Şimdi Ara

Gamescom 2010 - NFS: Hot Pursuit İlk İzlenim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
52.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LAVMAN

demo varsa versinler fuardan sonra bizde oynayak

Alıntıları Göster
    E3 tanıtım videosunda oldukça tatmin edici gözüküyordu.Burdaki görüntülerde oyun efekt sosuna fazla batırılmış gibi görünüyor.Yollar biraz fazla yansıma yapıyor gibi .Umarım Eski Hot Pursuit tadını alabiliriz.

''His yok , hareket yok , acı yok... Leş mi kesildin? Hayret veriyorsun bana... Sen böyle değildin. Feryadı bırak , kendine gel , çünkü zaman dar... Uğraş ki , telafi edilecek bunca zarar var.''
    Mehmet Akif Ersoy (1913)

• quote:

Orijinalden alıntı: The Shogun

E3 tanıtım videosunda oldukça tatmin edici gözüküyordu.Burdaki görüntülerde oyun efekt sosuna fazla batırılmış gibi görünüyor.Yollar biraz fazla yansıma yapıyor gibi .Umarım Eski Hot Pursuit tadını alabiliriz.

Alıntıları Göster
    Hasar modellemesi çok daha iyi beklerdim ama lisanslı araçlar ile bu kadar yapabilmişler heralde. Grafiksel olarak da özellikle çevreyi daha iyi yapmaları lazımdı. Videoda bile bariz şekilde gerçek dışı. Fakat emin olduğum bir şey varki eski NFSler gibi yerimizden kalkmadan bitireceğimiz bir oyun olacak. Zaten Burnout serisinin aksiyonunu ile NFSyi birleştirince ortaya kötü bir şey çıkması mümkün değil. Gerçekçilik ve grafikler içinse Shift 2 yi beklemeye devam.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

Hasar modellemesi çok daha iyi beklerdim ama lisanslı araçlar ile bu kadar yapabilmişler heralde. Grafiksel olarak da özellikle çevreyi daha iyi yapmaları lazımdı. Videoda bile bariz şekilde gerçek dışı. Fakat emin olduğum bir şey varki eski NFSler gibi yerimizden kalkmadan bitireceğimiz bir oyun olacak. Zaten Burnout serisinin aksiyonunu ile NFSyi birleştirince ortaya kötü bir şey çıkması mümkün değil. Gerçekçilik ve grafikler içinse Shift 2 yi beklemeye devam.

Alıntıları Göster
    Yeni gameplay videosu:

http://www.trgamer.com/Haber.aspx?YaziID=17635

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Yeni gameplay videosu:

Alıntıları Göster
    başka bir yaklaşımla ;)

hocam tee gamescom 2010'lara gitmişsiniz elinize sağlık, fakat yok mu başka oyunlardan da videolar.. (varsa ben kaçırdıysam kusura bakmayın, yoksa da mesela diablo 3 oynatmışlar çatır çatır herkese bunlardan da görüntüler vardır elbet elinizde?)

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

Modifiyenin olmaması NFS nin özüne döndüğüne dair büyük bir işaret

Olması da gereken o, millet NFS'yi modifiyeyle doğdu zannediyor.

Halbuki Road Challenge'larda, Hot Pursuit'lerde modifiye mi vardı, bu Hot Pursuit cidden çok iyi oyun olacak.

Alıntıları Göster
    Tesekkürler..
    I kissed a girl just to try it

• quote:

Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

Amin

Orijinalden alıntı: ugurfb

quote:

Orijinalden alıntı: TriguneXtreMe

Amin

Alıntıları Göster
    orda hemen usbyi caktırmadan takıp demoyu yurutmek vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark_World

Yeni gameplay videosu:

wauww

quote:

Modifiyenin olmaması NFS nin özüne döndüğüne dair büyük bir işaret

Olması da gereken o, millet NFS'yi modifiyeyle doğdu zannediyor.

Halbuki Road Challenge'larda, Hot Pursuit'lerde modifiye mi vardı, bu Hot Pursuit cidden çok iyi oyun olacak.

