arkadaslar live den call of duty 3 oynuyorum benim makinada problem yok istedigim odaya baglaniyorum istedigim kadar online kaliyorum. ama ayni oyunu benim kuzenin xbox360 inda oyanayinca cok kisa araliklarla "Game Session No Longer Available" diye bir yazi yaziyor ve bulundugu haritadan dusuyor. xbox live de hala online kaliyor. tekrar yeni bir haritaya giriyor ve 1-2 dk icinde bu sorun tekrarlaniyor. kisacasi cod3 kuzenin xboxunda hep ayni problemi yasatiyor. ayni dvd yi benim xboxta denedim belki dvd den diyedir ama sorunsuz calisti kisaca dvd sorunlu degil. bunun disinda baska oyunlari oyunlari deniyoruz gow carbon vs hicbir sorun yasamiyoruz kisacasi sadece bu oyun problem yapiyor. nat problemi degil live testinde nat offen yaziyor cunku . yardimlar icin simdiden tesekkurler.
Sorun İnternet bağlantısında;
1-Yaa hızı yetersi kalıyor yani PİNG olayı. 2-NAT ayarında bir sorun var connection test yapın NAT moderate mi Stricth mi yoksa open mı yazıyor.
Open en iyisi moderate biraz kötü host olunca bazıları giremiyor vs. Stritch gibi bişiey yazarsa ozaman çok kötü yaa adamın sesi gitmez yada odaya giremez hemen odadan düşer...
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurulke
arkadaslar live den call of duty 3 oynuyorum benim makinada problem yok istedigim odaya baglaniyorum istedigim kadar online kaliyorum. ama ayni oyunu benim kuzenin xbox360 inda oyanayinca cok kisa araliklarla "Game Session No Longer Available" diye bir yazi yaziyor ve bulundugu haritadan dusuyor. xbox live de hala online kaliyor. tekrar yeni bir haritaya giriyor ve 1-2 dk icinde bu sorun tekrarlaniyor. kisacasi cod3 kuzenin xboxunda hep ayni problemi yasatiyor. ayni dvd yi benim xboxta denedim belki dvd den diyedir ama sorunsuz calisti kisaca dvd sorunlu degil. bunun disinda baska oyunlari oyunlari deniyoruz gow carbon vs hicbir sorun yasamiyoruz kisacasi sadece bu oyun problem yapiyor. nat problemi degil live testinde nat offen yaziyor cunku . yardimlar icin simdiden tesekkurler.
aynı problem bende var ve acaip gıcık bi olay bağlantım 512 sınırsızyok mu bunun bi çözümü ya
nat ta open yaziyor. diger dedigin problemi bilmiyorum, adsl 3000 sahibiyim dolayisiyla hiz problemi oldugunuda pek sanmiyorum aslinda. peki hiz problemi olsa diger oyunlardada problem olmazmi. diger butun oyunlarda problemsiz baglanti oluyor.
Evet arkadşlar şuna bir cevap versenizde bizde en azından Cod3'ü doğru düzgün oynasak bende de nat open fakat 12 kişiden fazla serverlarda ya takılıyor yada beni oyundan atıyor.Bu herkeste mi var yoksa bazı kişilere özel mi??