Şimdi Ara

Gamescom 2011 - Battlefield 3 (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
526
Cevap
1
Favori
39.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

Züğürt tesellisi hepsi.Başka hiçbirşey değil.

Bilgisayar monitorunden oynamak zorunda olmak apayrı buna hiçbir lafım olmaz ama tutupta burada pc den oynamanın çok daha iyi olduğunu falan savunmasın kimse...

5 yılda 200 lira vermişlermişmiş pc oyunlarına... Konsol sahipleri verdi belki 2000 lira...Sen 200 lira veripte 2000 lira veren adam kadar zevk aldığını nasıl idda edebilirsin o küçücük ekranında.Adı üstünde yaf oyun konsolu

Ya yazmayayım diyorum,ortak olmayayım diyorum ama SIYAH ada BEYAZ denmezki...

kusura bakma ama ben 21 inç lcd monitörümde 1920x1080p ile senin alamadığın zevkleri alıyorum pc ile
    21 inç ekranımdan uzaklığım da yarım metre

1024x768 nerede 1920x1080p nerede...
    ayrıca dx11 gpu ların pek çok grafik fazlası var konsolcukların desteklemediği...

sen demişsin ya adı üstünde konsol diye, adam 500- 600 tl lik gpu lar üretiyor sırf yüksek kaliteli oyunlar oynatabilmek için

ve öyle pc ler varki sırf oyun için toplanıyor ve 2000 lirayı geçiyor mesele para ise
    birşeyin pahalı olupta iyi olmadığının en iyi ispatıdır konsol oyunları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 26 Ağustos 2011; 5:27:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Bu oyunu pc de oynayanın aklına şaşayım...

Gel de şu mesaja bakıp bakıp ibret alma.
  • PC gibisi var mı ya, hangi konsolu kullanırsanız kullanın alıştığınız şeyden vazgeçemiyorsunuz, bu belki benim FPS oyunlarına düşkün olmamdan kaynaklanıyor ama PS1, 2, 3 hepsini kullandım ayrıca MGS hayranıyımdır ama küçücük ekranın başında 2 kat oyun oynamak gibi saçma söylemler bence iyi bir PC'ye sahip olamamış sadece ucuza aldığı konsolda oyun oynamak zorunda kalanların laflarıdır. 23" bir LCD'ye dibinden bakarken nasıl küçük geliyor hayret, o da olmadı PC'yi istediğiniz gibi dev bir LCD'yede bağlayabiliyorsunuz gamepad ile oynayabiliyorsunuz. Ben hiç grafik karşılaştırmasına girmeyecem zaten PC ile konsolu karşılaştırmak mantıklı olmaz PC'nin sınırları yok sonuçta her zaman gelişime açık bir platform bu yüzden konsol hiçbir zaman PC teknolojisini yakalayamaz. Bf3'ün böyle büyük bir farkla gelmesine şaşmamalı sonuçta oyunun ana platformu PC bu yüzden diğer konsoldan PC'ye devşirme oyunlar gibi arada küçük bir fark olmayacaktır konsolla, oldukça belirgin bir fark olacaktır ki 64 oyuncu haritaların genişliğide bu oyun için çok farkedecek, yani Bf3'ü konsolda oynamak oyuna haksızlık olur.

• Daha oyunların konsollar yüzünden grafiksel olarak gelişemediğinin farkında bile değiller. Oyun çeşitliliğinin gelişmesini engelleyen pc'ler değildir, oyun firmalarının konsol firmaları ile özel anlaşmaları var, amaç konsolu ucuza verip konsola özel oyunlardan kazanmak. Pc'de ultra AA ve AF ile HD çözünürlükte yüksek fps ile oynamak ayrıcalıktır, istenirse lcd veya led TV'ye hdmi'dan bağlanıp görüntü alınabilir, hatta şimdiki üst düzey ekran kartlarının çoklu ekran desteği bile var. Ekran kartlarındaki gpu'lar oyunlarda elindeki var olan gücün tamamını kullanamıyor bile. DICE BF 3'ü pc'ye özel yapmasaydı, grafik zenginliğini göstermek için bu kadar sükse yapamayacaktı. Konsollar daha iyi demekle olsaydı o işler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 27 Ağustos 2011; 7:02:08 >
  • Bilmem kaç kare, şu kadar kaç fps yapar, şu çözünürlükte şu kadar fps kaybı var, ayrıca ekran yenileme hızı şu kadar hz olursa maksimum fps bu kadar olur ki; onunda kare kökünü aldığımız zaman ekrana yansıyan frame sayısında 23 frame düşüşü görülür buda demek olur ki; 120 hz eşittir 33 fps + karekök x zart zort.

