Şimdi Ara

Game of Thrones Fan Kulübü (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
884
Cevap
43
Favori
139.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benide yazarsanız sevinirim en kısa zamanda kitabını alıp okuyacağım
  • Ekle benide ''Winter is coming.''
  • Ya çok etkilendim ben.Daha 8'deyim ama her şeyi krallığın iyiliği için yapan bir adam ve başına gelenler çok ironik..Anlamak çok zor geliyor ya.Kimse yok mu şu dizide Ned gibi biri.Onurunu,haysiyetini her şeyden önde tutan başka biri yok mu?Herkesin işi yavş*mak.Bücürün teki de geçmiş oturmuş tahta olacak iş mi ya?En çok da şu genelev işleten adam var ya ona sinir oldum.Littlefingerdı galiba.Umarım ölümü tez olur p*ştun..Çok entrika dönüyor ya ben kaldıramayacağım bu kadarını bıraksam mı acaba?İzlediğim şeylerden bayağı etkileniyorum da sinirim acayip bozuk mesela bu yüzden böyle bir mesaj yazma gereği duydum.Tyrion'u unutmamak gerek o adam çok baba.Bir o var bir de Ned.Biri gidici ne yazık kiNeyse umarım en sonunda adalet yerini bulur.Kusura bakmayın biraz kaba bir yazı oldu ancak içimi boşalttım biraz

• Yenisayfa'dan epsilon çevirisinin siparişini verdim bakalım, ne zamana gelecek...
  • İlk bölümünü izleyince demiştim bu ne böyle ya çok sıkıcı diye ama şimdi 2. sezon başlasın diye gün sayıyorum.Ekle beni de.
  • beni de ekleyin
    bende bu dizinin hayranıyım bir an önce 2.sezon gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan6423 -- 14 Eylül 2011; 18:16:55 >
  • Oyunuda geliyor bunun. Straeji olarak. CIkinca alicam.
  • Kitap dün geldi, sadece ilk bölümünü okudum ama diziye göre çok detaylı olduğunu söyleyebilirim. Özellikle karakterlerin kişilikleri konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moraldecay

Ya çok etkilendim ben.Daha 8'deyim ama her şeyi krallığın iyiliği için yapan bir adam ve başına gelenler çok ironik..Anlamak çok zor geliyor ya.Kimse yok mu şu dizide Ned gibi biri.Onurunu,haysiyetini her şeyden önde tutan başka biri yok mu?Herkesin işi yavş*mak.Bücürün teki de geçmiş oturmuş tahta olacak iş mi ya?En çok da şu genelev işleten adam var ya ona sinir oldum.Littlefingerdı galiba.Umarım ölümü tez olur p*ştun..Çok entrika dönüyor ya ben kaldıramayacağım bu kadarını bıraksam mı acaba?İzlediğim şeylerden bayağı etkileniyorum da sinirim acayip bozuk mesela bu yüzden böyle bir mesaj yazma gereği duydum.Tyrion'u unutmamak gerek o adam çok baba.Bir o var bir de Ned.Biri gidici ne yazık kiNeyse umarım en sonunda adalet yerini bulur.Kusura bakmayın biraz kaba bir yazı oldu ancak içimi boşalttım biraz

Yol yakınken vazgeç.Bu ne la elinde olsa seti basıcan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Riqimaru

Kitap dün geldi, sadece ilk bölümünü okudum ama diziye göre çok detaylı olduğunu söyleyebilirim. Özellikle karakterlerin kişilikleri konusunda.

Aynen öyle.. Zaten bu yüzden ben ilk önce dizinin izlenmesini sonra ise kitabın okunmasını öneriyorum. Diziyi izlerken beğendiğiniz birinin hakkında kitapta o kadar çok şey öğreniyorsunuz ki o kişiyi daha da çok sevmeye başlıyorsunuz.

İkinci kitap yakında çıkacak. Kitapları okumamış olanlar bence diziyi beklesin sonra okusun. Ben okudum bir daha olsa bir daha okurum ama dizinin yeri çok farklı

• 2. sezonu sabırsızla bekliyorum...
    Ekle hocam!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ^^KABBA^^

2. sezonu sabırsızla bekliyorum...
    Ekle hocam!

Aynen, beni de ekle...
  • ekle ekleeee
  • Beni de ekleyebilirsiniz. Favori karakterim Jon Snow, Arya Stark ve Robb Stark. Aslında kitaplara da başlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 18 Eylül 2011; 3:29:34 >
  • Kaç kitabı var bu dizinin? Ve bu kitapları alabileceğim bir link alabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeRologize

Kaç kitabı var bu dizinin? Ve bu kitapları alabileceğim bir link alabilirmiyim?

http://www.yenisayfa.com/Kitap/taht-oyunlari/Content.aspx?pid=f254963ba6e64233a142239ffcc4f3bb

Ben buradan almıştım. Şimdilik sadece ilk kitap çevrilmiş durumda.

• Evet beyler 3 güne kitabını alıyorum. Tuğla gibi bir şey ama hızlıca bitiririm. Ekler misin listeye?
  • Ekle benide.İmzayı şimdiden aldım
  • Beni de ekleyin lütfen. İlk sezonu 3 günde izlemiştim. Çok güzel bir dizi olacak. Sırf Khaleesi için bile izlerim.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.