Şimdi Ara

Gamescom 2010 - NFS: Hot Pursuit İlk İzlenim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
52.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Polisleri seviyoum hayatımda hiç bu kadar birini öldürmek istememiştim sonunda uzun uzun soruşturmalar var nede olsa ;):)
  • Eski versiyonu bile zamanına göre bomba etkisi yaratmıştı en azından benim için ve şimdi eski günleri tekrar yaşayacaz. Hey yavrum hey. İşte oyun bu.
  • erdinç baba süpersin :)
  • Fuar güzel, oyun güzel, Kızlar güzel... Her şey çok güzel, süpersiniz Erdinç İyikul.
  • Stand daki polislerin tanıtımı daha ilgi çekici olurdu bence
  • oyun harika görünüyor,açıkçası bukadarını beklemiyordum,araçlar ve çevre grafiği oldukça etkileyici çıksın alırız
  • Polisde güzelmiş :P :D Erdinç abi gene harikaydınız başarılarınızın devamını dilerim. :)
  • aga yemişim oyunu yaw polis iyimiş hani acaba ters bi hareket yapsam tutuklarmı beni sorgularmı acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 23 Ağustos 2010; 23:37:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugragursoy

Oyun güzel olucakmış gibi bir his var içimde sanırım bu sefer nfs bizi ekrana bağlıyabilecek. Aklıma takılan bir soru var acaba oyunda modifiye olucakmı bilgisi olan var mı ?
    Kanundan Kaçılmaz Gidelim =)
    Modifiye yok.
  • Burnout'a o kadar çok benzemiş ki, araba kaza yaptığı anda sanki Burnout'un videosunu izliyorum zannettim.
  • süpersiniz hocam :D
  • Erdinç abi sonu süperdi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Erdinç oyunun videosunu çekeceğinize Lamborghini Reventon ve yanındaki bayanı çekseydiniz ya bol bol.

katılıyorum Beni bu yakalıyacaksa Her Zaman Manual Vites 1 giderim
  • Gel üstümü ara tutukla beni götür polis
  • bu polis kız adama oruç bozdurur
  • Modifiye kesin olmayacak mı ?

Araba modifiyeli gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Carmichael

Burnout'a o kadar çok benzemiş ki, araba kaza yaptığı anda sanki Burnout'un videosunu izliyorum zannettim.

Aynen. Ama Burnout'da ki gibi parçalanma efekti yapılmamış sanırım.
  • 0:54 e dikkat

gt5 de görüp dibimin düştüğü MERCEDES SLS AMG de oyunda var
  • :) Oyundan daha çok son yer dikkatimi çekti :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.