Şimdi Ara

Gamepadi boyadım kurmuyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar xbox 360 controllerı boyadım sprey boya ile fakat 7 saat geçmesine rağmen hala parmağımı dokunduğumda elime boya geliyor erken kuruması için ne yapmalıyım?Buzdolabına felan mı koymalıyım?Bu arada beyaz gamepadin üstüne hiç bir işlem yapmadan 3 kat sprey attım.

• İskeleti çıkarıp öyle boyasaydin sonrasında fırınlama yapardın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düzgünce bir soru sordum insan gibi cevap vererek yardımcı olucaksanız cevap verin lütfen.
  • xxfkcanxx kullanıcısına yanıt
    Keşke boyamasaydın.
    Birincisi kullandığın boya zehirli ve kansarojendir. Ellerin terlediğinde tenine daha kolay nüfüs eder.
    İkincisi sadece kaplarını fırın boya yapıp biraz daha uzun ömürlü olabilirdi.
    Sonuncusu her ihtimalde o boya terlemeyle mutlaka eninde sonunda çıkıp ellerine bulaşacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    peki ne yapmalıyım dediklerinizi olmaması için cila atsam veya boya koruyucu felan kullansam olur mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 harddiski görmüyor
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Bence bu satten sonra boyayı çıkartıp kılıf ile kullanmanız.
    Her türlü boya ordan çıkar.

• MAD MAX kullanıcısına yanıt
    boyayı nasıl çıkartabilirim peki kola zarar vermeden?
  • Çok kalın kat atmışsındır kurumuyordur. İllaki kurur ama bir aya kalmadan boya kuru toprak gibi çatlamaya başlar... İnce ince katlar halinde, aralarda 30-45 dk bekleyerek 5-6 kat şeklinde atman gerekirdi. Zaten sadece sprey boya ile olmaz. Üzerine ilk kat ince diğer katlar daha kalın olmak üzere mat veya parlak sprey vernik atmak gerekir. Tam olarak eski yaline dönmeyebilir ama tiner ile üzerindeki boyanın büyük bi kısm çıkar. En azından tekrar doğru şekilde boya uygulanacak hale gelir. Zaten hiçbi işlem uygulamadan kullanılmış gamepadin üstüne direk boya atılmaz. Atılsada boya tutmaz. Sprey boyayı sıkmadna önce gamepadi yağ çözücü ile iyice yıkaman ve ince su zımparası ile hafifçe zımparalaman gerekir.

Benim zamanında boyadığım normal beyaz gamepadlerden biri;

Gamepadi boyadım kurmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 16 Temmuz 2015; 3:53:39 >

Kolu sök. Tiner ve aseton kullanma. Bunlar boyayı çıkartırlar lakin plastiğinide eritirler dikkatli kullanmadığın sürece.
    Alkol kullanabilirsin yoksa kolanya. Tabi bunlar tiner ve aseton kadar etkili deyildirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.