Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir likör şirketi, openingin çakmasını hemen reklam olarak uyarlamış.

Ekleme: Bu arada firma çin firması. Made in China yani.

Bu da kotaku'nun habere koyduğu resim:

Türkçesi, Araklamalar geliyor.

Game of Thrones (2011 - 2019)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 2 Nisan 2013; 13:49:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandon Stark

Bu sezon kilit karakterler ;

Margaery
    Catelyn
    Arya
    Daenerys <3
    Jon olur bence

Robb'a
    kitleyecekler
    <-----Kitaptan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CastamereDH

quote:

Margaery
    Catelyn
    Arya
    Daenerys <3
    Jon olur bence

Robb'a
    kitleyecekler
    <-----Kitaptan

• 3x01

Özlemişim lan. Her bir krallık toprağını öpesim geldi.

• Stannis'de biraz umut var sanardım. Davos'a o yamuğu yapmayacaktı. Bir daha da davosa gelmem lan.. Yalnız bir yandan da hak veriyorum. Bende Melisandre gibi kızıl ötesi bir karıya tutulurdum cidden.
    • Tywin, Tyrion'a sert bir nutuk geçti. O surat halini görünce de üzüldüm çok. Adam zaten cüce kaldıramayacağı şeyleri söylemeyin. Fahişe lafı ise kavgada söylenmezdi.
    • Cersei'yi daha çok görmek istiyorum ben. Her an olay çıkartacakmış hissi veren gözlerine de ayrı bitiyorum hayatım ya neyse. Joffrey'e iyi kapak taktı sofrada.
    • Sansa ile Baelish arasında ki olaylara dikkat edin. Oradan çok iş çıkacak. Sibel Kekilli'yi de görünce arkadan Fatih Akın çıkacak sanıyorum la.
    • Genelev kursam başına gerçekten de Ros'u alırdım. Karı maldan anlıyor usta.
    • Daenerys aşkımında tek uğraşı ejdoları.. Ah yavrum böyle uçtuklarını görüyor, alevler filan bi mutlu oluyor böyle. Kıyamam.. Lekesizlerini de aldı.
    • Bu arada gözüm kimi aradı biliyor musunuz? Evet, Doreah....

• quote:

quote:

Margaery
    Catelyn
    Arya
    Daenerys <3
    Jon olur bence

Robb'a
    kitleyecekler
    <-----Kitaptan

• Dizide sürekli bran'ın rüyalarına giren 3 gözlü karga hakkında. Yani fazla bir spoiler özelliği taşımıyor aslında ama genede 4. ve 5. kitapdan

Kitapdan spoiler! Kargaların Şöleni - Ejderhalarla Dans - Kış rüzgarları

Bu 3 gözlü karga sadece rüyalarda değil gerçekte de varmış ve Bran bu kargayı bulmaya gidiyor ve bir mağarada buluyor falan işte ondan birşeyler öğrendikten sonra mağaranın derinliklerine dalıyor falan diye devam ediyor ama gerisi yok. Devamı 6.kitap olan Kış rüzgarlarında vardır. Bu arada 7.kitap falan çıkıcak mı acaba?

Ayrıca sormak istediğim bu dizi kaç sezon olucak belli mi? Yani Şuana kadar 6 kitap var. 3 sezondayız ve bu sezon 3.kitabın başlarını işliyor yani eğer düz mantıkla her kitap 1 sezon diye bakacak olursak 6-7 sezonluk bir dizi olucak. Her sezon da 10 ay ara verip 2-2,5 ay dizi gösterime giricek yani çooook uzun soluklu bir dizi olucak fakat her sezonun 1 sene sürmesi aşırı baycak

Ayrıa şuana kadar neredeyse başrolde gördüğümüz bir çok karakter hakkında 6.kitaba kadar spoilerlara baktım. Bu dizinin ilerleri çook fena olucak diyorum Özellikle de cercei yi sevmeyenler varsa 4. yada 5.sezona doğru başına çok dertler açıcak

