Şimdi Ara

Gamepade alışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bidaki aylarda PS3 alacağım fakat şimdiden analoglu bir gamepad aldım ve pcde oyunlarda antrenman yapıyorum . Fakat kontroller çok zor . Sağa sola bakmak mesela fps oyunlarında bi düşmanı öldürmek için 40 takla atıyorum bi sağa bi sola kaydırıyorum analogu anca adamın üstüne geliyorum . Geçen Mirror's Edge oynarken görmeniz lazımdı beni . Oyunun normal oynanış süresi 14-15 saat falanken ben 20-25 saatte anca bitirebildim veya daha fazla bir zaman dilimide olabilir . Tomb Raider oynarken biraz alışmıştım ama sonra yine sinirden sildim attım oyunu . 1-2 ay oldu gamepadi alalı ve şu anda hiç alışabilmiş değilim . Az önce Borderlands oynamayı denedim yine pek bir fark yok hiç bir şey beceremiyorum . Gamepadin kalitesinden mi orasını bilemem kontorlleri falan aynıdır piyasadaki tüm gamepadlerin kanımca pek de para vermek istemedim yani bu yüzden Kontorland marka aldım gamepad ve şu an cihazda sorun yok bende var . Alışmam için neler önerirsiniz arkadaşlar ? veya hangi oyunları ?

• Öncelikle sensitivity yüksek yada yükseğe yakın olmalı.Yoksa ciddi sıkıntı yaşarsınız.Bunu ayarlamamış olabilirsiniz.Düşük hassasiyette nişan almak,vakit alır,zordur,kullanışsızdır.

İkincil olarak konsolda çoğu oyunda auto-aim vardır.Namluyu düşmana doğru götürmeye başladığınızda namlu otomatik olarak düşmanın üzerine gider.Bu bazı oyunlarda PC'de de açılabiliyor.
    GTA IV'de ve yanlış hatırlamıyorsam Far Cry 3'de vardı.

Son olarak da yıllardır kullandığınız klavye alışkanlığınızı/yeteneğinizi birden gamepad'e geçirmek hayal olur.Zamanla gelişecektir aim kabiliyetiniz.
  • Zamanla herkes alisti merak etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk aldigim ps3 satacaktım bunun yüzünden iyiki satmamıştım su an pc nin basına geçip oyun oynamayı hiç istemiyorum

• merak etme dostum insan alışıyor ama şu çok zor oluyor mesela battlefield 3 te herifle ters yönde koşuyoruz herif arkama geçiyor ve ikimizinde arkamıza dönmesi zaman alıyor sana tavsiyem call of duty gibi oyunlarda pratik yapman. ve üstteki arkadaşın dediği gibi fps oyunlarında nişangahı açtığın anda düşmanın üzerine gelir. tavsiyem ps3 alma ps4 al
  • Herkes ön yargıyla ve biraz korkuyla başlar.Alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Zamanla herkes alisti merak etme

Doğru dıyor Assassins Hideoutların kirasını alan adam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Direksiyonu PS4'e bağlamak.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zamanla Alışacaksın herkes aynı şekilde öğrendi bunu.
  • Konsolda game padle Fps oynamak en kötü şey. Ben de Xbox gamepadini Pc ye bağladım. Fareye göre yavaş kalıyor. Auto Aim açıncada otomatik nişan alıyor ama sanki senin yerine başkası ateş ediyor. Sen sadece tuşa basıyorsun
  • FPS oyunlarında genel olarak herkes alışıyor,alışamayanda var fakat işi öğrendiğinde mouse'dan farkı kalmıyor tabi ama sadece alışmak yeterli olmuyor oynayabilsen bile keyif alıp almayacağın konusu var. Bir kaç ay oynarsın olmassa mouse seti veya klavye aparatlı bir ürüne geçersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozluk1903

quote:

Orijinalden alıntı: YusufTaziM.

Zamanla herkes alisti merak etme

Doğru dıyor Assassins Hideoutların kirasını alan adam.

• bı kac kere denedımde yooğh olmuyo oynayamıyom

• benim ilk ps3'e aldığım oyunum crysis 3, ve oyunu oynadıktan 2 saat sonra kontrollere çok rahat bir şekilde hakim oldum. zaman ve ezber meselesi.
  • Arkadaşlar henüz alışabilmiş değilim ama sanki eskisine göre biraz fark var gibi Operation Flashlight : Red River adlı oyunu oynadım bugün öncekine göre birazcık fark var gibi belki de oto aim vardır bilemiyorum hiç bi seçenekle oynamadım ama daha kolay nişan alıyorum bakalım zamanla değişecek her şey . Yardımlarınız için de teşekkürler sensivity arttırdım biraz daha rahat oynuyorum şu an . Arkadaşlar bir tavsiye XPADDER adlı program ile bilgisayardaki tüm oyunları gamepad ile oynayabilirsiniz . Bilgisayarı bile gamepad ile kontrol ediyorsunuz . Denemenizi tavsiye ederim :)
  • aynen bende mause da atıyorum o taklaları. bf3ü ps3 te oynuyordum pcde deneyeyim dedim denemez olaydım o nedir öyle bi cm gidiyorsun dağlara taşlara kayıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.