ayrıca User Collections'dan bakmanızı tavsiye ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ALAK_
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
forumu okurken korkar oldum sürekli kitaptan spoiler göreceğim diye irkiliyorum
Kesinlikle. Dizi bölümünü kitap bölümü ile karıştıranlar var, kitaptan konuşmak isteyenler kitap ve dergi bölümünde bir başlık açıp oradan konuşsalar daha sağlıklı olur.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: LannTheClever
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: LannTheClever
Alıntıları Göster
evet doğrusu targaryen miş... ben bu güne kadar niye targeryan diye okudum hep
quote:
Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal*
Arkadaşlar dizinin posterlerini bastırmayı düşünüyorum da, önerebileceğiniz resimler var mı yüksek kalite?
Demir tahtın yuksek kalitede resmi vardı googleden bulabilirsin.Onun dışında hane bayraklarının da yuksek kalitede resimlerine rastlamıştım.
Nick'e bak hizaya gel...
quote:
Orijinalden alıntı: Can-KSK
quote:
Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen
quote:
Orijinalden alıntı: Kemal*
Arkadaşlar dizinin posterlerini bastırmayı düşünüyorum da, önerebileceğiniz resimler var mı yüksek kalite?
Demir tahtın yuksek kalitede resmi vardı googleden bulabilirsin.Onun dışında hane bayraklarının da yuksek kalitede resimlerine rastlamıştım.
Nick'e bak hizaya gel...
Alıntıları Göster
Yav kesin spoiler yedik boşu boşuna, jonla daenerysinin arasında bir şeyler olacak demek ki ileri ki sezonlarda boş yere spoiler yedik
quote:
Orijinalden alıntı: Rodrin
Yav kesin spoiler yedik boşu boşuna, jonla daenerysinin arasında bir şeyler olacak demek ki ileri ki sezonlarda boş yere spoiler yedik
Alıntıları Göster
Valla spoiler yedik ve tahminimi söylüyorum cidden bilmiyorum tutturmuş olabilirim
Anası Targaryen o zaman Jon'un Ned reyiz iyi yere kapak atmış
quote:
Orijinalden alıntı: 3ternity
Valla spoiler yedik ve tahminimi söylüyorum cidden bilmiyorum tutturmuş olabilirim
Anası Targaryen o zaman Jon'un Ned reyiz iyi yere kapak atmış
Alıntıları Göster
özledim daha çok var kitap almayı düşünüyorum birde son yenilikler hakkında hiçbir bilgim yok 3.sezon için kısa olarak bilgilendirecek varmı yeni karakterler yeni aileler gibisinden ...
quote:
Orijinalden alıntı: goncerivoo
özledim daha çok var kitap almayı düşünüyorum birde son yenilikler hakkında hiçbir bilgim yok 3.sezon için kısa olarak bilgilendirecek varmı yeni karakterler yeni aileler gibisinden ...
quote:
Orijinalden alıntı: Randy Marsh
quote:
Orijinalden alıntı: goncerivoo
İyi güzel Reed kardeşler ve 2. sezonda olması gereken başka karakterler eklenmiş diziye.. Mance Rayder'ı oynayacak adamın tipi hoş gibi kitapta kafama göre canlandırmıştım
quote:
Orijinalden alıntı: Sirkadyen
İlk kitabı bitirdim, Kralların Çarpışması'na geçiyorum bugün
Alıntıları Göster
Daha önce verildiyse affola, ikinci Top Comments kopardı beni.
Alıntıları Göster
lan olum bak hala okuyamıyorum konuyu..millet spoiler falan diyor.... sinir etmeyin adamı... spoiler butonunu kullanın..kitap okuyanlarda çıksın gitsin surdan...adam gibi konuyu okuyamıyoruz..spoiler yicez diye tırsıyoz laa....
quote:
Orijinalden alıntı: Gaara34
Daha önce verildiyse affola, ikinci Top Comments kopardı beni.