Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (617. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hüsü-man!

arkadaşlar konusu geçti mi bilmiyorum çok takip edemedim sayfayı ama ben hbo sitesinde satılan hediyelik eşyalardan almak istiyorum örneğin khal khalesi bardağı vardı yada shot bardağı hatta ejderha yumurtası da süper :) Türkiyede satın alabileceğim bir yer var mıdır acaba?

yok mu acaba bilen gören duyan :)
  • Çoğunuz izlemiştir muhtemelen ama izlemeyenlere iyilik olsun, mükemmel bir video. İlk iki sezondan spoiler içerir.

• Ben yazarın 7 kitap yazacak kadar yaşayacağını zannetmiyorum kilo da var erkenden gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

Ben yazarın 7 kitap yazacak kadar yaşayacağını zannetmiyorum kilo da var erkenden gider

Azını hayra aç hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

quote:

Ben yazarın 7 kitap yazacak kadar yaşayacağını zannetmiyorum kilo da var erkenden gider

Azını hayra aç hocam

gerçekler acıdır :) forumdaşın dediği gibi yazar; şişman,yaşlı olmasıda cabası şimdiden hazırlıklı olalım böyle bir durum için
  • Spoiler yememek için şu konuya girmeyim diyorum ama bir yandan da girip dizi ile ilgili muhabbet etmek istiyorum fakat her girdiğimde söve söve mesaj atmadan çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwerine0

quote:

quote:

Azını hayra aç hocam

gerçekler acıdır :) forumdaşın dediği gibi yazar; şişman,yaşlı olmasıda cabası şimdiden hazırlıklı olalım böyle bir durum için

Böyle bir duruma karşı hikayeyi nasıl bitirecegini yapımcılara anlatmis. Kitaplardaki o tadı alamasak da en azından sonunu görürüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castamere -- 23 Mart 2013; 8:18:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juvixted

Spoiler yememek için şu konuya girmeyim diyorum ama bir yandan da girip dizi ile ilgili muhabbet etmek istiyorum fakat her girdiğimde söve söve mesaj atmadan çıkıyorum.

nerede spoiler yedin yine mübarek ?

Edit:

Sayfa ölmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charlotte McKinney -- 23 Mart 2013; 13:46:10 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu diziye başlamayı düşünüyorum. ne diyorsunuz beyler bayanlar?
  • Bu Castamere şarkısıda Spartacus konusundaki Doritos reklamı gibi her sayfada var
  • quote:

Bu Castamere şarkısıda Spartacus konusundaki Doritos reklamı gibi her sayfada var

2. sezondan beri rahat her sayfada var herhalde.
  • quote:

Bu Castamere şarkısıda Spartacus konusundaki Doritos reklamı gibi her sayfada var

Bu sayfada da eksik olmasın dedim

• 3. kitabın bölünmesi kötü olmuş, çünkü esas olaylar 2. kısımda oluyordu kitapta.

Ama dizinin kurgusu iyi olursa tatmin edici bir iş çıkabilir ortaya bekleyip görelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: halo92

bu diziye başlamayı düşünüyorum. ne diyorsunuz beyler bayanlar?

başla başla.Az dizi izleyip beğenen birisi olarak ben bile beğendim kitaplarını aldım okudum okuyorum.

20 bölüm izleyeceksin zaten hepi topu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaNGDuM

Biri Castamere mı dedi?
  • Özlediiiiiiiiiiiiiiiiiiiikk. Yarın ygs var ama hiç sorun değil haftaya game of thrones var
  • yazarın bi röportajında söylediği önemli bişeyden bahsetmek istiyorum ama bazılarınız spoiler olarak algılayabilir. ama o şeyi bilerek izlemek de farklı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

yazarın bi röportajında söylediği önemli bişeyden bahsetmek istiyorum ama bazılarınız spoiler olarak algılayabilir. ama o şeyi bilerek izlemek de farklı oluyor.

Pm atabilir misin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xenocide

yazarın bi röportajında söylediği önemli bişeyden bahsetmek istiyorum ama bazılarınız spoiler olarak algılayabilir. ama o şeyi bilerek izlemek de farklı oluyor.

Nasıl bir şey?

• 
Sayfa: önceki 615616617618619
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.