Şimdi Ara

Gameforge ve yeni ping değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar açıkcası çok merak ediyorum gameforge serverlarında oynadığımızda ping lerimiz ne durumda olcak. şuan kendim için söylüyüm batttleping kullanıyorum pingim 90-110 arası değişiyor. antalyadayım bağlantı hızımda 8 mb... betada oyanyan arkadaşlar ping değerlerini yazabilirmi bağlantı hızları le birlikte ve ping düşürücü program kullanıp kullanmadığınıda belirtirse süper olur

gameforce birazdaha iyi oda suanki fazla oyuncu olmayışından.

Ping düşürme programı kullanmiyorum 80-110ms arası benim
    (bağlanti 10 mb fiber)
  • BattlePing kullanmadan 66-100 arasında yükselip iniyor MS değerleri. Battleping BETA serverda kullanılamıyor. Karakter seçme ekranında hata veriyodu en son denediğimde. BattlePing kullanmadan 66-100ms oldukça iyi bence. NCSoft sunucularında BattlePing kullanmadan ping'im 250-300ms oluyordu.

GF Beta sunucusunda programsız 60-80 arası ping görüyorum haritanın her noktasında, her türlü kalabalıkta. Skill'ler elimin altında kayıyor adeta.

İnternetim 8mb Smile
  • bende 8mb smile kullanıyorum bu habere çok sevindim batu sonunda ping sorunu kalkıyor. battlepingsiz 60-80 ise battleping ile 50 nin altına düşsün Allah derim xD bende girip görmek istiyorum beta serverine pingim nasıl olduğunu ama key yok yada birisi 2 dk liğina id passsword verse süper olurdu :))

bütün server lar gecince görecez ping durumlarını fazla bi değişiklik olmayacak belki hiç değişiklik olmayacak ..
    Daha Fazla Göster
  • ncsoft ve gameforce firmaların sunucuları frankfurt da diye biliyom türkiyeden oraya ms olayı fazla değişmiyor 50ms ile oyuna girmeden frankfurt dan sinyal alıyom oyuna girince bu 50ms ile 90ms arası değişiyor. yardımcı programla 70ms 80ms sabitlersin
    2 firma arasında fazla bir fark olmayacak serverler bize yakınlaşmadı ttnet in dışarıya verdi sinyal belirli fazlasını alamıyoruz
    antalya manavgattayım
  • Eğer hatırlarsanız ki hatırlamıyor olabilirsiniz Aion un kendi beta testlerindeki ping i de 70-80 civarlarında idi sonra zamanla arttı..Ama umarım stabil ve düşük ping li bir servis sağlar Gameforge

Leyla ile Mecnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Google-

Eğer hatırlarsanız ki hatırlamıyor olabilirsiniz Aion un kendi beta testlerindeki ping i de 70-80 civarlarında idi sonra zamanla arttı..Ama umarım stabil ve düşük ping li bir servis sağlar Gameforge

+1 hatirliyorum orhan baba

Eğer hatırlarsanız ki hatırlamıyor olabilirsiniz Aion un kendi beta testlerindeki ping i de 70-80 civarlarında idi sonra zamanla arttı..Ama umarım stabil ve düşük ping li bir servis sağlar Gameforge

Sunucuları falan mı değiştirdiler acaba masrafı azaltmak için Birde şöyle ilginç bir durum var, NCSoft sunucularından rahatsız olan Avrupalı oyuncu sayısı oldukça azdır ancak Beta'da Almanyadan oynayıpta 150-200 ping gören bir çok insanla karşılaştım. En iyi ping'leri yakalaması gereken ülkelerin oyuncuları şikayetçiyken bizler oldukça memnunuz durumdan.

Orijinalden alıntı: Batu

quote:

Sunucuları falan mı değiştirdiler acaba masrafı azaltmak için Birde şöyle ilginç bir durum var, NCSoft sunucularından rahatsız olan Avrupalı oyuncu sayısı oldukça azdır ancak Beta'da Almanyadan oynayıpta 150-200 ping gören bir çok insanla karşılaştım. En iyi ping'leri yakalaması gereken ülkelerin oyuncuları şikayetçiyken bizler oldukça memnunuz durumdan.

Gameforge'un şuanki sunucuları farklı yerde olabilir hatta Oyun f2p olarak başladığında da farklı yerde olabilir...Yanlız şunu söyleyebilirim, Gameforge nin ogame sunucuları hiç stabil değil millet çok rahatsız ve uzun zamandır da düzeltilmiyor.Umarım Aion da farklı bir strateji izlerler..Aslında şu oyunlarda "ping" in ne olduğunu bilmeyen bile bir sürü oyuncu var.Ama tabi ki de bir MMORPG de en önemli şeylerden biri de "ping" değerleridir.Ayrıca şu "maintance" zamanlarını da insan gibi bir zamanda yaparlarsa oyun cu memnuniyetini sağlayabileceğini düşünüyorum.He bir de botlar var o ayrı konu...

Leyla ile Mecnun

• Şuan ki Aion ping değerleri eskiyi düşününce bence gayet iyi.
    Birde eski siege leri hatırlıyom siege zamanı alliance da 5-10 hişi online kalıyodu herkes düşüyodu ^^ şimdi nadiren düşüyolar.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.