< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 31 Ekim 2017; 21:7:9 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 31 Ekim 2017; 21:7:9 > |
2-3 hesapları var
Birisi konu açıyor diğeri link atıp bunu al kesinlikle bu iyi diyor Diğeri açıyor o da ona öneri veriyor. Bu şekilde reklam yapıp insanları yanlış yönlendiriyorlar. Sanki insanlar salak da böyle aptalca şeyler yapıyorlar. Şu an hiç bilmediğim bir site gözümde bitti mesela bunu iyi başardılar |
Gta5 performasını merak eden kitleyi hedef alıyorlar
![]() |
Buradan monitor almıştım ölü piksel çıktı iade etmek istedim kabul etmediler.Bende thh ye başvurarak paramı geri alabildim
|
n11 üstünden bi mouse almıştım.Kargoda sıkıntı oldu, en ufak iletişim olayına girmediler benle, biz paramızı her türlü alırız modundalar.Bida bunlara asla para kaptırmam, teknolojik esnaf işte.
|
bu siteden basit bir ucuz soğutucu ürün alacaktım iyi ki yorumlara bakmışım, işim olmaz bu saatten sonra.
|
Kullanmayın kullandırtmayın. Mouse aldım sensoru bozuk çıktı. 50 gündür garantide ve bana en fazla 20 iş günü dediler. Mail atıyorum cevap yok arıyorum açmıyorlar(Numarayı fişliyorlar heralde sürekli arayınca). Can çekişmek istiyorsanız burdan alışveriş yapın.
|
Gameekstra.com mu aman aman uzak durun.İki günden beri deli ettiler.Çalışanlar birbirinden habersiz,teknik servis sorumlusu ukala.Firmadan bir daha asla ürün almam almam.Çevremdeki kişileri başka yerlere yönlendiriyorum.Böyle ticaret anlayışı yok arkadaş.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desper.ibanez -- 8 Şubat 2018; 1:39:2 > |
|