Şimdi Ara

Gamepad kullanmayı nasıl öğrenebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tüm hayatım boyunca mouse klavye kullandim. Artık bilgisayardaki hilelerden, makrolardan, oyun yapimcilarinin bilgisayarı önemsememesi sebebi ile ilerleyen zamanlarda ps5 almayi dusunuyorum. 2014 yılında piyasaya cikan ps4 hala daha en guncel oyunlari oynatabilirken benim 5 yil önce aldığım rx 570 ekran kartli bilgisayarim eskidi güncel oyunlari neredeyse oynatmayacak seviyeye geldi artık. Bilgisayar çabuk eskiyor. Ekran kartini degistirsem omrunu uzatirim ancak bilgisayarda bitmeyen buglar hatalardan korkuyorum artık(korsan oyun oynayan yukleyen biriside değilim). Mesela bilgisayari aciyorum ekran karti calismiyor goruntu gelmiyor sonra fisi cekmek zorunda kaliyorum yeniden actigimda ekran kartini aygit yoneticisindan yeniden yukleme yaparak aktif hale getiriyorum şu saçmaliğa bakarmisiniz ne yaparsam yapayim bu sorunu cozemedim. Tonla para bayilip saçma sapan hatalarla buglarla uğrasmak istemiyorum. Ekran kartını alsam sonra saçma sapan bir hata yuzunden ekran karti calismazsa onunla uğrasmak istemiyorum. Hem konsolda yatarakta oyun oynanıyor güzel bir tecrube :D

Hayatımda gamepad hic kullanmadim sadece arkadasimin ps4unde bf1 multiplayer oynamistim pcde ölmeden 5 kill ortalamam varken konsolda ölmeden 1 kisi öldürebilirsem kendimi şansli sayiyordum ayrica o oyunda benim gibi gamepad kullanamayanlar vardi adamla karsilikli dans ediyorduk birbirimizi vuramadigimiz icin :D

Hayatında gamepad tutmamis bu insana tavsiye verebilecek olan var mı? Yaş 27 bu sebepten dolayı öğrenmem daha zor olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 8 Kasım 2022; 17:32:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zamanla alışıyor insan ölmekten başka yapacak bir şeyin yok durmadan öleceksin sonra zamanla bir bakacaksın o denli alışmışsın ki artık mouse ve klavye kullanmak sana garip gelecek bende öyle oldu mouse ve klavyeye geçince afalladım mesela battlefield 3ü gamepadle ilk aylar 1-2 kişi öldürürsem bir maçta mutluluktan havaya uçuyordum aylar sonra 40-50 öldürme çatır çatır ilerlemiştim

kısaca mermiye kafa ata ata o süper oynayan kişiler gibi olabiliyoruz zaman harcamak lazım Gamepad kullanmayı nasıl öğrenebilirim 

• Pcde de yatarak oynarsin kablosuz klavye mouse veya gamepad bagla,multi oyunuda yatarak oynarsin he hadi hikayeli oyun neyse de.
    Bu arada ps4un yapip rx570 in yapamayacagi bisey yok,kafam rahat olsun diyosan intel+nvidia sistem kursaydin.
    Konsolda da cronus vs kullanan var gene hile sayilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reasonable Doubt -- 8 Kasım 2022; 18:11:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alışılmıyor bence. ben alışamamıştım ps4te. o rahatlığı vermiyor asla. zihnin kasılıyor

• valla sistem yetersizliginden degilde daha rahat ve her yerde oynanabildiginden dolayi switch e gecis yaptim ilk baslarda zorlaniyordum klavye mouse a alisik oldugum icin ama sonradan alistm... oynadikca alisiyorsun....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kim ne derse desin bilgisayar eziyet. Takacaksın fişi, bakacaksın keyfine. Konsolun keyfi başka.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • klavye mouse kullanan yaşamamış demektir.

ya eskiler..onlar daha beter

bu ne la

Gamepad kullanmayı nasıl öğrenebilirim

zamanında alıyorlardı ellerine bu çubuğu kırana kadar uğraşıyorlardı..ileri geri ileri geri

bazıları yukarı aşağı yapıyordu ama bir şey olmuyordu tabii

31 senelik oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 8 Kasım 2022; 21:22:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Konsolda oynayanlar bazen bir oyunda pc de oynayan yayıncıları gördüğü zaman oha bu nasıl bu kadar yetenekli diyorlar adama tapıyorlar resmen. Konsolda oyun oynamak zevk verir mi bilmem ama yeteneksiz yapacağı kesin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.