Şimdi Ara

Gamepad Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Dualsense, Dualshock4 ya da Xbox gamepad lerinin çakması denen 3.parti üretimlerden sağlam f/p ürünü önerisi olan var mıdır? Şimdilik sadece PC'de kullanacağım ama PS5 desteği de varsa iyi olur.

Aliexpress, Alibaba vs yerlerden de alabilirim. Ya da orjinallerini ABD'de gerçekten uygun fiyata alabileceğim bi yer varsa o da olur. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 5-6 aydır çakma xbox360 kolu kullanıyorum siyah olan. ne iyi ne çok kötü bir kol. çok yoğun kullandım denediğim oyunların haddi hesabı yok. silenthill1 sh3 shorigins god of war bitirdiğim bazı oyunlar. ama tavsiye edermisin dersen etmem  zaten bende telefondanda oyun oynayabileceğim kablosuz bir kol alsaydım keşke diyorum.

• Cihan4292 kullanıcısına yanıt

Bende de orjinal x360 kolu var ama lb rb tuşları onlarda çok sesli olduğu için kullanmıyorum  

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

şimdi denedim çakma koldada sesli baya :) avantajı pcde kullanırken ps kolları gibi çile çekmiyorsun program derdi falan yok işte. bide baya iyi bir titreşim var kolda. logitech kolda hiç titreşim yokmuş mesela şaşırdım o fiyata. birde bu kolda gıcık kaptığım a x gibi renkli tuşlarda bazen ortaya uzun süre basılı tutunca içinde kalma gibi bir his oluyor. geri hemen düzelsede sinir bozucu ben oyun oynarken bu tuşların yanlarına doğru basıyorum öyle olmaması için. orijinaldede varmı öyle bir tuhaflık bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihan4292

şimdi denedim çakma koldada sesli baya :) avantajı pcde kullanırken ps kolları gibi çile çekmiyorsun program derdi falan yok işte. bide baya iyi bir titreşim var kolda. logitech kolda hiç titreşim yokmuş mesela şaşırdım o fiyata. birde bu kolda gıcık kaptığım a x gibi renkli tuşlarda bazen ortaya uzun süre basılı tutunca içinde kalma gibi bir his oluyor. geri hemen düzelsede sinir bozucu ben oyun oynarken bu tuşların yanlarına doğru basıyorum öyle olmaması için. orijinaldede varmı öyle bir tuhaflık bilmem.

Ps4 çıkmadan önce uzun süre x360 kullanmıştım. Kolların birinde öyle bi takılma olduğunu hatırlıyorum, tuş içinde kalıyordu. Orjinaldi o da. Takılan tuşların kenar boşluğuna çok hafif makine yağı sürersen işe yarayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    10 ay önce açıldı
    Gamepad Öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.