Edit: Ayrıca dediğim gibi çoook ağır spoilerları dahi biliyorum. Aryanın 6.kitaba kadar neler yaptığı, jon snow'un sonunu hatta en çok şaşıracağınız tyrion lannister hakkında çook ağır spoilerlar biliyorum ( başına öyle şeyler gelicek ki siz bile inanamıcaksınız ) Fakat hiç biri de diziyi izleme yada kitabı okuma hevesimi körertmiyor. Sizin belki 3 yıl sonra öğreneceğiniz şeyleri ben çoookdan biliyorum fakat yani anlamadığım bu kadar '' aman spoiler verme, aman spoiler, kaçın spoiler '' havasında olmanıza anlam veremiyorum Tamam abi git de sana benim gibi herşeyi öğren demiyorum ama bazı spoilerlar gerçekten heyecanı fazlasıyla arttırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madécassol -- 2 Nisan 2013; 15:59:07 >

• hiç izlemedim,, yeni başlamayı düşünüyorum.tavsiye eder misiniz?
  • Natalie Dormer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ithilien Rangers

hiç izlemedim,, yeni başlamayı düşünüyorum.tavsiye eder misiniz?

Tabikide başlamanızı öneririm hocam.Diğer mesajları okursanız neden böyle dediğimide anlarsınız zaten.Her yönüyle son zamanların en iyi dizilerinden bir tanesi.

Lakin aradığınız şey sürekli bir aksiyon ortamıysa önerim tam tersi olacaktır.Çünkü dizinin kurgusu bu değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Edit: Ayrıca dediğim gibi çoook ağır spoilerları dahi biliyorum. Aryanın 6.kitaba kadar neler yaptığı, jon snow'un sonunu hatta en çok şaşıracağınız tyrion lannister hakkında çook ağır spoilerlar biliyorum ( başına öyle şeyler gelicek ki siz bile inanamıcaksınız ) Fakat hiç biri de diziyi izleme yada kitabı okuma hevesimi körertmiyor. Sizin belki 3 yıl sonra öğreneceğiniz şeyleri ben çoookdan biliyorum fakat yani anlamadığım bu kadar '' aman spoiler verme, aman spoiler, kaçın spoiler '' havasında olmanıza anlam veremiyorum Tamam abi git de sana benim gibi herşeyi öğren demiyorum ama bazı spoilerlar gerçekten heyecanı fazlasıyla arttırıyor

Biliyorsan biliyorsun arkadaşım yani ne bekliyorsun bildiğinin karşılığında? DİZİ bölümündeki insanlar BİLMEK İSTEMİYOR ki sana spoiler verme diyorlar.

Hani diyorsan ki ben kendime hakim olamıyorum, illa bildiklerimi söylemeliyim o zaman gel kitap bölümüne ''bilenler'' arasında tartış ne biliyorsan.

Buraya gelip bir kişinin dizi içinde anlamadığı yeri sorması daha çıkmamış kitaplardan spoiler vermen anlamına gelmiyor.

Herkes seninle aynı düşünceye sahip olmak zorunda değil bunu anla ilk önce. Sonra gel yorum yapmaya başla. Tabi ondan da önce kitapları sadece kendin okumuş gibi davranmaktan da vazgeç.

• quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Çok aksiyonlu başlamadı genel olaylar , sıradan bir devam bölümü niteliğindeydi.
    Bir sezonun ilk bölümü havasında değildi,Bu kötü bölüm demek değildir.Bu dizinin her bölümü harika. Tabi biraz aksiyon da olaydı iyiydi alıştık Spartaküsten
    Bu arada herkes bir sonraki bölümde ejderhaların neler yapacağını anladı.
    Spoileri direk kendileri verdiler.

