Şimdi Ara

GameRanger ile Multiplayer Oyun (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: pembekedi

quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

CoH oynayan varsa gelsin Türk sayısı gün geçtikçe artıyor.

Bende coh tov var ama odaya giriyorum game rangerde sonra oyun açılıyor. Ardından multiplayer kısmına giriyorum oda falan yok nereden bağlanıcam oyunun içinden yardım edermisiniz? Versiyonmu uyumsuz acaba tov kurdukdan sonra update falan yapmadım hata verdiği için?

CoH: ToV gamerangerda yok sadece normal CoH var

Zaten tov olarak göstermiyor sadece coh olarak gösteriyor. Tov'u silip sadece coh kursam olurmu acaba

• Merhabalar arkadaşlar ne yaptıysam port açamadım.İnternet olarak JET modem kullanuyorum ne yapıcam bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TİKKY001

Merhabalar arkadaşlar ne yaptıysam port açamadım.İnternet olarak JET modem kullanuyorum ne yapıcam bilmiyorum.

işletim sistemi ne?
  • Selamun Aleykum beyler bende bi xperia lt 15 i telefon var . ondan modem olarak açıp bilgisayardan bağlanıyorum telefon internetine . game rangeri açtığımda
    symmetric nat router gameranger hatası veriyor . buna nasıl port açabilirim . yani telefona port açmak istiyorum 1
  • Gamranger flash player required diye hata mesajı veriyor flash player yüklü ve güncel olduğu halde
  • ya arkadaşlar hala gören olurmu bilmiyorum ama gameranger isimli programımız benim stronghold crusader oyunumu görmüyor. ne yaptıysam çözemedim. browse yerinden dosya konumuna gidip oyunu seçtim yine hata verdi ne yapmam gerek
  • swat 4 + swat 4 skecthkov syndicate oynuyoruz arkadaşlarla. company of heroes 1 oynuyorum (kazma çaktırmayın).

swat oynamak isteyen varsa pm atsın. kurun abi takımınızı bizde 3 - 4 kişiyiz çok zevkli maçlar geçiyor. ha illa takım olmasınıda gerek yok gelin aramıza katılın.

yanlız bu oyun counter strike a benzemez işin içine adam kelepçeleme falanda giriyor. ses bombaları gaz bombaları flash bombaları.

öldürürseniz 1 puan kelepçelerseniz 5 puan alıyor takımınız.

kuruluma vs yardımcı olabilirim.
  • flash player sistem eklentisi var onu kurucaksın hocam. senin kuruduğun tarayıcılar için olan herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC3FB83DB -- 31 Aralık 2014; 15:54:54 >
  • Daha sonra tunggle denedim çok beğendim, tunnggle dan daha çok kullanıcı varsa tekrar denerim kurmayı. Teşekkürler.
  • sybercomp S kullanıcısına yanıt
    tunngle da iyide. biz bunda swat vs oynuyoruz diye kullanıyoruz. ayrıca tunngle da lobby de bazen göremiyorsun karşındakinde farklı crack vs oluyor. gameranger da seni direk oyun odasına sokuyor ready diyip devam ediyorsun.
    bazı oyunlarında tunngle da odaları boş oluyor. burda daha fazla kullanıcı olabiliyor. ben 2 sinide kullanıyorum
  • Arkadaşlar şu sorunu bir çözün lütfen günlerdir uğraşıyorum bi sonuç elde edemedim nasıl kurtulacağım bu hatadan YARDIM EDİN :(
     GameRanger ile Multiplayer Oyun
  • ya bir arkadaşım bu oyuna başladı sanırım ben başlamıcam gibi uo saolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackSky -- 6 Mart 2025; 1:24:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.