Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

2. sezonu izlemeye yeni başladım, hayranı olduğum bir diziydi. Ara vermiştim ancak ara 1 yıldan fazla olunca haliyle, kişileri olayı biraz unutmuşum. Bu yüzden yeni sezona başlarken hep bir önceki sezonun son bölümünü izler anımsamaya çalışırım. Bu seefr ara çok uzun olduğundan pek anımsayamadım olayı, haliyle gruplarda bir hayli fazla olduğundan, kim kimin tarafındaydı hatırlayamadım.

2. sezonun 1. bölümünü bitirdim şimdi, senaryo kopuk değil ama dediğim gibi pek hatırlayamıyorum kişileri. Sizce devam edeyimmi, taşlar oturur mu yerine? Yoksa 1. sezonu baştan mı izlemeliyim diyeceğim ama bunu hiç göze alamıyorum

beni beklee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkçası ben izlemeyi tercih ettim, yavaş yavaş oturuyor taşlar. 2. bölümü az önce bitirdim.

Kaleye babasının yanına giden bir eleman vardı. Adını hatırlamıyorum ama starkların üvey kardeşimidir nedir o eleman. 9 yıldır ayrılarmış da babasının yanına geldiğinde bir kız kendisini atla kaleye götürdü hatta. Kız kendini kaleye gidene kadar mıncırdattı ama kardeşlermiş la, ne midesiz bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackfyre

quote:

Orijinalden alıntı: Fataflex

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tizar

şaka gibi

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1092911&CategoryID=77

ne günlere kaldık.

Dothrakları Türk sanmışlar .Bu arada Game of Thrones'taki seks sahnelerinden etkilenmeyi nasıl becermişler helal olsun.Son olarak BURASI TÜRKİYE

Sadece bizde olur bu olay.

Dothraklarla ilgili olarak hangi bölümdü hatırlamıyorum.(1.sezonda) Arkadan birisi Selamün Aleyküm diyodu.

• Ahhh George ahhh.Kılıçların Fırtınası Kısım 2 ye geçicem bugün.Kitap çooook daha iyi özellikle 2.sezon çok ayrılmış kitaptan.Tabi dizinin bütçesi ve süre kısıtlamasından dolayı kitaptaki kadar detaylı anlatılamaz ama kitaplar açık ara daha iyi.Feast for Crowns bir an önce çevrilsin artık.Beklemedeyiz.Hee son olarak George baba herkesi öldürcekmisin bilmiyorum ama A Dream of Spring'i yazmadan ölme please
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

ne zaman baslıyo yeni sezon..

Daha çok var
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrblack01414

Ahhh George ahhh.Kılıçların Fırtınası Kısım 2 ye geçicem bugün.Kitap çooook daha iyi özellikle 2.sezon çok ayrılmış kitaptan.Tabi dizinin bütçesi ve süre kısıtlamasından dolayı kitaptaki kadar detaylı anlatılamaz ama kitaplar açık ara daha iyi.Feast for Crowns bir an önce çevrilsin artık.Beklemedeyiz.Hee son olarak George baba herkesi öldürcekmisin bilmiyorum ama A Dream of Spring'i yazmadan ölme please

Adam dizi bitmeden ölürüm diye dizinin nasıl biteceğini yönetmene anlatmıştı sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Kılıçların fırtınası 2.bölümü okuyorum her bölümün sonunda tüylerim diken diken oluyor ve şok oluyorum.Sadece dizi yi izleyenler 3.sezon şok olacaksınız inanılmaz olaylar oldu çünkü :D

Bugün sipariş geçtim 5 kitabıda. Yarın elimde olacak. Çok fena sabırsızlanıyorum başlamak için. LOTR serisinden bu yana böyle heyecanla beklediğim bir başka seri daha olmamıştı. Nisan'a kadar idareli okuyayım bari..

4. kitap Türkçe olarak çıktı mı hocam ? Uzun zamandır konuya göz atmıyordumda,mesajınızı görünce bir anda heyecanlandım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GLItCahX

quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Kılıçların fırtınası 2.bölümü okuyorum her bölümün sonunda tüylerim diken diken oluyor ve şok oluyorum.Sadece dizi yi izleyenler 3.sezon şok olacaksınız inanılmaz olaylar oldu çünkü :D

Bugün sipariş geçtim 5 kitabıda. Yarın elimde olacak. Çok fena sabırsızlanıyorum başlamak için. LOTR serisinden bu yana böyle heyecanla beklediğim bir başka seri daha olmamıştı. Nisan'a kadar idareli okuyayım bari..

4. kitap Türkçe olarak çıktı mı hocam ? Uzun zamandır konuya göz atmıyordumda,mesajınızı görünce bir anda heyecanlandım.

Arkadaşın bahsettiği 5 kitap set olarak satılandan

• 3.sezonun ikinci kısmı felaket olacak yalnız.Öyle böyle değil.
    Edit:3.kitabı 2 sezon yapacaklarsa 4.sezon oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool Hand Luke -- 5 Eylül 2012; 21:02:06 >
  • Dershane falan derken pek yazamadim ama Sibel Alaş Twitter'da iki hafta falan önce çeviri bitti bundan sonrası yayinevine bağlı yazmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal*

Bu çok iyiymiş.
  • Şu adamı her izlediğimde Nejat İşler oynuyormuş gibime geliyor. Benden başka benzeten var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

quote:

Bu çok iyiymiş.

Müthiş

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackfyre

quote:

Orijinalden alıntı: Fataflex

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tizar

şaka gibi

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1092911&CategoryID=77

ne günlere kaldık.

Dothrakları Türk sanmışlar .Bu arada Game of Thrones'taki seks sahnelerinden etkilenmeyi nasıl becermişler helal olsun.Son olarak BURASI TÜRKİYE

Liselilere izletireniz etkilenirler doğal olarak :) İzletende suç. HBO dizilerini çocuklarınıza izletmeyin efem :)

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Spoiler içermeyen komik bir fotoğraf

Bi' ben mi anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Revoltant

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Spoiler içermeyen komik bir fotoğraf

Bi' ben mi anlamadım

Dizinin yazarı o şişko

Kitabı okuduysanda anlarsın espriyi

• Beyler OZ'u izleyenlerden farkeden varsa 4.sezon 15.bölümde bizim Hayko Chico'nun suçunu gösterirken öldürdüğü kişi bizim reyiz(Tyrion)

Ahanda video
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.