapan tipler yok mu nasıl duruyolar o kulaklıkla vay anasını. Şu streamerlara para gömen kekolara acırdım. Şimdi anlıyorum kulaklıkla okadar durdukları için para veriyolarmış

• marka alabilir miyim hocam memnunsan

fırsattan istifade ediyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onu alanın kliması da olur, serin serin yapar. gerçi bende de o tarz kulaklık var, klima yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Quin

marka alabilir miyim hocam memnunsan

fırsattan istifade ediyim

logitech g430 amazondan aldım 35 dolardı kargosuz ıvır zıvır 195 200 civarı geldi
    memnunum sanal 7.1 kablosu fln sağlam görcez uzun vadede ne kadar dayanıklı onu bilemem. logitechin yazılımını sevdim tek yazılım ürünü takıyorum pcye orda beliriyo falan. gerçi başka gaming ürünüm olmadığından karşılaştıramıyorum arkadaş önerdi. sesin nerden geldiğini anlıyorum ve müzik dinlerken güzel oluyor bana yetiyor :d

• quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

onu alanın kliması da olur, serin serin yapar. gerçi bende de o tarz kulaklık var, klima yok.

hocam yokyav klimanın karşısındayım bildiğin kafamın orasını kapıyor terliyorum valla gidip kafamı 3e vurasım falan geldi dur hatta gidiyorum yeterrrr
  • Mianfei kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam başka öneri gelmezse alıcam artık yapacak bisey yok

• Stream filan yapmayacaksan neden aldın ki? Aç hoparlörü bam bam inlet odayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • alışmayla alakalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

Stream filan yapmayacaksan neden aldın ki? Aç hoparlörü bam bam inlet odayı

Fps oyunda hoparlor ile oynarsan kick yersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subatta hyperx cloud 2 aldim. Cok memnunum ama yazlari sacimin kivircik ve kulaklik padlerinin deri olmasindan ötürü fazla terletiyo yoksa terleme yasamiyorum. Ayrica ses performansi cok güzel bence.

• quote:

harici 5.1 falan yok evde. laptop hoparlörüde çok kötü monster bilgisayarım. 700 tllik telim bile dha çok ses çikartiyor bende mecburen aldım çünkü tel kulaklığıda işe yaramıyo sesin geldiği yön konusunda. Ha çok zenginsen odayı 7.1 donat güm güm öyle oyna tabiki farklı bi zevk :D
  • Başlığa girmeden önce bir an için snopy denen dandik markanın ışıklı mışıklı ürünlerinden sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

quote:

Ses mi kasıyorsunuz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atilla-R

quote:

Ses mi kasıyorsunuz

Ben önceden bodoslama oynardım. Bildiğin oyunum level atladı. 2 duyumdan 1i eksik oynuyomuşum. Şu an sesi al ha gözlerimi kapamışım aynı yani o kadar etki ediyomuş. Malım ben senelerdir laptop hoparlörüyle fps oynadım

• Frisbynin 12 $ lık kulaklığını kullanıyorum. CS-GO'da ölünce takımdakilere info veriyorum ses kasarak adamlar kendi kulaklıklarıyla duyamıyorlar, sen nasıl duyuyorsun deyip şaşırıyolar. Müzik performansı değil ama oyun için yeterince iyi. 5-10 katı fiyat farkı olan ürünlerle arasında aynı oranda performans farkı yok. Gaming ibaresi çok büyük bir aldatmacadır.
    Birde gaming koltuk çıktı ya, o tam komedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Frisbynin 12 $ lık kulaklığını kullanıyorum. CS-GO'da ölünce takımdakilere info veriyorum ses kasarak adamlar kendi kulaklıklarıyla duyamıyorlar, sen nasıl duyuyorsun deyip şaşırıyolar. Müzik performansı değil ama oyun için yeterince iyi. 5-10 katı fiyat farkı olan ürünlerle arasında aynı oranda performans farkı yok. Gaming ibaresi çok büyük bir aldatmacadır.

Modeli neymiş markanın merak ettim.
  • Deri yastıklı olanlar terletiyor

• G430 gayet iyi bir tercih olmuş. Özellikle film ve oyunda çok iyi. Ayrıca bayağı rahat bir kulaklık. Yazın sıcak olabiliyor evet haklısın ama yormuyor.

Özellikle FPS oyunlarında gerekli EQ ayarlarını yaptıktan sonra hile diye küfür bile yiyorsun

• %100 katılıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Teoman Yabgu

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Frisbynin 12 $ lık kulaklığını kullanıyorum. CS-GO'da ölünce takımdakilere info veriyorum ses kasarak adamlar kendi kulaklıklarıyla duyamıyorlar, sen nasıl duyuyorsun deyip şaşırıyolar. Müzik performansı değil ama oyun için yeterince iyi. 5-10 katı fiyat farkı olan ürünlerle arasında aynı oranda performans farkı yok. Gaming ibaresi çok büyük bir aldatmacadır.

Modeli neymiş markanın merak ettim.

FRISBY FHP-G1414B
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.