EDİT: Ha bu arada yeni 'The queen' sen ne tatlı birşeysin öyle kedi canını senin

neler yapacakmış ejderhalar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmik bir kulum -- 2 Nisan 2013; 16:46:50 >
  • çok özlemişim yahu arya'yıda göreydik 1. bölümden
  • Khaleesi ve Margaery gerçekte dizideki kadar güzel değiller mi bana mı öyle geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

Bölümü yeni izleyebildim. Gelecek için ümit vaadeden bir bölümdü. Beğendim ben.

Daenerys'in engellenemez büyümesi devam ediyor. O 8000 askeri de satın alırsa 3 tane de ejderhasıyla birlikte pek kimse karşı koyamaz sanırım?

Ben onları "satın alacağını" zannetmiyorum. Adama gıcık oldu zaten. Sanki zor kullanacakmış gibi bir durum sezdim. Hayırlısı.

Kitabı okumadıysan okuma
    Köleleri parayı vermeden önce almış olacak. anlaşma çoktan yapıldığı için lekesizlere eski efendilerini öldürmelerini söyleyecek.

İlk bölümden
    Daenerys adamın dilinden biraz anlıyor. Fahişe dediğinde gözleri faltaşı gibi açıldı.
    Cypon'un dediği gibi. Targaryenler Valyria'dan geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pronefroz -- 2 Nisan 2013; 17:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Flakee17

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: respect my authority

Beyler bu starklar aslında türklermiş doğru mu

Dotrakiler degil miydi ya

Yok Martelller

Gülmeyin beyler, adalet sistemimiz onları Türk kabul etti. Askeri lisede ingilizce derslerinde bu diziyi izlettirmişler, Maltepe Askeri Lisesinde.
    3 tane arkadaşımın babası bu yüzden davalık oldu, 1-2 tane subaysa görevden atıldı.

Atları kulandıkları ve barbar oldukları için Türklere benzetilmişlerdi.

• quote:

quote:

Margaery
    Catelyn
    Arya
    Daenerys <3
    Jon olur bence

Robb'a
    kitleyecekler
    <-----Kitaptan

Red Wedding
  • Forumdaki dizi konusuna kitaptan spoiler'lar vermek nasıl bir dengesizliktir anlamıyorum. Tartışacağınız bişey varsa pm'leşin arkadaşım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Khaleesi ve Margaery gerçekte dizideki kadar güzel değiller mi bana mı öyle geldi?

Dizide çok daha seksiler. Özellikle Margaery
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Forumdaki dizi konusuna kitaptan spoiler'lar vermek nasıl bir dengesizliktir anlamıyorum. Tartışacağınız bişey varsa pm'leşin arkadaşım

Spoiler butonu diye birşey var. Kimse pat diye herkesin okuyacağı şekilde yazmıyor. Spoiler istemeyen açmaz bu kadar olur biter. Yada başını okur aa spoiler içeriyor der ve devamını okumadan geçer. Bunu beceremicek kadar dengesizse yapacak hiç birşey yok

Sinema ve Diziler Bölüm Kuralları (03.05.2012)

3. Spoiler İçerik Paylaşımı
    Bir diziyi, filmi, müziği, kitabı daha önce bilmeyen, görmeyen, izlemeyen birinin bu içeriklere karşı ilgisini kaybetmesine neden olacak bilgi paylaşımları spoiler bilgi sayılır. Bu nedenle bu tarz konuya ilişkin mesajlar atarken, mesajı seçerek üstte yer alan "Spoiler" butonuna tıklamanız gerekmektedir.

Problem ?

• Dizi bölümü konusu kitap spoilerlarından geçilmiyor konuyu kitap bölümüne taşısa yönetim daha iyi olur .Böylelikle konunun olduğu forumla uyum içerisinde olur konu.

Mesajıma cevap verecek kendini zeki zanneden kitap okuyan yurttaşlarım bende kitap okuyorum uzun zaman önce kitaptan buraya yazı yazmayı bıraktım ,yazmayın buraya kitaptan spoiler ,bir tarafınız mı şişiyor buraya birşey yazmayınca ?
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.