Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Ps5 Pro + Aksesuar ve Deluxe Üyelik. Satın Al 13 Nisan 2025 15:30 1 1 Ps5 Pro + Aksesuar ve Deluxe Üyelik. Cihaz 15-12-2024 ayında alınmış ve çok az kullanılmıştır, kutu ve kutu içeriği tamdır, 2025 sonuna kadar deluxe üyeliği ve kendim almış olduğum cyberpank 2077 delüxe oyunu vardır, yanında 2 kol şarj standı ve soğutucu bulunmaktadır. Fiyat olarak 32000 TL.düşünmekteyim. Fotoğraflar en yakın zamanda yüklenecektir. Kargo ücreti bana aittir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2026 Satıldığı Şehir : Artvin, Arhavi Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SIFIR SENNHEİSER MOMENTUM TRUE WİRELESS 4 İpad Pro 6. Nesil 256 GB Sim Kartlı M2 İşlemci [SATILDI] Xbox Series S (Sadece Konsol) SAMSUNG HW-Q950A SOUNDBAR
Merhaba hocam dmden iletişim no yazarmisiniz mesaj atamıyorum da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > _____________________________