Şimdi Ara

GameEagle Strike Plus İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
58
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nam-ı diğer "gameeagle mk-96x2" oyuncu klavyesi...

corsair k70 pro klavyem ile türlü sıkıntılar yaşadıktan sonra kuponlarla beraber 800 liraya aldım. günümüz itibariyle 25 dolar ediyor. yorumlarımı fiyatını baz alarak yapacağım elbette. 

hemen sıcağı sıcağına yazmak istedim.

1) genel dizayn

benim için önemli olan her şey var bu klavyede. türkçe dizilim, numpad, ses çevirme tuşu. yeterli. bir tek "print screen tuşu" yok ama olsun. onu da fn+/ tuşu ile hallediyorsunuz. klavyenin dizaynı bence güzel. bakmadan yazmaya 2dk içinde alıştım. her şey olması gereken yerde yani. 

2) yazılım

yazılım mazılım yok. başlarım yazılımınıza. corsair'de icue var da ne oluyor mesela? ram yiyor, işlemcinin anasını ağlatıyor. neymiş efendim tek tek tuşlara ışık verebiliyormuşum. kim yapıyor böyle şeyleri?

3) polling rate

klavye'nin anakarta saniyede gönderdiği bildirim sayısı 1.000 arkadaşlar. bu ürünün polling rate'i 1.000hz. elbette 8k klavyeler de var ama bu klavyenin 3-5 katı parası... üstüne farkı anlayabilen de yok. bu yüzden 8k polling rate muhabbeti sadece bir satış politikası.

4) bilek dayama

klavye'nin kutusundan bilek dayama zımbırtısı çıkmıyor ama eski klavyemin bilek dayaması bu klavyeye çok güzel uyum sağladı. sadece arada bir yerine itmem gerekebilir sonuçta herhangi bir magnetik desteği yok. belki de bilek dayama olmadan kullanmaya alışmam lazım. günümüzde kimse kullanmıyor çünkü.

5) switch ömrü

kullanım klavuzunda yazdığına göre switchlerin ömrü 20 milyon tık. evet, pahalı rakiplere göre çok az ama 20 milyon aga bu.. ekstra olarak bu klavye hot-swap. yani switch ölürse gidersin yenisini alırsın.

6) dayanıklılık

klavye sert plastik. narin diyemem ama öyle üzerinde dayanıklılık testi yapmamak gerekiyor. fiyatına göre "olmuştan fazlası" diyebilirim.

7) tuş takımı

kullanım klavuzuna göre tuşlar abs ama tuşların üstündeki pütürcükleri hissediyorsun. pbt gibi de... ne bileyim. valla benim "pro" corsair'den çok daha iyi olduklarını söyleyebilirim. özellikle ayakları daha kalın.

8) oyun performansı

yeterli. klavye sizi birinci yapmaz. konfor sağlar. bu klavye o konforu veriyor.

9) ışık şiddeti/performansı

yalan yok corsair'den sonra bu klavyenin ışıkların şiddeti bana çok fazla geldi. ürün rgb değil, yani tuşlara tek tek ışık atayamıyorsun ya da kasandaki ışık şöleni ile bu klavye uyum sağlamaz. elbette ışık şiddetini/hızını ayarlayabiliyorsun. ön tanımlı 17 farklı ışık modu var hoşuna gideni kullan geç. tuşlar saydam olduğu için geceleyin tuşu görmeme gibi bir durumun yok.

10) hot-swap

var. 3 pinli switchler bu klavyeye uyum sağlar. ışıklar yukarı bakacak yerden çıkıyor. 

bu klavyeyi kimler alsın?

kısıtlı bütçe ya da zaten 2 yılda bozulan bir klavyeye fazla para harcamak istemeyenler alabilir. klavye uçup kaçan bir klavye değil ama 1 yıl sonra bozulsa bile "allah kahretsin" demezsin. hot-swap olduğu için bozulan switch'i yenisi ile değiştirirsin. sesi yeterli. tuşları güzel.

bana göre klavyenin en büyük eksiği bilek dayamasının olmaması. koysana bir şey... diğer klavyemin bilek desteğini kullanıyorum.

bu klavyeyi kimler almasın?

üst düzey oyuncu olduğunu iddia edenler, markasız yaşayamayanlar almasın.

https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-gameagle-strike-plus-mk-96x2abb-mekanik-kablolu-isikli-fiyati,1030730191.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.