Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne zaman başlayacak bu dizi yahu bekle bekle sıkıldık?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kademoglu

Ne zaman başlayacak bu dizi yahu bekle bekle sıkıldık?

4 aycık daha var :(
  • 9. bölümü şimdi bitirdim ve şoke oldum yav , dur bakalım daha neler görecez gece 3. bölümden başlayıp 9. bölüme geldim şimdi sezon finalini izliyorum.
  • çohhh dadluuu

videoyu izleyen arkadaşlar..su yorumu up yapsın bir rica..ilk sayfada

egdqv13234 5 gün önce

IS she gona get naked with john in season 3? hellz yeah....... :P

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

çohhh dadluuu

egdqv13234 5 gün önce

Bence o kadar da dadlu deel ama ciddi bu diziye bi kac tane güzel kız lazım 4. sezondan sonra koyarlar diye ümüt ediyorum

• Çok fena hastasıyım bu dizinin, şafak saymaya başladım bunun yüzünden. Hiç bitmesin bir sezon 52 bölüm olsun, sezon arası da olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAQAR

quote:

çohhh dadluuu

egdqv13234 5 gün önce

Bence o kadar da dadlu deel ama ciddi bu diziye bi kac tane güzel kız lazım 4. sezondan sonra koyarlar diye ümüt ediyorum

Dany varya

• quote:

çohhh dadluuu

egdqv13234 5 gün önce

Bu kızcağız fena değilde, Robb Stark yavuklusu keşke daha güzel olsaydı hayal kırıklığı oldu benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 26 Aralık 2012; 11:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

çohhh dadluuu

egdqv13234 5 gün önce

Bu kızcağız fena değilde, Robb Stark yavuklusu keşke daha güzel olsaydı hayal kırıklığı oldu benim için.

Kitaptaki hatun hem daha güzel hem de asil bir leydiydi. Sıradan biri değildi. Öyle uğruna savaşlar çıkacak bir güzelliği yok tabiki ama yine de bu hatundan güzeldi. Sırf Robb'un kale savaşını göstermemek için saçma bir senaryo uydurdular. Esas senaryo daha mantıklı ve daha güzel.

En azından koskoca Kuzeyin Kralı ünvanlı, dini inancı Eski Tanrılar olan ve neredeyse Westeros'taki en eski ve en köklü aileden gelen Robb, Yediler'in önünde evlenip onlara dua etmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

çohhh dadluuu

egdqv13234 5 gün önce

Kitaptaki hatun hem daha güzel hem de asil bir leydiydi. Sıradan biri değildi. Öyle uğruna savaşlar çıkacak bir güzelliği yok tabiki ama yine de bu hatundan güzeldi. Sırf Robb'un kale savaşını göstermemek için saçma bir senaryo uydurdular. Esas senaryo daha mantıklı ve daha güzel.

En azından koskoca Kuzeyin Kralı ünvanlı, dini inancı Eski Tanrılar olan ve neredeyse Westeros'taki en eski ve en köklü aileden gelen Robb, Yediler'in önünde evlenip onlara dua etmiyor.

bütün herşey bir köylü kızı için olacak şu kızı westerling olarak tanıtmak çokmu zor

• lan olum bakınkitap mitap yazmısınız araya falan...spoiler var diye okuyamıyoruz...
  • quote:

lan olum bakınkitap mitap yazmısınız araya falan...spoiler var diye okuyamıyoruz...

Yav oynamış bir yerin spoilerı mı olur allasen Spoilerın anlamı ''bozulmak-bozmak''. Dizi, kitap vb eserler ile ilgili kullanıldığında ise eserin çekiciliğini yok edecek seviyede, eserin geleceğine yönelik bilgiler vermek anlamı taşıyor. Yukarda yazılanların hiç biri dizinin geleceği ile ilgili değil, aksine geçmişi ile ilgili.

