Şimdi Ara

gamebooster ile sistem performansında +%10 ve +FPS ! :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gamebooster ile sistem performansında +%10 ve +FPS ! :)

insanoğlu işte herkesi kendi gibi bilir ! ama sonradan şunu farkettim ki siz gamebooster kullanmıyormuşsunuz !

neyse insanlık ölmedi diyerekten paylaşayım bağre :)

çalışma mantığı şudur ! DX ile çalışması gereken ve olmazsa olmaz tüm uygulamalar yüksek öncelik veriyor

quote:

program içindeki oyun modu başlat seçeneğini seçerek gereksiz uygulamaları oyun süresinde otomatik olarak kapatıyor sonra oyunda sonra normal moda dön seçeneği ile sistem eski haline dönüyor :)

( tabi siz bunu isterseniz elle tek tek 10 larca programı manuel olarak elle yapabilirsiniz sonrada işiniz bittikten sonra tekrar elinizle eski haline getirebilir siniz hadi bileğinize kuvvet :D :)

http://www.razerzone.com/gamebooster

http://www.iobit.com/gamebooster.html

kişisel not : ben Game Booster 1.6 kullanıyorum bunda sadece gereksiz uygulamaları kapatıyor üst versiyondaki özelliklere ihtiyaç duymuyum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 24 Kasım 2012; 5:31:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

gamebooster ile +%10 FPS !

insanoğlu işte herkesi kendi gibi bilir ! ama sonradan şunu farkettim ki siz gamebooster kullanmıyormuşsunuz !

neyse insanlık ölmedi diyerekten paylaşayım bağre :)http://www.iobit.com/gamebooster.html

hade be..

ee %10 fps karşılığında bizden ne istiyorlar, bu zamanda kimse kimseye bedavadan %10 fps vermez..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 23 Kasım 2012; 11:42:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

hade be..

ee %10 fps karşılığında bizden ne istiyorlar, bu zamanda kimse kimseye bedavadan %10 fps vermez..

Ne kadar aç gözlüsün :)
  • birde oyun testi görseydik mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra34

quote:

hade be..

Ne kadar aç gözlüsün :)

kapitalist düzen bro benlik bir durum yok..

• açmayın beyler dedeler..

şaka bir yana bf3 ü bozdu galiba, oyuna giremiyorum..
  • gerçekten %10'luk bir artıs oldu ama TERSTEN :)

Game Booster Kapalı
    Game Booster Açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 23 Kasım 2012; 12:13:34 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Sistem Düşük FPS sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

gerçekten %10'luk bir artıs oldu ama TERSTEN :)

Game Booster Kapalı
    Game Booster Açık

program Oc yazılımlarını kapatmış :)

program ayarlarında Oc programlarını es geçmesi için gereken ayarlamaları yapmamışsın ! :)

• Resimin sol köşesindeki core ve memory clock kısmını gormedın heralde iki testtede gpu 1000-1700de
  • quote:

Resimin sol köşesindeki core ve memory clock kısmını gormedın heralde iki testtede gpu 1000-1700de

• quote:

Resimin sol köşesindeki core ve memory clock kısmını gormedın heralde iki testtede gpu 1000-1700de

sayıları toplama çıkama yapmayı değilde

sen FPS de artış varmı sen onu söyle bakayım diyeceğim !?

bakıyorum cevap yok sırf muhalefeti var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 23 Kasım 2012; 12:14:08 >

• quote:

Ağır mozart oluşunu not düşelim

İlahi playstyle ağır fakirsin yeminle.
  • quote:

açmayın beyler dedeler..

şaka bir yana bf3 ü bozdu galiba, oyuna giremiyorum..

Tam bunu yazmaya gelmiştim yazmışsın, bende de aynı.

Programı kaldırıp , bilgisayara restart atınca düzeldi ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kraaz -- 23 Kasım 2012; 12:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

quote:

sayıları toplama çıkama yapmayı değilde

sen FPS de artış varmı sen onu söyle bakayım diyeceğim !?

bakıyorum cevap yok sırf CHP muhalefeti var :D

arkadaşım sorunlumusun? Ne muhalefeti program koydun bende test edip yayınladım sana garezimmi var aksini idda edeyim.

ek olarak attığın mesajdanda hiçbirşey anlamadım ne sayısı ne toplaması? + bu nasıl bir cümle sen FPS de artış varmı sen onu söyle bakayım diyeceğim !?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuĞrA -- 23 Kasım 2012; 12:21:19 >

• beta olmayanı yükleyin !
  • kardeş enteresan konular açıyorsun.... game booster %10 artış sağlıyor demişsin ama hiç test sonuçları koymamışsın...
    geçende" dx 12 duyumu aldım" dedin konun kapatıldı...
    gerçi hakkını verelim sonra haberi DH de verdi...
    sen test ettiysen bir kaç foto paylaşırsan daha yararlı olur kanısındayım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz_371

kardeş enteresan konular açıyorsun.... game booster %10 artış sağlıyor demişsin ama hiç test sonuçları koymamışsın...
    geçende" dx 12 duyumu aldım" dedin konun kapatıldı...
    gerçi hakkını verelim sonra haberi DH de verdi...
    sen test ettiysen bir kaç foto paylaşırsan daha yararlı olur kanısındayım...

kişisel not : ben Game Booster 1.6 kullanıyorum bunda sadece gereksiz uygulamaları kapatıyor üst versiyondaki özelliklere ihtiyaç duymuyum.

ama insanlar en son ne çıkarsa moda gibi kuruyor genelde en son çıkanlar beta oluyor haliyle :)

CTRL+ALT+DEL e basıp sistem ram oranın bakında %50 si boşalmış görmek 2 kat ram almaya eş değer bir şey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 23 Kasım 2012; 12:25:38 >
  • bu programlar gereksiz uygulama ve servisleri kapatıyor eğer pc kullanımında profesyonelseniz görev yöneticisinden gereksiz prog. kendinizde kapatabilirsiniz bu prog. ihtiyaç yok bende bu gamebooster'ı kullandım pek fps farkı göremedim
  • teorik olarak işe yarar gibi duruyor.

ben bench almadan önce virus programı,browser,firefall,messenger,daemon tools vs ne var ne yok kapatıyorum.

program bunları otomatik yapıyorsa işe yarayabilir.

ama bahsedilen artış biraz abartı gibi
  • Bunun bir de ücretli versiyonu var. Asıl onunla deneme yapmak gerek. Trial ve demo sürümlerle olmaz sanırım bu iş.
    Bir de uygulamanın içinde "Oyun dosyalarını birleştir" diye bi seçenek olması lazım. HDD'ye parçalı olarak kaydedilmiş oyun dosyalarını tek parça haline getiriyor; en azından öyle görünüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.