Şimdi Ara

Gameloft Duo Gamer video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videomuzda Gameloft'un iPad,iPhone ve iPod Touch için geliştirdiği Bluetooth destekli oyun kontrolcüsü Duo Gamer'ı inceliyoruz.

• Yan sanayi oyunlara yan sanayi çözüm

• çok aptalca, sınırlı sayıda oyunu desteklemesi.. şöyle ps3 kolu falan bağlayabilsek süper olurdu..
  • Android desteği yokmuş. Ne gerek var 3-4 tane oyun desteği olan kolun olup olmaması. Zaten Android 4.0 dan itibaren kablosuz ve kablolu kollara destek sunuyor. Hatta Erdi falan PS3 kolunu bile telefona tanıtıp oynamışlardı. Üstelik oyun falan da seçmiyor, ne varsa oynayabiliyorsun...

• ben sony'nin yaptığı el konsolu telefon karışımı telefonu kullanmıştım çok hoşuma gitmişti zaten dokunmatik ekran ile fps türü oyunlar oynamak işkencedir bir kol gerekli diye düşünüyorum dokunmatik ekran ile fruit ninja angry bird oynanıyor daha..

• Modern Combat gibi oyunları klavye maouse veya usb gamepad'lerle nasıl oynayabiliriz bilen varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: OverClocK1ng

Android desteği yokmuş. Ne gerek var 3-4 tane oyun desteği olan kolun olup olmaması. Zaten Android 4.0 dan itibaren kablosuz ve kablolu kollara destek sunuyor. Hatta Erdi falan PS3 kolunu bile telefona tanıtıp oynamışlardı. Üstelik oyun falan da seçmiyor, ne varsa oynayabiliyorsun...

harbiden var mı böyle birşey ? bilen varsa nasıl yapıldıgını paylaşsın lutfen..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

Android desteği yokmuş. Ne gerek var 3-4 tane oyun desteği olan kolun olup olmaması. Zaten Android 4.0 dan itibaren kablosuz ve kablolu kollara destek sunuyor. Hatta Erdi falan PS3 kolunu bile telefona tanıtıp oynamışlardı. Üstelik oyun falan da seçmiyor, ne varsa oynayabiliyorsun...

Telefonu root yapmaniz gerekiyor, siaxis controller diye bir uygulama var markette, hatta bunun bedava surumu vardi telefon uygun mu diye test ediyordu sonra siaxis controller uygulamasini yukluyorsunuz. Cunku uygulama parali bildigim
    kadariyla, bluetooth uzerinden baglaniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: s60_doctor

quote:

Orijinalden alıntı: neo01470

quote:

Telefonu root yapmaniz gerekiyor, siaxis controller diye bir uygulama var markette, hatta bunun bedava surumu vardi telefon uygun mu diye test ediyordu sonra siaxis controller uygulamasini yukluyorsunuz. Cunku uygulama parali bildigim
    kadariyla, bluetooth uzerinden baglaniyor.

Tesekkur ederim

• Kaan Fenerbahçeli :)

• Ps3 kolu aynı işimi görüyor. Ayrıca Gameloft kolu çok az sayıda oyuna destek veriyor umarım güncelleme yada bir şekilde diğer oyunlara da destek vermeye başlar.

• fare + klavye lazım.

• sende mi gameloft
    edit:hacklenip daha ççok oyuna destek gelebilir özellikle fifa oynayacaksın bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geldimmigordun -- 28 Aralık 2012; 11:40:38 >
  • fare + klavye lazim diyenler neyin kafasini yaşiyor.çinli arkadaşin verdiği linkler bile sizin yorumlardan daha mantikli hahahaha

• Android'e USB OTG ile istediğin Gamepad'i bağlayabiliyorsun.

Ayrıca oyun destek listesi çok az ve eski oyunlar. İnsan Modern Combat 4'üde çıktığı gibi destekli yaparda daha cok satsın saçma sapan iş yapmış gameloft.

• Modern Combat 4'ü çıktığı gibi desteklememesi kötü olmuş. Büyük ihtimal diğer firmaların oyunlarını desteklemeyecek.Bunlara rağmen fiyatının da pek ucuz olmadığını sayarsak pek başarılı olacağını sanmıyorum.

• Bu kontrolcü olayı standartlasmalı bence.

Oyun secmemeli ve istenilen marka alınmalı aynı konsolda olduğu gibi.

Yoksa 3-5 oyun için böyle birşey almak çok saçma ve gereksiz.

• ios klasiği ne bekliyordunuz gameloft ile anlaşmalı bir olay androide çıkarmazlar. gerekde yok kontrolcu çok vasat geldi bana

• Aynen bu kontrolculere saglam
    Bi destek lazim, ben gecen sene icontrolpad diye bi kontrolcu alacaktim, destek verdigi oyun listesi 20 filandi o da hep atari oyunu gibi oyunlardi, benim ozellikle istedigim fps oyunlari. Sonra androidde ps3 kolu deneyeyim dedim htc evo 3d'm desteklemiyormus sanirim, sonra moga controller diye bisey buldum baya oyuna destek veriyordu ama yine de azdi, gel gor ki bunun da Tr ye satisi yoktu.
    Acaba bu gameloft kontrolcusunun Turkiye'ye satisi var mi?

• tipe gel ulan ayfonun yanında bunu çıkarmaya utanır insan beyinsiz yatırımcılar sizii !

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.