Merak etme bu konuda çok titizimdir. Kendim bu konuda daha dizinin ilk bölümünde dördüncü kitaba kadar herşeyin spoilerını yediğim için nasıl bir his olduğunu bilirim. Yukarıda bahsettiğim şey Robb karakterinin asla yapmayacağı birşeyin dizide yapmış gibi gösterilmesiydi. Üstelik alt tabakadan bir kız için.

Oynayan iki sezonla ilgili kitaptan bilgi verileceği zaman başına şu kitaptan yazılıp spoiler içine alınması gerekiyor. Gelecek sezonlar ait bilgiler bunlar yapılsa, spoiler içine alınsa dahi yasak burda. Kitap bölümü var orada yazılabilir.

O yüzden aha kitap yazıyor diye celallenmeye gerek yok. Uygunsuz mesajları direkt şikayet ediyorum zaten görür görmez.

• quote:

quote:

lan olum bakınkitap mitap yazmısınız araya falan...spoiler var diye okuyamıyoruz...

Yav oynamış bir yerin spoilerı mı olur allasen Spoilerın anlamı ''bozulmak-bozmak''. Dizi, kitap vb eserler ile ilgili kullanıldığında ise eserin çekiciliğini yok edecek seviyede, eserin geleceğine yönelik bilgiler vermek anlamı taşıyor. Yukarda yazılanların hiç biri dizinin geleceği ile ilgili değil, aksine geçmişi ile ilgili.

Merak etme bu konuda çok titizimdir. Kendim bu konuda daha dizinin ilk bölümünde dördüncü kitaba kadar herşeyin spoilerını yediğim için nasıl bir his olduğunu bilirim. Yukarıda bahsettiğim şey Robb karakterinin asla yapmayacağı birşeyin dizide yapmış gibi gösterilmesiydi. Üstelik alt tabakadan bir kız için.

Oynayan iki sezonla ilgili kitaptan bilgi verileceği zaman başına şu kitaptan yazılıp spoiler içine alınması gerekiyor. Gelecek sezonlar ait bilgiler bunlar yapılsa, spoiler içine alınsa dahi yasak burda. Kitap bölümü var orada yazılabilir.

O yüzden aha kitap yazıyor diye celallenmeye gerek yok. Uygunsuz mesajları direkt şikayet ediyorum zaten görür görmez.

okumadğım için bilemiyorum..kitabı gördüm okumayı bıraktım... sonucta bir sürü gereksiz adam var forumda spoliere basmadan yorum atan... çok feci spoilerler yedim..kulaklarını çınlattım hepsinin..konuda kitaptan falan bahsetmeyin rica ediyorum...korkudan yorumları okuyamıyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 26 Aralık 2012; 16:12:11 >

• quote:

quote:

quote:

okumadğım için bilemiyorum..kitabı gördüm okumayı bıraktım... sonucta bir sürü gereksiz adam var forumda spoliere basmadan yorum atan... çok feci spoilerler yedim..kulaklarını çınlattım hepsinin..konuda kitaptan falan bahsetmeyin rica ediyorum...korkudan yorumları okuyamıyoruz...

Tamam işte o gereksiz adamları zaten şikayet ediyoruz burada.

Korkman yersiz çünkü dizi zevkini bozacak birşey değil. Ha ben çıkıp deseydim çok şey yapmışlar ilerde böyle böyle olacak o zaman tamam söylediklerinde haklısın.

Lakin her kitap yazan cümleden korkmak, yorumları okumamak sizi dizinin verdiği zevki muhafaza etmenize yardımcı olmaz. Ben bu konuda oldukça titizim. Uzun zamandır bu konudayım. Neyi yazıp neyi yazamayacağımı biliyorum. Birçok arkadaş da biliyordur.

Bilmeyenler zaten biz yazsak da yazmasak da gelip buraya aynı duyarsızlığı gösterir. Korkmanız yersiz.

