Tüm hayatım boyunca mouse klavye kullandim. Artık bilgisayardaki hilelerden, makrolardan, oyun yapimcilarinin bilgisayarı önemsememesi sebebi ile ilerleyen zamanlarda ps5 almayi dusunuyorum. 2014 yılında piyasaya cikan ps4 hala daha en guncel oyunlari oynatabilirken benim 5 yil önce aldığım rx 570 ekran kartli bilgisayarim eskidi güncel oyunlari neredeyse oynatmayacak seviyeye geldi artık. Bilgisayar çabuk eskiyor. Ekran kartini degistirsem omrunu uzatirim ancak bilgisayarda bitmeyen buglar hatalardan korkuyorum artık(korsan oyun oynayan yukleyen biriside değilim). Mesela bilgisayari aciyorum ekran karti calismiyor goruntu gelmiyor sonra fisi cekmek zorunda kaliyorum yeniden actigimda ekran kartini aygit yoneticisindan yeniden yukleme yaparak aktif hale getiriyorum şu saçmaliğa bakarmisiniz ne yaparsam yapayim bu sorunu cozemedim. Tonla para bayilip saçma sapan hatalarla buglarla uğrasmak istemiyorum. Ekran kartını alsam sonra saçma sapan bir hata yuzunden ekran karti calismazsa onunla uğrasmak istemiyorum. Hem konsolda yatarakta oyun oynanıyor güzel bir tecrube :D Hayatımda gamepad hic kullanmadim sadece arkadasimin ps4unde bf1 multiplayer oynamistim pcde ölmeden 5 kill ortalamam varken konsolda ölmeden 1 kisi öldürebilirsem kendimi şansli sayiyordum ayrica o oyunda benim gibi gamepad kullanamayanlar vardi adamla karsilikli dans ediyorduk birbirimizi vuramadigimiz icin :D Hayatında gamepad tutmamis bu insana tavsiye verebilecek olan var mı? Yaş 27 bu sebepten dolayı öğrenmem daha zor olabilir mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 8 Kasım 2022; 17:32:9 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim