Şimdi Ara

Game of Thrones (Sadece Dizi Hk. Konuşuyoruz Kitap Yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öbür konuda (asıl konu) çok fazla spoiler veren var spoiler butonunu kullanmadan. Ben mesela spoiler görmemek için girmiyorum o konuya ama bir yandan da girip sohbet edip, dizi hakkında tartışmak isteği duyuyorum. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bu başlık altında tartışalım dizi hakkındaki görüşlerimizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rad-diculous -- 13 Mayıs 2014; 14:15:43 >

Nothing matters noone else
  • Güzel düşünmüşsün ben de çok fazla kitaptan konuşulduğu için Game of Thrones konusuna girmiyordum, burada sadece dizi hakkında konuşacaksak güzel olabilir.
    [ Rayzen 7 5700x3D ] [ MSI B550M PRO-VDH WIFI ] [ ASUS DUAL EVO 4070 SUPER 12GB ] [ XPG 32GB (2x16GB) Spectrix D35G RGB DDR4 3600Mhz CL18 ]
  • Benim sıkıntı da o işte. Dizi forumunda kitaptan konuşuyolar o deli ediyor Son bölümde
    Tyrion reyizin yardırması hakkında konuşmak için girdim
    diğer konuya, baktım herkes spoiler verenlere laf ediyor, ben de korkup çıktım konudan, hevesim kursağımda kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dirkules

Benim sıkıntı da o işte. Dizi forumunda kitaptan konuşuyolar o deli ediyor Son bölümde
    Tyrion reyizin yardırması hakkında konuşmak için girdim
    diğer konuya, baktım herkes spoiler verenlere laf ediyor, ben de korkup çıktım konudan, hevesim kursağımda kaldı

Adamlar son bölümü geçti, artık kitaptan veriyorlar spoilerı, birde bişey olmamış gibi devam ediyorlar muhabbete

PSN : Efilyan

• Martin ölüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kitaptan spoiler yememek için ana konuya sadece bölüm değerlendirmesini yazmak için giriyorum. Eğer ki yorum okuyacaksam da, başında açıklama olmayan yorumları okumamaya çalışıyorum. Spoilerdan dert yananlar, daha önceden böyle bir çözüm önerisi getirmişlerdi, ama bu zamana kadar sadece dizinin konuşulacağı bir konu açılmamıştı. Bakalım bu konu tutacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şaka bir yana dizi çok yavaş ilerliyor. Dünkü bölümde sadece mahkeme gösterildi

Orijinalden alıntı: Sercann35

Ben de kitaptan spoiler yememek için ana konuya sadece bölüm değerlendirmesini yazmak için giriyorum. Eğer ki yorum okuyacaksam da, başında açıklama olmayan yorumları okumamaya çalışıyorum. Spoilerdan dert yananlar, daha önceden böyle bir çözüm önerisi getirmişlerdi, ama bu zamana kadar sadece dizinin konuşulacağı bir konu açılmamıştı. Bakalım bu konu tutacak mı?

İnsanlar foruma girince popüler konularda ana konuyu görüp ona giriyor. Tutmaz yani

• _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.