Şimdi Ara

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
868
Cevap
24
Favori
63.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhabalar, şu forum linkinde ki adımları takip edebilirsiniz;https://forum.donanimhaber.com/ekran-karti-modifiyesi-ekran-karti-dik-takma-ekran-karti-boyama-rehber-amacli--143910161
    Bu gün bende warcry model kasaya geçiş yaptım, konuda bahsetmiş olduğum aparat ile kesme delme yapmadan rahatça kullanıyorum. Herhangi bir kesme/delme işlemine gerek yok.

Gamepower WARCRY İNCELEMESİ [ 2 Odalı / Tasarım / Performans / Oyuncu KASASI ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chromesilver -- 22 Temmuz 2020; 19:43:56 >

• MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    oyunlarda kaç derece bu şekilde ?

bende bu şekilde ama sıcaklıklar yüksek geliyor bana.

gpu:67
    cpu:62

nzxt s340 elite vardı normalde bende gpu 57-58 arasıydı diye hatırlıyorum cpuyu hatırlayamıyorumda şuan.
  • djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Benim üst fanlar havayı dışarı atıyor resimdeki gibi denemedim. Mutenbaba resimdeki gibi yapmıştı ilk önce sonra dışarı atacak şekilde yapınca yükte 7-8 derece oynadı yazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 23 Temmuz 2020; 11:16:9 >
  • MALİ MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Muten Baba kullanıcısına yanıt
    yani 3 tane en alttan hava veriyor diğer üst ve yan fan egzoz görevimi yapınca 7-8 derece oynamıştı ? lian li pc-011 dynamicin fan konfigürasyonlarına bakıyorumda genellikle en üst 3 fanı egzoz yapıyorlar çünkü ısınan hava yukarı çıkıyormuş.
  • Ben bunla ilgili bir konu yapayım olmazsa bana da çok fazla soran var diğer kasalar için de fikirmverici olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyatörü üst tarafa taktım ama kasayı biraz zorladım çekiçle dim bazı yerlerini, işçilik hatalarını filan. Zor da olsa oturdu. Bu şekilde daha güzel oldu görsel olarak. Performans ne kadar değişecek bakalım.

• bu kasayı almayı düşünüyorum. Ama ekran kartı sığmıyor diyenler var doğrumu, Performans düşünen birisi olarak da dikey konum içime sinmiyor birde aparat zaten pahalı.

Bir diğer sorumda 360 lık tepeye aşağıya oluyor ama dikey şekilde de takılabiliyor mu fanlarla birlikte yoksa sorun mu oluyor.

Resimlerde egzos fan yerine biri 120 lik fan takmış o şekil fan takılabiliyor mu yoksa göstermelik mi takmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 24 Temmuz 2020; 12:24:4 >
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    İncelemeyi okursan görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

İncelemeyi okursan görürsün.
    okuyacak cok vaktim yok soruyu çevaplamak çok mu zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 24 Temmuz 2020; 12:24:42 >
    Üşengeç adamın sorusunu cevaplayacak vaktim yok. Başka yerden öğren.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    şenel hocamın dediği gibi ilk benim gibiymiş fan sıralamanız daha sonra ne yaptınızda 6-7 derece düşürdünüz hocam ?

Soğutucu geldi 1.12.2019 şu güncellemedeki fan sıralamasının aynısı şuan bendeki.
  • En iyi performansı şu şekilde yakaladım.
    Altlar içeri
    Radyatör üstte dışarı
    Yanlar dışarı.

Hepsini içeri üfletince en kötü sonuç alınıyor.

Sisteminizde radyatör yoksa da bence bu senaryo en güzeli

• Muten Baba kullanıcısına yanıt
    hocam bende işte 6 fanlı olarak aldım yanlarda olan fanları üste aldım.

üst içeri
    alt içeri
    yanlar dışarı üflüyor

6 fan içeri 3 fan dışarı üflüyor,3 tane dışarı üfleyen fanlarım LL120 yani CFMleri yüksek ama nzxt s340 elitedeki değerleri yakalayamadım bi türlü yanlış bi sıralama var ama çözemiyorum..ısınan hava yukarı çıkıyor ona herkes hem fikir,benim senaryomda yukarı çıkan sıcak havayı aşğaya itiyorum ondan ısınma oluyor olmadı egzoz yapacağım öyle düşünüyorum.
  • bir tek kasaya sahip o arkadaş galiba, Adam king galiba, forum sahibimi kendileri,

bu kasayı almayı düşünüyorum. Ama ekran kartı sığmıyor diyenler var doğrumu, Performans düşünen birisi olarak da dikey konum içime sinmiyor birde aparat zaten pahalı.

Bir diğer sorumda 360 lık tepeye aşağıya oluyor ama dikey şekilde de takılabiliyor mu fanlarla birlikte yoksa sorun mu oluyor.

Resimlerde egzos fan yerine biri 120 lik fan takmış o şekil fan takılabiliyor mu yoksa göstermelik mi takmış.

Ekran kartlarının çoğu sıkıntısız olur hava soğutmalarda sıkıntı var ama onunda çaresi var kasadan yan camı uzatmak için aparatlar çıkıyor ama çoğu kişi bunu bilmiyor çünkü kasanın kullanım kılavuzu yok.

360 lık radyatör üst be yan kısma takılabiliyor.
    Eksoz fan için 80mm yer var 120 lik takamassınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 25 Temmuz 2020; 8:1:13 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar kasa daki fanları satıp corsair fan almayı düşünüyorum. Sizce kaçtan satmalıyım.

www.jumbum.com
    GAMEPOWER Sessiz 6 Pin (Silence Series) ARGB Adreslenebilir 12 CM Kasa Fanı
    https://www.jumbum.com/Gamepower-Silence-6Pin-Tek-Fan

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-6li-gamepower-silence-argb-kasa-fani-843820743/detay

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİR

Ekran kartlarının çoğu sıkıntısız olur hava soğutmalarda sıkıntı var ama onunda çaresi var kasadan yan camı uzatmak için aparatlar çıkıyor ama çoğu kişi bunu bilmiyor çünkü kasanın kullanım kılavuzu yok.

360 lık radyatör üst be yan kısma takılabiliyor.
    Eksoz fan için 80mm yer var 120 lik takamassınız.

öncelikle çok incesin ccevabın için teşekkkür ederim Senin fanları şöyle bir hesap yapabilirsin. warface kasasının hem fanlı hem fansız modeli var aradaki fiyat farkı fanların fiyatını cıkarır kullanım süresi temizligine göre birazdaha ucuza satabilirsiniz satılmıyor fiyatı birazdaha düşürürsünüz

• Konuda emeğe saygısızlık yapıp vaktim yok okuyamam diyen adama cevap verecek vaktim yok dediğim için , 2.el deki ilan konuma iftira yazıyor adam.
    donanımhaber forum
    SATILIK GTX TİTAN X MAXWELL 12GB * CGArtist'lere Özel » Sayfa 1 - 1
    https://forum.donanimhaber.com/satilik-gtx-titan-x-maxwell-12gb-cgartist-lere-ozel--141891419#141891419

Gerçekten üzülüyorum bu kadar nasıl düşüyorsunuz ?

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.