Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (6 Mobil) - 3 Masaüstü6 Mobil
5 sn
66.592
Cevap
442
Favori
2.575.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

hound'un bakışına bak arkada bi de benim için

Orijinalden alıntı: JCB

LOTR'u yazsa Frodo'yu öldürür, Sam'i kör yapar, yüzüğü de Sauron'a verir, öyle bir herif

harbiden iyiydi

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

Bu nedir ya

http://www.youtube.com/watch?v=PTt8_09b0QY&feature=player_embedded#at=27

ahaha :)))

• quote:

Videoya tıkladım ses gelmesini beklerken fotoya takıldım baya bi güldüm.
    Ses kapalıymış meğer videoya baktım parti devam
    MSI Z490 Tomahawk | Intel i7 10700K | EVGA RTX 3080 XC3 ULTRA | 16 GB CORSAIR 3200 Mhz RAM| WD Blue SN550 250GB | WD 1 TB Blue | WD 2 TB Green HDD | Xigmatek Windpower Pro Cooler | Xigmatek X-POWER 650W PSU |XIGMATEK Beast X-Power Case | Logitech G213 | Steelseries Rival 300 CS:GO Fade | Steelseries QcK Fnatic pad | Sennheiser HD 558 | Airpods Pro | FiiO E17 Alpen | ASUS XG258Q 240 Hz | Battle.net:mater*2727 | Steam: Carnage

• quote:

Orijinalden alıntı: Inalough

quote:

Videoya tıkladım ses gelmesini beklerken fotoya takıldım baya bi güldüm.
    Ses kapalıymış meğer videoya baktım parti devam

Alıntıları Göster
    7. bölümü izledim inanamadım hain herif bıçağı dayadı valla boğazına

• quote:

Orijinalden alıntı: LakrosEu

7. bölümü izledim inanamadım hain herif bıçağı dayadı valla boğazına

Alıntıları Göster
    Şu Drogo adam gibi savaşmadan ölmez inşallah

LOTR'u yazsa Frodo'yu öldürür, Sam'i kör yapar, yüzüğü de Sauron'a verir, öyle bir herif

GRRM'in ciddi ciddi bu konuda Gandalf öldükten sonra geri getirmezdim yorumu var zaten

Orijinalden alıntı: Fustercluck

quote:

GRRM'in ciddi ciddi bu konuda Gandalf öldükten sonra geri getirmezdim yorumu var zaten

Alıntıları Göster
    Ten Minutes of Joff Getting Slapped

rahatladim 10 dk da
    http://tinyurl.com/gercekt

bu bir reklamdır ve tum sorumluluk bana aittir.lütfen ciddi kişiler başvursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus.tepe

Ten Minutes of Joff Getting Slapped

rahatladim 10 dk da

Alıntıları Göster
    Why I Like Tyrion (Joffrey Gets Slapped)

http://www.youtube.com/watch?v=rxLOXUGmRKI&NR=1

Bu dha güzel... Hızlı vuruyo
    http://tinyurl.com/gercekt

bu bir reklamdır ve tum sorumluluk bana aittir.lütfen ciddi kişiler başvursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus.tepe

Why I Like Tyrion (Joffrey Gets Slapped)

http://www.youtube.com/watch?v=rxLOXUGmRKI&NR=1

Bu dha güzel... Hızlı vuruyo

Alıntıları Göster
    Ned Starkla ilgili (9.bölümü izleyen açabilir)

öldümü bu adam şimdi gerçekten?bu kadar kolay harcanır mı dizinin en karizmatik adamı
    bir de veled kralın verdiği emirle öldü adam, ekranı tekmeleyecektim sinirden hala elim ayağım titriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ©em

Ned Starkla ilgili (9.bölümü izleyen açabilir)

öldümü bu adam şimdi gerçekten?bu kadar kolay harcanır mı dizinin en karizmatik adamı
    bir de veled kralın verdiği emirle öldü adam, ekranı tekmeleyecektim sinirden hala elim ayağım titriyor

Alıntıları Göster
    Açmayın.

Sarı çıyanın ömrü kısıtlı.

• İlk iki bölümü izledim. Dizi mükemmel ilerliyor.

