Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (590. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.500.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çok teşekkür ettim.

Trailer falan sorun değil... Bazıları direk kitabın sonunu falan yazabiliyor, şu ölecek bu kalacak gibisinden. Onun için sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 4 Mart 2013; 23:11:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen

quote:

Orijinalden alıntı: san lorenzo

Zaten bu gidişle halk ayaklanıp, z.kerün tahtınızıda oyunlarınızı da deyip cumhuriyeti ilan edecek.

Misakı milli falan demi

he evet misakı milli Dothraki ile Kuzey toprakları Misakı Milli'nin dışında sayılacakmış. Misakı milli dışında kalan herkes de White Walkers ilan edilecekmiş. Zaten cumhuriyetten anladığınız ortaokulda okuduğunuz Türkiye tarihi değil mi?

Ayrıca espri nedir bir tdk sözlüğünden araştırıver canım benim.

http://tr.bigpoint.com/gameofthronesmmo/

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yeni sezon nisanda mı başlayacak ?

31 mart

Orijinalden alıntı: Turuncu Sakal

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

yeni sezon nisanda mı başlayacak ?

31 mart

teşekkürler

3. sezondu değil mi başlayan

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Targaryen

quote:

Zaten bu gidişle halk ayaklanıp, z.kerün tahtınızıda oyunlarınızı da deyip cumhuriyeti ilan edecek.

Misakı milli falan demi

he evet misakı milli Dothraki ile Kuzey toprakları Misakı Milli'nin dışında sayılacakmış. Misakı milli dışında kalan herkes de White Walkers ilan edilecekmiş. Zaten cumhuriyetten anladığınız ortaokulda okuduğunuz Türkiye tarihi değil mi?

Ayrıca espri nedir bir tdk sözlüğünden araştırıver canım benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Sezonla 2. Sezon arası da bu kadar uzun muydu?

• quote:

Orijinalden alıntı: HeartQuake

1. Sezonla 2. Sezon arası da bu kadar uzun muydu?

evet

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

evet

İzlanda da çektilen bölümler yüzünden sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stannis Baratheon

Arkadaşlar size iyi bi haberim var. Web tabanlı Game of Thrones oyunu yokmuydu benim ingilizcemin yetmediği Bigpoint ile türkçe olarak geliyor

Gelsin gelsin.. Level 15im ben takılıyorum öyle kendi mekanımda.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

evet

İzlanda da çektilen bölümler yüzünden sanırım.

yok hocam çogu dizi yılın aynı zamanı başlayıp aynı zamanı bitiyor zaten

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Arkadaşlar size iyi bi haberim var. Web tabanlı Game of Thrones oyunu yokmuydu benim ingilizcemin yetmediği Bigpoint ile türkçe olarak geliyor

Gelsin gelsin.. Level 15im ben takılıyorum öyle kendi mekanımda.

oyun cıktı mı ? yakında diyor bende ?

• 1 nisan gelene kadar vikings dizisi ile oyalanabilirsiniz. O da yeni başladı.

II. Mehmed
    Fatih Sultan Mehmed Hân

"Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u."
    v
  • 1 nisanda qandırdım xD.swf atmasınlar

quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

quote:

3. ve 4. Kitap birleştirme muhabbet varmış bu sezon doğru mu?

Onla ilgili bir bilgim yok. 3 ile 4 ten ziyade 4 ile 5in birleşik anlatılma olasılığı var. Çünkü Martin dördüncü kitabı yazarken kendini kaybediyor biraz, baya bir yazıyor sonra diyor ki ''la bunu ben tek kitap halinde bastıramam o yüzden ikiye ayırayım.'' Dördüncü ve beşinci kitap kronolojik olarak aynı zamanda ilerliyor. O yüzden dördüncü ile beşinci kitap birlikte çekilebilir ama iki sezon sürer büyük ihtimalle.

Üçüncü kitap geçen sene söylenilenleri baz alırsak iki sezona ayrılacak. Beşinci ve altıncı sezonlar büyük ihtimalle dördüncü ve beşinci kitapları eş zamanlı olarak anlatır diye düşünüyorum.

Bende diyorum bu 4.kitap niye bu kadar kotu 5.kitap sağlam demek ki.

Şu çeviri işi acayip canımı sıkıyor kaç ay geçti hala çeviremediler.

Hayırlısı bakalım. Aslında ne kadar geç gelirse bir o kadar iyi olur çünkü altıncı kitap için daha baya zaman var.

Bunun yanında 2.sezonda en çok merak ettiğim yer Ejderkayasıydı. 2.sezonda Ejderkayası'nın gördük ama o meşhur ejderha heykellerini kalenin çevresinde görememiştim. Ancak iyi bakmamışım sanırım. Bu resmi yeni gördüm. Baya da hoşuma gitti çok güzel yapmışlar cidden.

Resmen ayakta uyumuşuz. Ben iki kere izlemiştim fakat hiç fark edemedim orayı.

• quote:

1 nisanda qandırdım xD.swf atmasınlar

o değilde yiğit ablamız ne olmuş öyle ?

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineer

quote:

quote:

quote:

quote:

3. ve 4. Kitap birleştirme muhabbet varmış bu sezon doğru mu?

Onla ilgili bir bilgim yok. 3 ile 4 ten ziyade 4 ile 5in birleşik anlatılma olasılığı var. Çünkü Martin dördüncü kitabı yazarken kendini kaybediyor biraz, baya bir yazıyor sonra diyor ki ''la bunu ben tek kitap halinde bastıramam o yüzden ikiye ayırayım.'' Dördüncü ve beşinci kitap kronolojik olarak aynı zamanda ilerliyor. O yüzden dördüncü ile beşinci kitap birlikte çekilebilir ama iki sezon sürer büyük ihtimalle.

Üçüncü kitap geçen sene söylenilenleri baz alırsak iki sezona ayrılacak. Beşinci ve altıncı sezonlar büyük ihtimalle dördüncü ve beşinci kitapları eş zamanlı olarak anlatır diye düşünüyorum.

Bende diyorum bu 4.kitap niye bu kadar kotu 5.kitap sağlam demek ki.

Şu çeviri işi acayip canımı sıkıyor kaç ay geçti hala çeviremediler.

Hayırlısı bakalım. Aslında ne kadar geç gelirse bir o kadar iyi olur çünkü altıncı kitap için daha baya zaman var.

Bunun yanında 2.sezonda en çok merak ettiğim yer Ejderkayasıydı. 2.sezonda Ejderkayası'nın gördük ama o meşhur ejderha heykellerini kalenin çevresinde görememiştim. Ancak iyi bakmamışım sanırım. Bu resmi yeni gördüm. Baya da hoşuma gitti çok güzel yapmışlar cidden.

Resmen ayakta uyumuşuz. Ben iki kere izlemiştim fakat hiç fark edemedim orayı.

Evet bazı detayları koyuyorlar ama biz göremiyoruz. Bey heykelleri girişteki haritada gösterirler diye düşünüp oraya odaklanıyordum ama dizinin içinde de göstermişler.

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• 
Sayfa: önceki 588589590591592
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.