Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zoro11

İlk kitabı bitirmek üzereyim ve bu kitabın sonunda doğru Jhon'un Targaryen oldugunu dusunmeye basladım.Önceleri Jhon'un annesi Targaryen dir diyordum ama şimdi düşündüm de Robert'in çoluk çocuk demeden birilerinin ölüm emrini verebildiğini düşünürsek.O savaşta Edard belki de bir Targeryen'ı kendi cocugu gıbı göstererek hayatını kurtarmıstır.Diğer kitapları da okuyan arkadaşlar acaba buna ne diyor?

Hayır John güneyli soylu bir leydinin cocugu.Bu kadın Ned Stark olan aşkından sonra intihar ediyor.Dikkat edersen zaten Robert bu kadından bahsediyor.İlk kitapta hatta dizinin 2. bölümünde de bahsediyorlar.Robert John'un annesinin kim olduğunu biliyor

• 2. sezon 9. bölüm(blackwater)ünün sonunda çalan müziğin adı nedir ayrıca youtube'dan bulabilirseniz atarmısınız şuan zamanım kısıtlıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: evre2ka

2. sezon 9. bölüm(blackwater)ünün sonunda çalan müziğin adı nedir ayrıca youtube'dan bulabilirseniz atarmısınız şuan zamanım kısıtlıda

Castamere Yağmurları

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weatore -- 23 Temmuz 2012; 16:56:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord1905

quote:

Orijinalden alıntı: zoro11

İlk kitabı bitirmek üzereyim ve bu kitabın sonunda doğru Jhon'un Targaryen oldugunu dusunmeye basladım.Önceleri Jhon'un annesi Targaryen dir diyordum ama şimdi düşündüm de Robert'in çoluk çocuk demeden birilerinin ölüm emrini verebildiğini düşünürsek.O savaşta Edard belki de bir Targeryen'ı kendi cocugu gıbı göstererek hayatını kurtarmıstır.Diğer kitapları da okuyan arkadaşlar acaba buna ne diyor?

Hayır John güneyli soylu bir leydinin cocugu.Bu kadın Ned Stark olan aşkından sonra intihar ediyor.Dikkat edersen zaten Robert bu kadından bahsediyor.İlk kitapta hatta dizinin 2. bölümünde de bahsediyorlar.Robert John'un annesinin kim olduğunu biliyor

Hocam doğru söylüyorsunuz da Eddard kadından bahsedilince biraz huzursuz oluyor, ayrıca kitapta Eddard'ın sevdiği kadının Targaryen oldguu ızlenımını veren,"acaba?" sorusunu sordurtan bolumler oldugunu hatırlıyorum.Bir tek JHON'un sac rengı ısı bozuyor gıbı.

• 2. sezonu da az once bitirdim hic.de sıkılmadım acikcasi. 3. sezon da cok gec gelecekmis ama nasil bekleyecegiz simdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Orijinalden alıntı: arapnasri

quote:

Orijinalden alıntı: Genius33

quote:

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Diziyi bitirmeye çalışacağım ama ilk 3 bölümü çok yavaş,ağır ilerliyor.Umarım daha aksiyonlu sahneler gelir.

Filmin akıcılığı entrikalarda, beklenmedik olaylarda..

şu ana kadar fazla entrika görmedim ileride göreceğim heralde.Yorumunuz için teşekkürler.

Hocam ben ne entrika ne hareket hiç bir şey göremedim. Forumda gören arkadaşlar varmış. İlk sezonun arkasında 2. sezon fiyasko bu tabir bile az maalesef, sen 1. sezonda diziyi götürecek bütün adamları öldürürsen 2.sezonda diplerde olursun 3.sezonda kitap fanatikleri dışında izleyicileri nasıl çekerler merak ediyorum. Hoş bunlarında umurunda deil 9 ay tatildeler şuan, :) bunun yönetmeni spartacus u izlesinde dizi görsün.

Senin sorunun be dostum görememek.Entrikanın,oyunun haddi hesabı yok. Aaa meme diye bakarsanız diziye tabi anlamazsınız.

