Şimdi Ara

GameGaraj Kesinlikle Güvenilmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 Ocak da kendilerinden 9500 tl lik sipariş verdim. 12 ocak da gönderildi yurtiçi kargo ile ve ben 3 gün kargonun gelmesini bekledim ki 1 günde geliyor normalde 3. gün de gelmeyince öncelikle kargoyu aradım kargonun verdiği cevap ile şok oldum ürün size gönderildikten sonra firma kargo firmasını arayarak gönderiyi geri almış ve bana gamegaraj hakkında hiç bir bilgi verilmedi.

Sonra gamegaraj ı aradım sevkiyat birimini bağladılar o bölümde 2 arkadaş çalışıyormuş bu işlemi kendilerinden başka kimsenin yapamayacağını kendilerinin de böyle bir işlem yapmadığını ama konuyu araştıracaklarını söylediler. Yalana bak yalana.... Yurtiçi nin kargo gönderildi bilgisi var bende çağrı hizmetleride %100 sizin tarafınızdan geri çekildiğini belirtiyor.

• Dostum hemen kesinlikle güvenilir deme bence. Kargo firmasına veya oradaki çalışana ne kadar güveniyorsun? Seni başından savmış olabilir mi? Veya Gamegaraj sana hatalı ürün gönderdi sonra farkına varıp geri çekmiş olabilirler.

• Kesinlikle notunu vermişsin yani.

O zaman neden alış veriş yaptın. Gidip daha güvenilir bir yerden alabilirdin orası kesinlikle güvenilmezse.

Belki ortada bir sıkıntı oldu ve çözülecek. Kesin yazman için sorun var ve çözülmüyor olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.