Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.490.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RockSharp

Kılıçların fırtınası 2.bölümü okuyorum her bölümün sonunda tüylerim diken diken oluyor ve şok oluyorum.Sadece dizi yi izleyenler 3.sezon şok olacaksınız inanılmaz olaylar oldu çünkü :D

Bugün sipariş geçtim 5 kitabıda. Yarın elimde olacak. Çok fena sabırsızlanıyorum başlamak için. LOTR serisinden bu yana böyle heyecanla beklediğim bir başka seri daha olmamıştı. Nisan'a kadar idareli okuyayım bari..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can-KSK

quote:

Kılıçların fırtınası 2.bölümü okuyorum her bölümün sonunda tüylerim diken diken oluyor ve şok oluyorum.Sadece dizi yi izleyenler 3.sezon şok olacaksınız inanılmaz olaylar oldu çünkü :D

Bugün sipariş geçtim 5 kitabıda. Yarın elimde olacak. Çok fena sabırsızlanıyorum başlamak için. LOTR serisinden bu yana böyle heyecanla beklediğim bir başka seri daha olmamıştı. Nisan'a kadar idareli okuyayım bari..

Valla bende başına oturunca kalkamıyorum ama bu sıralar az okuyorum son kitap zaten hemen bitmesin .Ama benim aklımın ucundan geçmeyecek şeyler oldu.Her okuduğumda George R.R. Martin e hayranlık duyuyorum.

• quote:

quote:

quote:

Valla bende başına oturunca kalkamıyorum ama bu sıralar az okuyorum son kitap zaten hemen bitmesin .Ama benim aklımın ucundan geçmeyecek şeyler oldu.Her okuduğumda George R.R. Martin e hayranlık duyuyorum.

Daha neler olacak neler kitabın sonuna doğru

• quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

quote:

quote:

quote:

Daha neler olacak neler kitabın sonuna doğru

Aman hocam heyecanlandırma beni.

• Neyse bir de iyi tarafından bakalım, Kılıçların Fırtınasından sonra da 2 ayrı kitap daha yolda. Heyecan bitmeyecek.

Şöyle de bir güzellik buldum nette...

• quote:

Neyse bir de iyi tarafından bakalım, Kılıçların Fırtınasından sonra da 2 ayrı kitap daha yolda. Heyecan bitmeyecek.

Şöyle de bir güzellik buldum nette...

Aynısı bizde de yok mu hocam sanki ?

• Benimkisi yarın gelecek, ondan bu heyecan..

• Ben de koyarım
  • Alın bu da benden telefonun kamerası dandik ama

• Bende koyajam ha, üşenmeyi bırakırsam
  • Bende tum serinin telefonumdaki epublarini paylasayim isterseniz veya telefonda serinin ekran goruntusunu cekip falan mi yollasam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

Spoiler içermeyen komik bir fotoğraf

güldürmedi

Niye ki? Sevdigimiz karakterlerin olumunu gorduk. Hepsini oldurmeyecegi ne malum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fataflex

quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: tizar

şaka gibi

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1092911&CategoryID=77

ne günlere kaldık.

Dothrakları Türk sanmışlar .Bu arada Game of Thrones'taki seks sahnelerinden etkilenmeyi nasıl becermişler helal olsun.Son olarak BURASI TÜRKİYE

• sabırsızlıkla bekliyorum
  • Kitaplar geldi. Masada kuzu gibi yatıyorlar, süper bir görüntü oldu. Şirkette gelen geçen herkes baktı, ilgi uyandırdığı kesin.
    Akşam olsa da okumaya başlasak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: DasMotiv

arkadaşlar ben 2 sezonu izledim.Kitabını da okuyayım diyorum.Kitaplar sezona göre galiba.3. kitaptan mı başlamalıyım okumaya yoksa en baştan mı başlamalıyım?

İlk kitaptan başlamanı tavsiye ederim.

teşekkür ederim tavsiye için ilk kitaptan başlayacağım.
  • Bu konudaki mesajları gördükçe seviniyorum.
    Çünkü her kitap tavsiyesinde şunu düşünüyorum. "Acaba burada kitap alan, okuyan, tavsiye eden herkes gerçekten boş zamanlarında, diğer aktivitelerin yanında kitap da okuyan kişiler mi? Eğer böyleyse ne güzel, kitap okuma alışkanlığı olan bir nesil var. Yok böyle değilse yine ne güzel, belki de bu sayede kitap okuma alışkanlığı edinecek bir nesil olacak"

Yazan, dizisini yapan, çeviren, yayımlayan, okuyan, tavsiye eden, tavsiye üzerine alan vs. hangi milletten olursa olsun emeği geçen herkesten Allah razı olsun diyelim. Daha nice kitaplara inşallah

• ne zaman baslıyo yeni sezon..
  • 2. sezonu izlemeye yeni başladım, hayranı olduğum bir diziydi. Ara vermiştim ancak ara 1 yıldan fazla olunca haliyle, kişileri olayı biraz unutmuşum. Bu yüzden yeni sezona başlarken hep bir önceki sezonun son bölümünü izler anımsamaya çalışırım. Bu seefr ara çok uzun olduğundan pek anımsayamadım olayı, haliyle gruplarda bir hayli fazla olduğundan, kim kimin tarafındaydı hatırlayamadım.

2. sezonun 1. bölümünü bitirdim şimdi, senaryo kopuk değil ama dediğim gibi pek hatırlayamıyorum kişileri. Sizce devam edeyimmi, taşlar oturur mu yerine? Yoksa 1. sezonu baştan mı izlemeliyim diyeceğim ama bunu hiç göze alamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.