Orijinalden alıntı: Furkán

İlk iki bölümü izledim. Dizi mükemmel ilerliyor.
    Sibel kekilli hakkında yurdum medyası gene çoşmuş yok açık seçik film'de oynadı gene diye.. Bizim cahil cüheyla insanımızda daha dizinin ne olduğunu bilmeden vermiş veriştirmiş sibele

Neyse onlar gene polatın suçu ne izlesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkán

İlk iki bölümü izledim. Dizi mükemmel ilerliyor.

merak etmeyin beyler,sarı çiyan gidici,ned stark sevenlerin sevebileceği bir sonu olucak

Orijinalden alıntı: OMayKaat

merak etmeyin beyler,sarı çiyan gidici,ned stark sevenlerin sevebileceği bir sonu olucak

Alıntıları Göster
    salağın biri yüzünden faceden ağır spoiler yedim.lan gerizekalı kız ne yazıyon oraya koskoca
    reyiz öldü
    die

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurats -- 15 Haziran 2011; 0:16:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: smurats

salağın biri yüzünden faceden ağır spoiler yedim.lan gerizekalı kız ne yazıyon oraya koskoca
    reyiz öldü
    die

Alıntıları Göster
    kafayı yedim ya açılış introsunu günde 5 kere izliyorum en az müziği dinledikçe tüylerim diken diken oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

kafayı yedim ya açılış introsunu günde 5 kere izliyorum en az müziği dinledikçe tüylerim diken diken oluyor

Müziği çok kaliteli yapmışlar hakikaten. Favori karakterleri yazın bakayım ilk sezon için. Benim Jon Snow.

Game of Thrones (2011 - 2019)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

Alıntıları Göster

Off ya, sanırım hiçbir kurguda bu kadar ağır bir son yaşamadım, biraz biraz alıştırırlardı, Ned'in açık ensesini görene kadar halen birşeyler olabilir diye düşünürken, dizinin sonuna kadar süren sessizlik ürpertiyi çökertti. Starklar için dönüş yok, Jamie zaten yok, yok eğer yazar Starkları da harcadıysa ne diye iki zengin veledin romanını yazdı. Lord Snow kararını daha kolay verecektir. Khal ve Khallesi büyünün bedelini ödeyecektir, ölüme susasayan durdurulamaz gaddarlıkta kontrolsüz biri olacak sanırım, yoksa hop iki at getirin kaldırın yatanları. Bölümün ve genelde dizinin güzel sahnelerinden biri kuzgun'un vuruluşuydu, bir de Ned'in bedeninden ayıran milimetrik farkı hissettirmeleri etkileyici, off ya neyse.

Bu arada bir Fabrice rpg'cilerin kendilerinden başkasını bğenmeyen, herşeyi eleştiren vs.. yazmış, eski bir rpg'ci olarak bu kendini beğenmişlik değil, bir rpg'cinin hayal dünyasını tek bir kelime ile bile olsa yıkan çevirmenin esere olan saygısızlığını dile getirmedir. Genelde çeviriler mükemmel olur ve bunu bilen insanlar çevirir fantastik eserleri, yazarının yıllarını,hayatını verdiği eserler heba olmasın diye. Diziyi de izlememek lazım aslında ama çok iyi produksion ve kitabı okuyan arkdaştan orjinaline bağlığı da teyiti alınca eski bir rpg'ci olarak diziyi seçmek zorunda kaldım ama tabi iyi bir çevirisini mutlaka okuyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: WinteR

Off ya, sanırım hiçbir kurguda bu kadar ağır bir son yaşamadım, biraz biraz alıştırırlardı, Ned'in açık ensesini görene kadar halen birşeyler olabilir diye düşünürken, dizinin sonuna kadar süren sessizlik ürpertiyi çökertti. Starklar için dönüş yok, Jamie zaten yok, yok eğer yazar Starkları da harcadıysa ne diye iki zengin veledin romanını yazdı. Lord Snow kararını daha kolay verecektir. Khal ve Khallesi büyünün bedelini ödeyecektir, ölüme susasayan durdurulamaz gaddarlıkta kontrolsüz biri olacak sanırım, yoksa hop iki at getirin kaldırın yatanları. Bölümün ve genelde dizinin güzel sahnelerinden biri kuzgun'un vuruluşuydu, bir de Ned'in bedeninden ayıran milimetrik farkı hissettirmeleri etkileyici, off ya neyse.

Bu arada bir Fabrice rpg'cilerin kendilerinden başkasını bğenmeyen, herşeyi eleştiren vs.. yazmış, eski bir rpg'ci olarak bu kendini beğenmişlik değil, bir rpg'cinin hayal dünyasını tek bir kelime ile bile olsa yıkan çevirmenin esere olan saygısızlığını dile getirmedir. Genelde çeviriler mükemmel olur ve bunu bilen insanlar çevirir fantastik eserleri, yazarının yıllarını,hayatını verdiği eserler heba olmasın diye. Diziyi de izlememek lazım aslında ama çok iyi produksion ve kitabı okuyan arkdaştan orjinaline bağlığı da teyiti alınca eski bir rpg'ci olarak diziyi seçmek zorunda kaldım ama tabi iyi bir çevirisini mutlaka okuyacağım.

Alıntıları Göster
    O kadar uyarmamıza rağmen bazı arkadaşlar inatla gelecek bölümlerden spoiler veriyorlar. Özellike Joffrey ile ilgili olanları baya yedik.

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.