Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (470. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.489.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9 bölüm bitirdim 1-2 entrika dışında bir şey göremedim hala ağır,sıkıcı ilerliyor film.2. sezonda toparlar mı?
  • 2. Sezonu aralık vermeden izledim ve biraz önce bitti evet 1 veya 2 bölüm ara ile ya kuzeye yada güneye yüklenerek oradaki karakterlerin başından geçen olayları öne çıkarttılar, beni tatmin etti arkadaşlar sıkıcı falan demeyin eğer öyle düşünüyorsanız tarzınız değildir ve kendinizi kasmayın boşuna zamanınızı öldürmeyin izlemeyin gitsin. 2. Sezonda final olarak beni şaşırtmadı beklediğim bi finaldi, tahmin etmişdim. Kitaplarını okumayı düşünüyorum, okuyan arkadaşlar var ise 2. sezonuda izledim yani bunu göz önüne alacak olursak okumamı önerirmisiniz 1. kitap'dan başlayarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

2. Sezonu aralık vermeden izledim ve biraz önce bitti evet 1 veya 2 bölüm ara ile ya kuzeye yada güneye yüklenerek oradaki karakterlerin başından geçen olayları öne çıkarttılar, beni tatmin etti arkadaşlar sıkıcı falan demeyin eğer öyle düşünüyorsanız tarzınız değildir ve kendinizi kasmayın boşuna zamanınızı öldürmeyin izlemeyin gitsin. 2. Sezonda final olarak beni şaşırtmadı beklediğim bi finaldi, tahmin etmişdim. Kitaplarını okumayı düşünüyorum, okuyan arkadaşlar var ise 2. sezonuda izledim yani bunu göz önüne alacak olursak okumamı önerirmisiniz 1. kitap'dan başlayarak.

Bana kalırsa ilk sezonu izleyen herkes için 2. sezondan beklentiler büyüktü fakat 2 sezon konu karmaşalığına biraz kurban gitti. Ve beni pek tatmin etmedi. Bunu kitabı okuyan arkadaşlarımda (ilk kitabı bitirdim ikinci kitabın elime ulaşmasını bekliyorum bu arada) söylüyor.
    Kitaplara gelince mutlaka okumanı tavsiye ederim. Birçok konu daha detaylı ve dizide çarpık aktarılan bazı sahnelerin aslını öğreniyorsun. Bir tek kitapta beni sıkan olay yazarın tasvir etmekteki başarısız yaklaşımıydı. Tabi ki bu kişiden kişiye değişebilir. Ama bunu okurken çok fazla dert etmiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.ED

quote:

Orijinalden alıntı: LTWYL

2. Sezonu aralık vermeden izledim ve biraz önce bitti evet 1 veya 2 bölüm ara ile ya kuzeye yada güneye yüklenerek oradaki karakterlerin başından geçen olayları öne çıkarttılar, beni tatmin etti arkadaşlar sıkıcı falan demeyin eğer öyle düşünüyorsanız tarzınız değildir ve kendinizi kasmayın boşuna zamanınızı öldürmeyin izlemeyin gitsin. 2. Sezonda final olarak beni şaşırtmadı beklediğim bi finaldi, tahmin etmişdim. Kitaplarını okumayı düşünüyorum, okuyan arkadaşlar var ise 2. sezonuda izledim yani bunu göz önüne alacak olursak okumamı önerirmisiniz 1. kitap'dan başlayarak.

Bana kalırsa ilk sezonu izleyen herkes için 2. sezondan beklentiler büyüktü fakat 2 sezon konu karmaşalığına biraz kurban gitti. Ve beni pek tatmin etmedi. Bunu kitabı okuyan arkadaşlarımda (ilk kitabı bitirdim ikinci kitabın elime ulaşmasını bekliyorum bu arada) söylüyor.
    Kitaplara gelince mutlaka okumanı tavsiye ederim. Birçok konu daha detaylı ve dizide çarpık aktarılan bazı sahnelerin aslını öğreniyorsun. Bir tek kitapta beni sıkan olay yazarın tasvir etmekteki başarısız yaklaşımıydı. Tabi ki bu kişiden kişiye değişebilir. Ama bunu okurken çok fazla dert etmiyorsun.