• 3. sezonu heyecanla bekliyorum ama dizide en büyük hayal kırıklığı benim için Roose Bolton oldu.Kitapta anlatılanla alakası yok oynayan adamın.
  • Bu ygritte nasıl birşey yahu
  • Diziyi 1 hafta içinde bitirdim.Başlamadan önce ''overrated'' bir dizi olarak görüyordum ama ağzım açık kaldı desem yeridir.HBO döktürmüş yine maşallah. Gerisi spoiler (1 ve 2. sezon dizi spoiler)

Eddard Stark:Dizide onurlu,haysiyetli fitne fesada kafası çalışmayan tekl adamdı ve bunun için başından oldu.Rahat uyu reyiz

Robb Stark:Millet Kuzeyin Kralı falan diye haykırıyorİ Kıştepesi düşmüş, Arya kayıp,Sansa cofrinin elinde,Stark ailesinin kaderini belirleyecek bir savaşın içinde ama adam uçkur derdinde...Verdiği sözü de bozdu........

Arya Stark:Dizideki desteklediğim sayılı karakterlerden.Hele hele h'gar ile olan sahneler mükemmel olmuş.Ah be ailem ailem dedin gitmedin o adamla ama pişman olucan sonra

Bran stark:Bunun kadar bahtsızı yoktur heralde.Başına gelmeyen olaylar kalmadı ama gördüğü rüyalar ile birlikte bu bebe de boş değil gibi

Jon Snow:Bu da boş adam değil ama bir türlü kendini gösteremiyor.Yemini bozup yabanilere katılmasından korkuyorum.

Tyrion reyiz:Lannister ailesinden nasıl böyle bi adam çıkmış ben hala anlam veremiyorum.Cofriyi tokat manyağı yaptığı sahnelerde kendimden geçtim zaten :P Bizim Kekilli'yide götürüyor zaten

Tywin Lannister: Bu da kötünün iyisi.Cüceye yaptığından sonra bundanda nefret etmeye başladım

Cercei:Bütün westeros halkı üstünden geçmiş.Söylenecek söz yok zaten

Joffrey:Ensest ilişkinin zararlarını anlatıyor.Daha yazarım ama neyse....

Jaime Lannister:Bir diğer ensestçi, çocuk katili haysiyetsiz....Lannisterlarda babadan oğula nesil olarak geçiyo herhalde şerefsiz olmak.

Shae:Kuzey'in duvarları soğuk olur aman diyim....

Khaleesi:Tahtı hakeden tek isim.Senin olduğun sahneleri izlemek ayrı bir zevk veriyor vallahi.Ama sürekli atarlı ergen gibi dolaşıyosun ortalıklarda, dragonları(nedense e-j-d-e-r yazamıyorum) kaptırıyorsun sonra nerde benim dragonlar.E çalarlar tabi.Git bi inzivaya çekil dragonlar büyüsün ondan sonra gider yap.

Khal Drogo:Sesine kurban.O nasıl gırtlaktan konuşmadır öyle.Hele hele Khaleesi'ye yemin ederken.Çok erken gitti ama

Ve son olarak Ak Gezenler.3. sezonu bekleme nedenim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 28 Aralık 2012; 13:47:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Diziyi 1 hafta içinde bitirdim.Başlamadan önce ''overrated'' bir dizi olarak görüyordum ama ağzım açık kaldı desem yeridir.HBO döktürmüş yine maşallah. Gerisi spoiler (1 ve 2. sezon dizi spoiler)

Eddard Stark:Dizide onurlu,haysiyetli fitne fesada kafası çalışmayan tekl adamdı ve bunun için başından oldu.Rahat uyu reyiz

Robb Stark:Millet Kuzeyin Kralı falan diye haykırıyorİ Kıştepesi düşmüş, Arya kayıp,Sansa cofrinin elinde,Stark ailesinin kaderini belirleyecek bir savaşın içinde ama adam uçkur derdinde...Verdiği sözü de bozdu........