Bak güzel kardeşim. Diziyi eleştirme hakkım oldugunu sanıyorum bunu senden yada başkasından izin alarak yapıcak deilim. Sana 2. sezonda öylesine berbat saçmalıklar anlatırımki burda spoilere girer milleti rahatsız etmeyelim. Dostum diziyi meme varmı diye seyredecek yaşları çokdan geçtim. Dedim gene diyorum 3.sezon ilk 3 bölüm aynı tempoda geçsin bu diziyi sadece kitabının fanatikleri izler. Üsteki arkadaş Oz demiş ben spartacus diyorum onlarca dizi sayarım bunların yakınına bile yaklaşamayacak boş şişirilmiş bir dizi, he ilk sezondaki diziyi götürecek adamları öldürmeyip devam etselerdi o zaman zaten sönük 2. sezon olmazdı. Bu yorumlarım kendi görüşüme göre öteki begenir digeri begenmez saygı duyarım. senin gibi sorunlu görmem begenenleri dostum.

• Bu kadar övgü almış, son zamanlarda bu tarz filmlerde dikkatimi çekiyordu, imdb 'de de en yeni olup en üstte bulunan olarak neredeyse sadece bu dizi olunca sezon 1in reward serisini indirmeye başladım. Sezon 2 yi de buldum o da inmekte.

Bakalım, okul zamanında sürükleyici bir film hiç fena olmayacak.
  • Kitapları okuyunca daha süper oluyor. Şuan 4. kitabındayım süper gidiyor. Daha okumadığım 1 kitap var ve Türkçeye çevirilmemiş 2 seri daha var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Diziyi bitirmeye çalışacağım ama ilk 3 bölümü çok yavaş,ağır ilerliyor.Umarım daha aksiyonlu sahneler gelir.

şu ana kadar fazla entrika görmedim ileride göreceğim heralde.Yorumunuz için teşekkürler.

Hocam ben ne entrika ne hareket hiç bir şey göremedim. Forumda gören arkadaşlar varmış. İlk sezonun arkasında 2. sezon fiyasko bu tabir bile az maalesef, sen 1. sezonda diziyi götürecek bütün adamları öldürürsen 2.sezonda diplerde olursun 3.sezonda kitap fanatikleri dışında izleyicileri nasıl çekerler merak ediyorum. Hoş bunlarında umurunda deil 9 ay tatildeler şuan, :) bunun yönetmeni spartacus u izlesinde dizi görsün.

Senin sorunun be dostum görememek.Entrikanın,oyunun haddi hesabı yok. Aaa meme diye bakarsanız diziye tabi anlamazsınız.

Bak güzel kardeşim. Diziyi eleştirme hakkım oldugunu sanıyorum bunu senden yada başkasından izin alarak yapıcak deilim. Sana 2. sezonda öylesine berbat saçmalıklar anlatırımki burda spoilere girer milleti rahatsız etmeyelim. Dostum diziyi meme varmı diye seyredecek yaşları çokdan geçtim. Dedim gene diyorum 3.sezon ilk 3 bölüm aynı tempoda geçsin bu diziyi sadece kitabının fanatikleri izler. Üsteki arkadaş Oz demiş ben spartacus diyorum onlarca dizi sayarım bunların yakınına bile yaklaşamayacak boş şişirilmiş bir dizi, he ilk sezondaki diziyi götürecek adamları öldürmeyip devam etselerdi o zaman zaten sönük 2. sezon olmazdı. Bu yorumlarım kendi görüşüme göre öteki begenir digeri begenmez saygı duyarım. senin gibi sorunlu görmem begenenleri dostum.