Yorumunuz için teşekkür ederim, dikkate alacağım.

• bu diziyi çok merak ediyor, izlemeyi çok istiyorum ama mamunda da sanırım olmayan tek dizi bu. nedenini anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: II.Abdulaziz

bu diziyi çok merak ediyor, izlemeyi çok istiyorum ama mamunda da sanırım olmayan tek dizi bu. nedenini anlayamadım.

diğer yerlerde bulabilirsin sağlam olarak google amcaya bir başvur.
  • üçüncü kitap çok uzun olmasından dolayı iki sezon da mı anlatılacak?
  • Game of Thrones'ta bu zamana kadar ölenler

(Spoiler içerir)

Game of Thrones (2011 - 2019)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Game of Thrones'ta bu zamana kadar ölenler

(Spoiler içerir)

Dostum şu p.ç'in karlı yerde karşılaştığı kız ne zaman öldü ? Ben hiç hatırlamıyorum vallahi, onun yanında ki aynı gruptan olan arkadaşını da

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

quote:

(Spoiler içerir)

Dostum şu p.ç'in karlı yerde karşılaştığı kız ne zaman öldü ? Ben hiç hatırlamıyorum vallahi, onun yanında ki aynı gruptan olan arkadaşını da

Hocam bence ya fake ya da çok sağlam ileriki kitapalrdan bir spoiler. Çünkü Dany, Stannis, Kızıl Kadın, Köpek, Sansa, Shae, Jon v.s. gibi karakterler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: dsword

üçüncü kitap çok uzun olmasından dolayı iki sezon da mı anlatılacak?

Evet.

Bazı resimleri seçemiyorum tam olarak ama, @Kaçan Aşık'ın koyduğu resimde ikinci sezonu aşan ölüm göremedim ben?
  • Arkadaş resimdekilerin tamamının öleceğini sanmış herhalde, halbuki ölenlerin üzerinde ''Dead'' yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspect7

Arkadaş resimdekilerin tamamının öleceğini sanmış herhalde, halbuki ölenlerin üzerinde ''Dead'' yazıyor

Bu zamana kadar ölenler diye belirtince evet öyle sandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

quote:

(Spoiler içerir)

Hocam bence ya fake ya da çok sağlam ileriki kitapalrdan bir spoiler. Çünkü Dany, Stannis, Kızıl Kadın, Köpek, Sansa, Shae, Jon v.s. gibi karakterler var.

sadece dead yazanlar ölü

• quote:

Orijinalden alıntı: yusei

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

quote:

(Spoiler içerir)

sadece dead yazanlar ölü

Yukarda fark ettim.

• 2. sezonu ve 2. kitabı bitirdim. Sınava gireceğim bu yıl. sonraki kitapları ve üçüncü sezon seneye yazın okurum inşallah.

Davos ölüyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

2. sezonu ve 2. kitabı bitirdim. Sınava gireceğim bu yıl. sonraki kitapları ve üçüncü sezon seneye yazın okurum inşallah.

Davos ölüyor mu?

Hayır.

• quote:

Orijinalden alıntı: immo64

Sezonda sadece 10 bölüm olmasına rağmen bir çok sıkıcı bölüm yayınladılar. Bi dünya karakter bi sürü şey olmasına rağmen sıkıcı durağan olaysız bölüm yapmaya hakları yok.
    Not: her bölüm kan yada savaş olcak demiyorum. Sadece ilerleme yada kurguolsun. 3-5 kişinin bildiğimiz olaylar hakkında konuşması izlemek istemiyoruz. sezon 21-22 bölüm olsaydı kabul olurdu sadece 10 bölüm var.
    Bkz spartaküs 12 bölüm yapıyorlar ama her bölümde çıtayı daha yukarı çıkarıyorlar ve bunu herkesin bildiği bir hikayede yapıyorlar.

niye biz'i kullanıyorsun ki arkadaş.ben diziyi bu şekilde seviyorum ve gidişatın bu şekilde olmasından memnunum.böyle bölüm izledim ve halen izlemek istiyorum.senin aksine tırt tırt aksiyonu olan spartacüs'e oranla da tercih edeceğim bir dizi.

• Game of Thrones (2011 - 2019)
  • 
Sayfa: önceki 468469470471472
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.