Alıntıları Göster
    videonun sonunda bombayı patlattı yine

• quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

quote:

Orijinalden alıntı: erws

oyunun tam adı nedir. bulup indireyim demo fln farketmez

Tam adı Gran Turismo 5 iyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    oyun ile ilgili tanıtım konferansını izlemek isterseniz buyrun :

http://www.gametrailers.com/video/gc-10-need-for/702954

• quote:

Videoda dikkat ederseniz,polis arabası hızlandıkça arkadaki rüzgarlığı yükseliyor,NFS 2 de de öyle bir ford vardı,hayrandım bi zamanlar o arabaya

quote:

Videoda dikkat ederseniz,polis arabası hızlandıkça arkadaki rüzgarlığı yükseliyor,NFS 2 de de öyle bir ford vardı,hayrandım bi zamanlar o arabaya

Evet, bu detay çok hoş.

Bazı Porsche'lerde, Bugatti Veyron'da belli bir hızın üstüne çıkıldığı zaman arkadan spoiler yükselir. Murcielago'nun da iki tarafındaki kanatlar havaya kalkar ekstra havanlandırma için. Bunları aynen yansıtmışlar oyuna.

• quote:

quote:

quote:

Evet, bu detay çok hoş.

Bazı Porsche'lerde, Bugatti Veyron'da belli bir hızın üstüne çıkıldığı zaman arkadan spoiler yükselir. Murcielago'nun da iki tarafındaki kanatlar havaya kalkar ekstra havanlandırma için. Bunları aynen yansıtmışlar oyuna.

Alıntıları Göster
    adam 300 le virajı dönüyor valla

AMD 7950X3D

MSI 4060Tİ 16GB

GSKILL 32GB (2X16GB) TZ5 Neo RGB Siyah DDR5 6400Mhz CL32 AMD EXPO Dual Kit Ram

• quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

hasar modellemeri hiç iyi deyil 44.sn'de adam en az 200km/s ile çarpıyor.farı bile kırılmıyor

İşte başlıyoruz....

quote:

Orijinalden alıntı: !3!ack

hasar modellemeri hiç iyi deyil 44.sn'de adam en az 200km/s ile çarpıyor.farı bile kırılmıyor

İşte başlıyoruz....

Alıntıları Göster
    Beklemenize gerek yok. NFS 3 çok güzel zaten. 3-4 kişi bir bilgisayarın başına geçip turnuva yapın. 2 kişi oynar yenilenin yerine sıradaki geçer. Yarış oyunları böyle daha güzel. Yada sadece 2 kişi olun co-op oynayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lamelif_

Beklemenize gerek yok. NFS 3 çok güzel zaten. 3-4 kişi bir bilgisayarın başına geçip turnuva yapın. 2 kişi oynar yenilenin yerine sıradaki geçer. Yarış oyunları böyle daha güzel. Yada sadece 2 kişi olun co-op oynayın.

Alıntıları Göster
    Need For Speed III' te araba hızlandıkça müzikler de hızlanıp coşardı, acaba bunda öyle bir güzellik yaparlar mı ne dersiniz?

Orijinalden alıntı: sorceress

Need For Speed III' te araba hızlandıkça müzikler de hızlanıp coşardı, acaba bunda öyle bir güzellik yaparlar mı ne dersiniz?

Oyun tamamlanmış

quote:

Orijinalden alıntı: sorceress

Oyun tamamlanmış

Alıntıları Göster
    Yapsalar güzel olur. Need For Speed 3'den 1 eksiği olsun oynanmaz.

Orijinalden alıntı: Khara-Khitai

Need For Speed 3 ilk oynadığım oyundu.
    iPhone 16 Pro-Macbook Air M3-Apple Watch Series 7 45mm-iPad Mini 6-Airpods Pro 2-PS5-LG 48C1-Samsung Odyssey G7 27"-Asus Rog Crosshair VI Hero-AMD Ryzen 5800X-Sapphire Pure 9070 XT-Corsair 465X RGB(6XLL120 Fan)-Adata XPG D80 3200 8GB*2-Samsung 970 Evo Plus 2TB-Sennheiser GSP 601+Sennheiser GSX 300-Corsair Virtuoso Wireless
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

quote:

Orijinalden alıntı: Khara-Khitai

Need For Speed 3 ilk oynadığım oyundu.

Benim de ilk oynadıklarımdan ve unutamadığım oyunlardan biri Need For Speed 3. Ondan sonra çıkan yarış oyunlarının (GT, NFS HP2, ve birkaç tanesi hariç) hepsi gelip geçici oyunlar.
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.