Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (618. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya cidden 3.kitap 2 sezonamı bölündü kaynak falan varmı ?

kaynak resmi atmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Ya cidden 3.kitap 2 sezonamı bölündü kaynak falan varmı ?

kaynak resmi atmayın

Evet. İkinci sezonun başında Weiss ve Benioff ''Eğer üçüncü sezon onay alırsa üçüncü kitabı ikiye bölerek iki sezon halinde çekeceğiz. Çünkü kitapta çok fazla olay ve çok fazla karakter var. Biz de üçüncü kitabı olabildiğince güzel yansıtmaya çalışmak istiyoruz'' demişlerdi.

Bölüm isimlerinden de bu anlaşılabilir. Ancak yine de yayınlanan trailerlardan böyle yapılmadığı gibi izlenimler mevcut. İzleyip göreceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: PlayerX

3.sezonu ikiye bölmeselerdi keşke,2.yarısı için 1 sene daha bekleyeceğiz.

Serinin en güzel kitabındaki olayları atlaya atlaya ve üstünkörü göstermelerindense, ikiye ayırıp gereken özeni göstermeleri daha mantıklı. Bunun ucunda bir sene beklemek olsa da..

En Önemli Olayların %70'i 3.Sezonda zaten
    Bran Değiştirilmeyecek Kitaplara göre 300 AL (6.Kitap) Olması Gerek Şu Anda Seride 298 AL Diye biliyorum Buna Bakarsak Oyuncular Herşey aynı Kalacak. Sadece Bazılari gidecek Bazıları gelecek
    Hocam Tek Sezona Sığar bu arada.
    @Cypon Arya ve Jon Bölümleri Kısaltılırsa Garanti sağar.

Jaqen H'ghar 5.Kitapda yok Bahsedeyim Küçük bir Spoiler

George R.R Martin Kitabın SONUNU Yönetmenlere söyledi Her Ihtimale karşı O Yüzden Problem yok

Ayrıca Jon Ygritte Mağara Lordların Öpücüğü Diyorum ve Kaçıyorum

• Zaten kitabın sonu falan özet biçimde kasasında duruyormuş Martin'in .HBO martine birşey olursa kasayı açıp onları alabiliyormuş

Ondan sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 24 Mart 2013; 7:02:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

yazarın bi röportajında söylediği önemli bişeyden bahsetmek istiyorum ama bazılarınız spoiler olarak algılayabilir. ama o şeyi bilerek izlemek de farklı oluyor.

pm atar mısın hocam.
  • @vahocan
    Tarihle alakalı değil ikiye ayrılma. Olayların gösterimi ile alakalı. Arya'yı ve Jon'u kısalttık diyelim, Tyrion ne olacak, Dany ne olacak, Robb ne olacak, Jaime ne olacak, Stannis ne olacak, Tywin ne olacak, Oberyn ne olacak?

Üçüncü kitabın tamamında yaklaşık 60 küsür kırılma anı var. Bunların en az 40 tanesi gelecek kitapların senaryosunun temelini oluşturuyor. Bu 40 tane olayın arka planları ile mantıklı bir şekilde açıklanmasını 10 bölüme sığdır ayakta alkışlarım seni.

Üçüncü kitabın ikiye bölünmesi en başından beri istenen birşeydi. Daha ikinci sezonun çekimleri yarılanmışken ve üçüncü sezon onayı verilmemişken Benioff eğer çekersek ikiye ayırıp çekeceğimiz konusunda hemfikiriz dedi. Ki adam serinin çok büyük bir hayranı.

Sezon 20 küsür bölüm olsa neyse.. 10 bölüm olacağı kesin bir sezona 900 küsür sayfası olan ve o 900 küsür sayfanın her sayfasının dolu dolu olduğu serinin en önemli kitabını 10 bölüme sığdırıp yayınlamak, ne izleyiciye birşey katar, ne de serinin epikliğine yakışır.

Martin'in sonunu söylemiş olması önemli de, Martin'in o sona uyacağını söylemek zor. Başta 3 kitap olarak planladığı seri şuan 7 kitaba çıkmış durumda. 9'a çıkabilir söylentileri var. O yüzden kitap beklenmeyip o son işlense bile dizinin geri kalanından çok ''yavan'' bir final olacağı da malum. O yüzden öyle bir işe girişmezler hemen bitirmek için diziyi.

• quote:

.

Yaş farkı ne olacak peki mübarek hiç kimse bunu söylemiyor.Şimdi sen spoiler diyeceğin için spoiler içine alayım.

Kitabın başında Dany 13 Robb ve Jon 14 Joffrey 12 yaşında.Emilia Clarke 26 yaşında şuanda.7 sene sonra 33 yaşında olacak.Kitapta ise 16 yaşında şuanda.16 yaşındaki kızı 33 yaşındaki kadının oynaması ne kadar mantıklı olur ve kitabı okumuş izleyiciyi ne kadar tatmin eder sence ?

Bu arada konudakilere söyleyeyim Nisan sayısı çıkınca CNBC E dergiyi alın GOT ile ilgili yazı felan varmış önemli detayları felan veriyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Spoiler yememek için şu konuya girmeyim diyorum ama bir yandan da girip dizi ile ilgili muhabbet etmek istiyorum fakat her girdiğimde söve söve mesaj atmadan çıkıyorum.