Arya Stark:Dizideki desteklediğim sayılı karakterlerden.Hele hele h'gar ile olan sahneler mükemmel olmuş.Ah be ailem ailem dedin gitmedin o adamla ama pişman olucan sonra

Bran stark:Bunun kadar bahtsızı yoktur heralde.Başına gelmeyen olaylar kalmadı ama gördüğü rüyalar ile birlikte bu bebe de boş değil gibi

Jon Snow:Bu da boş adam değil ama bir türlü kendini gösteremiyor.Yemini bozup yabanilere katılmasından korkuyorum.

Tyrion reyiz:Lannister ailesinden nasıl böyle bi adam çıkmış ben hala anlam veremiyorum.Cofriyi tokat manyağı yaptığı sahnelerde kendimden geçtim zaten :P Bizim Kekilli'yide götürüyor zaten

Tywin Lannister: Bu da kötünün iyisi.Cüceye yaptığından sonra bundanda nefret etmeye başladım

Cercei:Bütün westeros halkı üstünden geçmiş.Söylenecek söz yok zaten

Joffrey:Ensest ilişkinin zararlarını anlatıyor.Daha yazarım ama neyse....

Jaime Lannister:Bir diğer ensestçi, çocuk katili haysiyetsiz....Lannisterlarda babadan oğula nesil olarak geçiyo herhalde şerefsiz olmak.

Shae:Kuzey'in duvarları soğuk olur aman diyim....

Khaleesi:Tahtı hakeden tek isim.Senin olduğun sahneleri izlemek ayrı bir zevk veriyor vallahi.Ama sürekli atarlı ergen gibi dolaşıyosun ortalıklarda, ****ri kaptırıyorsun sonra nerde benim ****r.E çalarlar tabi.Git bi inzivaya çekil ****r büyüsün ondan sonra gider yap.

Khal Drogo:Sesine kurban.O nasıl gırtlaktan konuşmadır öyle.Hele hele Khaleesi'ye yemin ederken.Çok erken gitti ama

Ve son olarak Ak Gezenler.3. sezonu bekleme nedenim.

lord tywin kötünün iyisi falan değil o adam tamamen şerefsiz savaşı nasıl kazanırsam kazanayım derdinde onur şeref haysiyet yok o adamda jaime o kadar kötü bir adam değil sadece kimse adamı anlamak istemiyor hatta lannisterlar arasında en iyi kalpli olan jaime diyebilirim daha jaime tam işlenmedi dizide o yüzden jaime hakkında böyle bir kötü bir önyargı oluştu

• Varya ne zaman birinci sezonun dokuzuncu bölümünü izlesem elim ayağım titremeye başlıyor sinirden. Ulan Jofri sarısı

Ayrıca seride hiçbir zaman saf kötü ve saf iyi karakterler yok. Hepsi gri alan diyebileceğimiz yerdeler. Stannis boş yere demiyor. İyi bir hareket kötünün üstünü örtmez. Kötü de iyinin diye. Her ailenin, herkesin bir amacı var ve bu amacı için bazı şeyler göze almak zorunda. Öyle yada böyle.
  • quote:

Varya ne zaman birinci sezonun dokuzuncu bölümünü izlesem elim ayağım titremeye başlıyor sinirden. Ulan Jofri sarısı

Ayrıca seride hiçbir zaman saf kötü ve saf iyi karakterler yok. Hepsi gri alan diyebileceğimiz yerdeler. Stannis boş yere demiyor. İyi bir hareket kötünün üstünü örtmez. Kötü de iyinin diye. Her ailenin, herkesin bir amacı var ve bu amacı için bazı şeyler göze almak zorunda. Öyle yada böyle.

arya brandon stark saf iyi karakter sınıfına girer bence joff pi.i safkan kötü zaten onun iyi bir şey yaptığını hatırlamıyorum kodumun veledi

• 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.