Şimdi Ara

Gameekstra.com ve Aras Kargo Rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, gameekstra.com üzerinden sipariş verdiğim monitörüm, bu iki legal dolandırıcı ve insanları umursamayan şirket yüzünden elime bir türlü ulaşmıyor.

Yaşadıklarımı şöyle özet geçeceğim, artık bu iki şirketi de tercih etmek size kalmış.

Aras Kargo:
    - Kargomun bulunduğu Aras Kargo Samsun Ellialtılar şubesinin telefon numarası sürekli olarak meşgul. 1 kere mi denk gelmez 9 gün boyunca onlara hiç ulaşamadım.
    - Çağrı Merkezi kargo takip ile kargonun nerede olduğunu söylemek dışında hiç bir konuda yardımcı olmuyor. Geri arayacaklarını söyleyip duruyor ama geri aramıyorlar.
    - Aras Kargo'yu aradığımda ve kargo takip numarasını girdiğimde kargomun 23'ünde teslim edileceğini söylüyorlar ama o sırada ayın 28'i
    - 9. günün sonunda beni İlkay Cengiz hanımefendi arayarak Aras kargonun bir çalışanının barkodu basarken yanlış mahalleyi yazdığını o yüzden geciktiğini söyledi. Barkod teslimat elemanının elinde duruyor ama kargonun üzerinde olan adres doğru ve buraya 6 gün boyunca bakmamışlar.
    - Arayan kadın adını söyleme gereği duymuyor, hangi mevkide çalıştığını söyleme gereği duymuyor. Saat 13:10 da arayıp kargonun pazartesi teslim edileceğini söylüyor. Mesai 20dk sonra bitiyor ve ertesi gün pazar olduğu için benim işlemlerim pazartesine kalıyor. Büyük ihtimalle salı veya çarşamba bana gelecek yani kargo. Bu da 20 gün beklemem demek oluyor.
    - Gayet rahatlar, insanların vaktini çalmak, onların işlerinin aksaması, onların bir monitör yüzünden çevresindeki insanlarla tartışması hiç umurlarında falan değil.

Gameekstra.com:

- Saat 17:00'a kadar verilen siparişler aynı gün kargoya verilir gibi bir yalanı sitelerine yazmaya hiç utanmıyorlar.
    - Sipariş verirken Aras Kargo ve MNG Kargo seçeneği sunuyorlar ama siz MNG Kargoyu bile seçseniz Aras Kargo ile gönderiyorlar.
    - Ürün elime gelmediği için aradığımda mağaza müdürü olan kadın kargo takip numarasını istiyor, Aras Kargo dediğim zaman "biz Aras Kargo ile çalışmıyoruz ki bi yanlışınız var" diyebiliyor şımarık bir şekilde. Düşünün kargo o kadar gecikmiş ki gameekstra.com o arada Aras Kargo ile çalışmayı bırakmış. Mağaza Müdürü olan kadının sanki yıllar önce o şirketle çalışmayı bırakmışlar gibi konuşması ama kargonun Aras Kargo'da olması durumunu anlatıyorum beni başka bir kadına bağlıyor. O kadın hiç söz dinlemiyor, söz kesiyor ve bunları çok rahat şekilde yapabiliyor. İnsanlara hakaret eder gibi konuşmalar, insanın vaktini çalmalar böyle basit bu şirkette. Müşterinin siparişi eline ulaşmamış kimsenin umrunda değil.
    - Siparişiniz elinize ulaşmadıysa bu şirketi hiç umrunda değil her gün arayıp kontrol etmelisiniz yoksa parasını çatır çatır aldıkları ürünü size yollama gibi işleri yapmıyorlar bile.
    - Ürünü iade etmek istediğiniz de prosedür gereği 5-10 gün sonra para iadesi olacağını söylüyorlar. Bu prosedür bankanın mı yoksa şirketin mi diye sorduğunuzda bilmiyorlar, herkese böyle diyorlar. Rahatlar, umursamıyorlar, dinlemiyorlar, çözüm zaten üretmiyorlar.

Daha çok anlatabilirim burada yaşadığım onca şeyi. Çok daha uzatmak istemiyorum ama bilin istedim. Bu iki firma ile kesinlikle çalışmayın ticaret yapmayın. İyi günler.

Gameekstra.com ve Aras Kargo Rezilliği

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.