Aynen he
  • Son 1 hafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mü'min

quote:

Spoiler yememek için şu konuya girmeyim diyorum ama bir yandan da girip dizi ile ilgili muhabbet etmek istiyorum fakat her girdiğimde söve söve mesaj atmadan çıkıyorum.

Aynen he

aga bende bunu anlamıyorum hiçte anlayamayacağım sanırım.Spoiler yesen ne olur yemesen ne olur ?

HP kitaplarının hepsini okuyan bir adam HP filmlerine gitmez mi ya da zevk almaz mı o filmden ? alır.

Bizim forumda moda oldu bu laf spoiler da spoiler.Yanlış anlama sana demiyorum fakat bu forumda garip huylar var.

Ben kitapları okumadan önce sormuştum mesela 5 kitabıda okuyan birisine neler olduğunu.Öyle daha iyi anlıyorum ve zevk alıyorum çünkü.

Tabi kişisel tercih meselesi ama ne bileyim bana garip geliyor.

Hele geçen burda çocuğun biri spoilerlik bir şey verdik diye bela okudu burda bana

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

quote:

.

Yaş farkı ne olacak peki mübarek hiç kimse bunu söylemiyor.Şimdi sen spoiler diyeceğin için spoiler içine alayım.

Kitabın başında Dany 13 Robb ve Jon 14 Joffrey 12 yaşında.Emilia Clarke 26 yaşında şuanda.7 sene sonra 33 yaşında olacak.Kitapta ise 16 yaşında şuanda.16 yaşındaki kızı 33 yaşındaki kadının oynaması ne kadar mantıklı olur ve kitabı okumuş izleyiciyi ne kadar tatmin eder sence ?

Bu arada konudakilere söyleyeyim Nisan sayısı çıkınca CNBC E dergiyi alın GOT ile ilgili yazı felan varmış önemli detayları felan veriyormuş.

Eh 12 yaşında kızı oynatıp Drogo ile olan sahneleri çekemeyeceklerine göre elbet yaşı büyük olarak gösterecekler dizide. Günümüz teknolojisinde Hobbit yapabiliyorlar normal boydaki insanlardan da göze batmıyor onlar, makyaj ve cgı ile geçnleştiremezler mi sanıyorsun?

Harry Potter'ın beşinci filminde Harry'i oynayan çocuğun çekim sırasında yüzünde kızamık ne çıkmıştı adamlar onları sildi her sahnede. Flash tv'nin gençleştirme tekniğini kullanmayacakları açık.. O yüzden yaş konusu hakkında bir endişem yok. Boy konusu var biraz Bran'da bu sezon. Onu da hallederler zaten.

• Herkes gibi ben de bekliyorum,çıkış tarihi vizelerimin olduğu tarihe geliyor maalesef.
  • quote:

quote:

quote:

.

Eh 12 yaşında kızı oynatıp Drogo ile olan sahneleri çekemeyeceklerine göre elbet yaşı büyük olarak gösterecekler dizide. Günümüz teknolojisinde Hobbit yapabiliyorlar normal boydaki insanlardan da göze batmıyor onlar, makyaj ve cgı ile geçnleştiremezler mi sanıyorsun?

Harry Potter'ın beşinci filminde Harry'i oynayan çocuğun çekim sırasında yüzünde kızamık ne çıkmıştı adamlar onları sildi her sahnede. Flash tv'nin gençleştirme tekniğini kullanmayacakları açık.. O yüzden yaş konusu hakkında bir endişem yok. Boy konusu var biraz Bran'da bu sezon. Onu da hallederler zaten.

Boy konusunun en az dert olacağı karakter Bran

• quote:

quote:

quote:

Aynen he

aga bende bunu anlamıyorum hiçte anlayamayacağım sanırım.Spoiler yesen ne olur yemesen ne olur ?

HP kitaplarının hepsini okuyan bir adam HP filmlerine gitmez mi ya da zevk almaz mı o filmden ? alır.

Bizim forumda moda oldu bu laf spoiler da spoiler.Yanlış anlama sana demiyorum fakat bu forumda garip huylar var.

Ben kitapları okumadan önce sormuştum mesela 5 kitabıda okuyan birisine neler olduğunu.Öyle daha iyi anlıyorum ve zevk alıyorum çünkü.

Hele geçen burda çocuğun biri spoilerlik bir şey verdik diye bela okudu burda bana

verme arkadaşım verme troll müsün nesin tüm zevkini baltalıyo adamın sen öyle zevk alıyosun diye herkez spoiler yemekten zevk mi alıcak ? tüm heyecanı kaçıyo anlamıyomusun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

quote:

quote:

Aynen he

verme arkadaşım verme troll müsün nesin tüm zevkini baltalıyo adamın sen öyle zevk alıyosun diye herkez spoiler yemekten zevk mi alıcak ? tüm heyecanı kaçıyo anlamıyomusun ?

tercih meselesi diyor zaten spoiler vermiyor.

• quote:

quote:

quote:

Aynen he

Maçı canlı olarak izlemekten ziyade bant yayınından izlemek gibi seninki.

• başlasın artık çok az kaldıı
  • Bir şey kalmadı artık, biz geçmez derken ne kadar da çabuk geçti zaman.
  • Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır.

http://img189.imageshack.us/img189/206/26939062733197061531519.jpg
  • Dizi Daha da iyiye gidiyo.
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.