Bu ne arkadaş yaa, bi konu okuyalım dedim ortalık formüllerden geçilmiyor, ben matematik konusuna mı girdim yoksa oyun konusuna mı?

Açarım oynarım, oynattığı kadarına razı olurum arkadaş. Ne diye kafa yorayım 1 fps fazla alayım diye.
  • güzel inceleme... beta incelemesini 11.09 tarihinde bekliyoruz....
  • monitörümü şenlendirecek oyunu bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Nasıl yani?

Ben açıklıyim hemen, efenim yapılan son araştırmalarda yüksek çözünürlükte oyun oynamak gözleri çok yoruyormuş ve bu da miyop, hipermetrop ve de astigmat olarak oyunculara geri dönüyormuş. Konsolda oynayan oyuncuların yüksek çözünürlük, aa ve af gibi etkilere maruz kalmadıkları için gözlerinde herhangi bir problem olmuyormuş, arkadaş bunu demek istemiş olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

quote:

Nasıl yani?

Ben açıklıyim hemen, efenim yapılan son araştırmalarda yüksek çözünürlükte oyun oynamak gözleri çok yoruyormuş ve bu da miyop, hipermetrop ve de astigmat olarak oyunculara geri dönüyormuş. Konsolda oynayan oyuncuların yüksek çözünürlük, aa ve af gibi etkilere maruz kalmadıkları için gözlerinde herhangi bir problem olmuyormuş, arkadaş bunu demek istemiş olabilir

HEADSHOT!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

HEADSHOT!

Beyler çok dokunmayın adam profesyonel troll

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani?

HEADSHOT!

MULTIKILL!

• Sunu Fark Ettım Cod Serısı Hersene Grafıksel Olarak Gelısmesede Sıstem Gereksınımı Olarak Oyuncuları Sıkıntıya Soktugu Oluyor.
    Battlefield Ise Her Oyunda Sevıyesını Kat Kat Arttırıyor Ve Sıstem Arttırmak Icın Hak Vermek Lazım Buyuk Gelısmeler Var Deger Satın Almaya.
  • konsolboylara yazzııııık hepsi boynunu bükmüştür şimdi acıların cocugu emrah triplerindedirler kesin he bide şimdi gelirler kafama biseyler atarlar gideyim ben burdan

PC FOREVER!!!

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butterfly24 -- 26 Ağustos 2011; 12:35:05 >
  • gemascom un en iyisi bf3 seçildi ne mw si ya :D
  • Boşuna ps3 vs pc videoları koymayın gerçekten gözleriniz bozulmuş sizin bc2 oynayan varsa gitsin pc de full ayar full hd oynasın video izlemekle olmaz o işi aradaki farkı görün resmen farklı 2 oyun.Siz ps3 sürümü ile mutlu mesutsan problem yok kimseyi ilgilendirmez ama pc ve ps3 arasındaki uçurumu kapatmaz.
  • PC = Donanım
    KONSOL = Oyun Çeşitliliği (Pazarı)

PS3 5 yıl gerideyse sebebi oyunun günümüz kartlarına göre hazırlanmasıdır.Zamanında görüntüleri eşit biçimde çıkartıyorlardı (pc iyi olmasına rağmen) ama her konsol değişiminde bu farklılık olucak taki PS4 gelinceye dek o zaman yine farkı sıfırlayacaklar taki diğer konsolla kadar artık insanlara neyi anlatmak istiyorlarsa...
  • Her horoz kendi çöplüğünde öter bırakın bu kıyaslamaları kim nerde isterse orda oynasın harika videoyu birdaha izleyelim yılın hatta son yılların en iyi fps oyunu geliyor gümbür gümbür..

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

konsolboylara yazzııııık hepsi boynunu bükmüştür şimdi acıların cocugu emrah triplerindedirler kesin he bide şimdi gelirler kafama biseyler atarlar gideyim ben burdan

PC FOREVER!!!

sen klavyenle belin agrıyarak oynayadur biz **** yatagımızda yatarak oynamak istiyoruz saatlerce uyuya kalmak istiyoruz konsol başında ama sen bunu yaparsan allah muhafaza kambur olursun o çizgi film deki adam gibi

YATARAK FPS FOREVER
    KONSOL FOREVER
    PS3 FOREVER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali1903kemal -- 26 Ağustos 2011; 14:10:58 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.