Şimdi Ara

GameRanger ile Multiplayer Oyun (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
55.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba.Ben GameRanger da FIFA 2011 oynuyorum.Herkesle oynarken bir sorunum yok.Bir arkadaşım var.O da oynuyor evinde, başkalarıyla.Birbirimizle maç yapacağımız zaman oyuna giriyoruz ben veya o kuruyoruz oyunu.Ama bilgisayarlar birbirini görmüyor.Neden olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabus910

Merhaba.Ben GameRanger da FIFA 2011 oynuyorum.Herkesle oynarken bir sorunum yok.Bir arkadaşım var.O da oynuyor evinde, başkalarıyla.Birbirimizle maç yapacağımız zaman oyuna giriyoruz ben veya o kuruyoruz oyunu.Ama bilgisayarlar birbirini görmüyor.Neden olabilir?

gameranger da actıgınız oda da oda kurucusu haric digeri italic ise oyun basladıgında italic olan göremez oyunu .Bazen öyle olabiliyor . port acarsanız büyük ihtimal düzelir.
  • Arkadaşlar GameRanger progrmaını kurdum herşeyi yaptım hallettim İngilizcemin yettiği kadarı ile ancak takıldığım bir kısım var firewall ile bir sorunum var güvenlik duvarına girip programa izin verdim ev ve ortak ağlar vardı ilkisinide işaretledim ve tekrardan denedim olmadı zaten güvenlik duvarım aktif dğeil kaspersky kullanıyorum acaba dedim kaspersky herhangi bir sorun yaratıyor olabilir mi çıkış yaptım hiç uğraşmadan ve tekrar denedim halen aynı hatayı alıyorum firewall sorunum var lütfen yardımcı olurmusunuz : arkadaşım ile onlineo larak bir kaç oyunu oynamayı planlıyordum ama oynayamıyoruz :S
  • mesajım bulunsun :)
  • bende hamachi tespit edildi diyor ve lotr:2 de oyun başlıyor lobby ye kadar otomatik götürüyor orda kalıyor hamachi yi kaldırdım ama program hala hamachi olduğunu iddia ediyor
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar GameRanger bazı oyunları desteklemiyor sanırım ben BF 3 oynuyorum fakat online oynayamıyorum malum korsan araştırdım xfire Mp sağlayıcısını buldum fakat kullanımı çok zor geldi bende sildim GameRanger iyi dediler bi bakayım dedim ondada BF 3 yok ne yapacağız şimdi MP oynamayak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeRT689

Öncelikle merhaba arkadaşlar GameRanger bazı oyunları desteklemiyor sanırım ben BF 3 oynuyorum fakat online oynayamıyorum malum korsan araştırdım xfire Mp sağlayıcısını buldum fakat kullanımı çok zor geldi bende sildim GameRanger iyi dediler bi bakayım dedim ondada BF 3 yok ne yapacağız şimdi MP oynamayak mı?

çok oyun vardıda bf3 varmı hatırlamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

Orijinalden alıntı: MeRT689

Öncelikle merhaba arkadaşlar GameRanger bazı oyunları desteklemiyor sanırım ben BF 3 oynuyorum fakat online oynayamıyorum malum korsan araştırdım xfire Mp sağlayıcısını buldum fakat kullanımı çok zor geldi bende sildim GameRanger iyi dediler bi bakayım dedim ondada BF 3 yok ne yapacağız şimdi MP oynamayak mı?

çok oyun vardıda bf3 varmı hatırlamıyorum...

yok hocam ya baktım baktım bi oyunun kaç tane versiyonu var ama bf3 yok crysis tarzı bir oyunda yoktu ilgimi çekti crysis'ın olmaması

• Arkadaşlar bende AOE2 Conquest de sorun yaşıyorum.

Şöyleki lobi kuruluyor oyunu başlatıyoruz, benim pc loading multiplayer game (yada benzeri bir yazı) takılıp kalıyor. Oyunun olduğu multiplayer bölümüne bir türlü gelemiyorum. Modemle alakalı olacağını sanmıyorum, niye derseniz aynı modeme bağlı başka bir pc de sorunsuz olarak bu oyunu oynuyorum.

Bir bilenden yardım lütfen :(

Teşekkürler
  • portu nasıl açicam bu age of empireste sürekli italic oluyorum galiba atıyolar italic diyip bunun çözümü nedir warcraft ta falan böyle bi sorunla karşılaşmamıştım
  • merhaba arkadaslar.bnm sorunum biraz değişik özellikle üstatlardan yardım bekliyorum.gameranger dan Age of Empires III - The Asian Dynasties oynuyordum.fakat bir süredir şöyle bir uyarı cıkıyor karsıma ''you have lost network connectivity.please check your internet connection and restart the game'' (resimde ki gibi) sorun nasıl çözebilirim detaylı anlatırsanız sevinirim teşekkürler.

GameRanger ile Multiplayer Oyun
  • yok mu yardım edecek kimse
  • Bunda çok lag yapıyo ya .
  • Arkadaşlar ben de Call of Duty 4 oynamak istiyorum kuzenlerimle ancak odayı kendimiz kurduğumuz da oyun sürekli takılıyor. Ancak; farklı kişilerin kurduğu odalara girdiğimiz de sorunsuz oynanıyor.

Sorun şu ki kendi kurduğumuz odalarda takılma sorunu olmadan nasıl oynayabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilhuman -- 5 Eylül 2012; 19:04:27 >
  • acaba bilen var midir need for speed most wanted 2 (2012) i oynabiliyo muyuz?
    ya da baska bi programla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregom -- 31 Aralık 2012; 7:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregom

acaba bilen var midir need for speed most wanted 2 (2012) i oynabiliyo muyuz?
    ya da baska bi programla

GameRanger ile mw2'yi oynayamazsın.
  • CoH oynayan varsa gelsin Türk sayısı gün geçtikçe artıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

CoH oynayan varsa gelsin Türk sayısı gün geçtikçe artıyor.

Bende coh tov var ama odaya giriyorum game rangerde sonra oyun açılıyor. Ardından multiplayer kısmına giriyorum oda falan yok nereden bağlanıcam oyunun içinden yardım edermisiniz? Versiyonmu uyumsuz acaba tov kurdukdan sonra update falan yapmadım hata verdiği için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Orijinalden alıntı: pembekedi

CoH oynayan varsa gelsin Türk sayısı gün geçtikçe artıyor.

Bende coh tov var ama odaya giriyorum game rangerde sonra oyun açılıyor. Ardından multiplayer kısmına giriyorum oda falan yok nereden bağlanıcam oyunun içinden yardım edermisiniz? Versiyonmu uyumsuz acaba tov kurdukdan sonra update falan yapmadım hata verdiği için?

CoH: ToV gamerangerda yok sadece normal CoH var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.