Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (641. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kalkar kalmaz indirip izledim, jeneriğinde bile bir tuhaf oldum. O derece özlemişim.
    Her zamanki gibi güzel, anlamlı bir bölümdü fakat bitince "yeni başladım lan daha, nasıl yani?" dedim. Su gibi akıp gitti.
    3x02 gelsin. Hadi. Çabuk.
  • izlediğim gibi bitti ya
    5 6 bölümü biriktirip izlemek istiyorum ama çıktığı gibi de saldırıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Kitabı okuyanlardan yeni bölümle ilgili cevap bekliyorum.

Daenerysiyi öldürmek isteyen küçük kızın türü neydi ve onu kim yollamıştı?

Daenerys Warlock(büyücü) diyor ya orada. Geçen sezon Ölümsüzler evinde o büyücülerin başını öldürdü ejderhalarının ateşi ile. İntikam arıyorlar belli ki.

Bu arada ne kadar aksiyona bağımlı bir izleyici kitlemiz var. Game of Thrones başlar aksiyon yok derler, Walking Dead başlar aksiyon yok derler, Vikings başlar aksiyon derler, utanmasalar Big Bang Theory izleyip bune aksiyon yok diyecekler.

Bu aksiyoncu arkadaşlar Spartacus'ün o muhteşem ilk sezonuna da aksiyon yok diyorlardı. İlginç yani. Hani dizide mantık hataları olsa yazın çizin eleştirin de, aksiyon vaad etmeyen bir diziye aksiyon yok diye eleştirmeyin. Dizinin adı açık seçik: TAHT OYUNLARI.

• Bölüm gelmiş. Popüler konular'a girmesem unutacaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon
    .

Mübarek 5. kitap ne zamana çıkacak bir bilgin var mı ?

Bu arada bölüm gerçekten sıkıcıydı.Belki 1. bölüm diye böyledir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

.

Sibel ablaya sormak lazım. Normalde bu sezon başlamadan yayınlanacak diyordu ama sarktı heralde.

• Stormborn!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 1 Nisan 2013; 14:12:32 >
  • quote:

quote:

quote:

.

Sibel ablaya sormak lazım. Normalde bu sezon başlamadan yayınlanacak diyordu ama sarktı heralde.

Twitter'da sormuşlar az kaldı demiş.Onu biliyorum.Benim sorduğum kitap bittikten sonra tahmini ne zamana çıkar.Yani basılıp şehirlere dağıtılması vs.

Bunu biliyor musun ? Hiç kitap beklemediğim için daha önce bilgim yok benim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

.

Twitter'da sormuşlar az kaldı demiş.Onu biliyorum.Benim sorduğum kitap bittikten sonra tahmini ne zamana çıkar.Yani basılıp şehirlere dağıtılması vs.

Çeviri bittiyse komple bir ay bir buçuk ay basım için beklenir heralde. Ben basıma girdi diye biliyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim. Mayıs gibi çıkar herhalde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

.

Çeviri bittiyse komple bir ay bir buçuk ay basım için beklenir heralde. Ben basıma girdi diye biliyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim. Mayıs gibi çıkar herhalde.

İnşallah.35 Dakika önce twit atmış az kaldı diye.Belki başları felan basılmıştır ne bileyim işte

• quote:

quote:

Daenerys Warlock(büyücü) diyor ya orada. Geçen sezon Ölümsüzler evinde o büyücülerin başını öldürdü ejderhalarının ateşi ile. İntikam arıyorlar belli ki.

Bu arada ne kadar aksiyona bağımlı bir izleyici kitlemiz var. Game of Thrones başlar aksiyon yok derler, Walking Dead başlar aksiyon yok derler, Vikings başlar aksiyon derler, utanmasalar Big Bang Theory izleyip bune aksiyon yok diyecekler.

Bu aksiyoncu arkadaşlar Spartacus'ün o muhteşem ilk sezonuna da aksiyon yok diyorlardı. İlginç yani. Hani dizide mantık hataları olsa yazın çizin eleştirin de, aksiyon vaad etmeyen bir diziye aksiyon yok diye eleştirmeyin. Dizinin adı açık seçik: TAHT OYUNLARI.

Her kelimesine katılıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk bölüm bence güzeldi ama keşke bran jaime arya'yı felanda gsterselerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Tutmayın küçük enişteyi çok sinirlenmiş..

Beşinci kitaba kadar yazmış beyler ona göre okuyun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Madécassol

Tutmayın küçük enişteyi çok sinirlenmiş..

Beşinci kitaba kadar yazmış beyler ona göre okuyun.

Alakası yok kardeşim. Madem isteyen istediği gibi spoiler butonu içinde istediğini yazabiliyor benimde içimde kalmasın dedim hepsini döktüm Sonuçta spoiler butonu içinde

• çok durgundu be
  • quote:

Ben öyle bir bölüm hatırlamıyorum kitapta.
  • kitapları bende okudum spoiler içinde yazdıklarınız pek umrumda deil ama neden kitap konusuna tek mesaj bile atmayıp dizi konusunda kitaptan şeyler yazıyosunuz.

cins misiniz yoksa korsanı 5 lira olan kitapları okuduğunuz ve dizinin ilerleyen bölümlerini bildiğiniz için cool oldğunuzu felan mı sanıyorsnuz
  • Başarılı bir giriş yapmışlar özellikle Daenerys ile ilgili kısımlar çok güzeldi.
  • şu söze bittim :
    onları uyarmak zorundayız ve başarmalıyız yoksa şimdiye kadar tanıdığınız herkes kış bitmeden ölmüş olacak
    muhteşem başlangıç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Software Developer -- 1 Nisan 2013; 14:58:34 >
  • Diken Kraliçesi kim di yahu ? Unuttum :/
  • 
Sayfa: önceki 639640641642643
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.