Yorumunu okursan anlayacağını düşünüyorum.Diziyi götürecek karakterler bir bir gidiyor demişsin.Zaten özelliği bu dizinin.Dialoglar ve entrikalar etrafında dönüyor.Kitabında da savaşlar hep arka planda işleniyor.
    Eleştirmeye hakkı var herkesin,ama fiyaskoluk bir durumu da yok.İlk önce ne istediğinizi belirleyin,Spartacus ve OZ bu diziyle alakasız diziler, aynı türde olsalar kıyaslama yapabilirsin ama değiller malesef.Ne yorum yaparsan öznel bir yorum olacak.O yüzden beğenmiyorsanız beğenenlere saygı gösterin.Herkes sex ve savaş konulu dizi izlemek zorunda değil.Düşük seviyede bireyleri tatmin eder anca o türler.Hadi bu da benim yorumum

• quote:

Orijinalden alıntı: bary54

Kitapları okuyunca daha süper oluyor. Şuan 4. kitabındayım süper gidiyor. Daha okumadığım 1 kitap var ve Türkçeye çevirilmemiş 2 seri daha var.

Dizinin 2 sezonunu da izledin değil mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum Got öyle izle geçlik basit bir dizi değil.Kitapları okumadan serinin asıl önemini,tadını alamazsın.Entrika yok diyerek yazım yanlışı yaptığını düşündüm zaten.Ayrıca Got'a boş şişirilmiş bir dizi diyerek Spartacus'ü överek Got'tada sadece aksiyon olsun, LCD'ye kovayla kan boşaltsınlar,birbirlerinin kafalarını kopartsınlar istiyorsun herhalde.İlk sezon dışında Spartacus bundan ibaret çünkü.

2 sezondanda spoiler

İlk sezonu götüren kişiler serinin %5'ini bile oluşturmuyor.Dizi Ned ve Drogo'dan ibaret sanıyordunuz sanırım.Tyrion,Arya,Jon Snow gibi karakterlere 2.sezonda Stannis gibi ağır bi top eklendi asıl ilgimi çeken ise ilk sezonu götüren kişilerin öldüğünden dolayı yakınmanız.Karakter sıkıntısı çekecek son seridir Got.Ayrıca dizinin yapımcıları öldürtmedi o sezonu götüren dediğin kişileri.1996 yılında çıktı kitap o zamandan beri ölüler anlayacağın.

Her neyse ilgini çekmemiş seri renkler zevkler tartışılmaz sevme zorunluluğun yok benimde birçok kişinin sevmesine rağmen beğenmediğim yapımlar var tabiki ama imdb de en çok oy alan dizi olan,buna rağmen ortalaması 9.4 olan,milyonlarca hayranı bulunan ve kendini kanıtlamış bir seriye bilinçsizce saldırmanızda hoş değil.

Ancak şu kadarını söyleyeyim, 3.sezon ilk 2 sezondan kat ve kat daha bomba olacak.Ortalığı ayağa kaldıracak o derece.Kitabın yarısı kadar bile olsa yeterli bunun için.İzleyipte sevmeyeni çok azdı zaten onlarında kararını 3.sezonla değiştirecekler emin olabilirsin yani.3.sezon senin bile ön yargını kıracaktır Nisanı bekle derim

• Sezonda sadece 10 bölüm olmasına rağmen bir çok sıkıcı bölüm yayınladılar. Bi dünya karakter bi sürü şey olmasına rağmen sıkıcı durağan olaysız bölüm yapmaya hakları yok.
    Not: her bölüm kan yada savaş olcak demiyorum. Sadece ilerleme yada kurguolsun. 3-5 kişinin bildiğimiz olaylar hakkında konuşması izlemek istemiyoruz. sezon 21-22 bölüm olsaydı kabul olurdu sadece 10 bölüm var.
    Bkz spartaküs 12 bölüm yapıyorlar ama her bölümde çıtayı daha yukarı çıkarıyorlar ve bunu herkesin bildiği bir hikayede yapıyorlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bary54

Kitapları okuyunca daha süper oluyor. Şuan 4. kitabındayım süper gidiyor. Daha okumadığım 1 kitap var ve Türkçeye çevirilmemiş 2 seri daha var.

Dizinin 2 sezonunu da izledin değil mi?

Tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: immo64

Sezonda sadece 10 bölüm olmasına rağmen bir çok sıkıcı bölüm yayınladılar. Bi dünya karakter bi sürü şey olmasına rağmen sıkıcı durağan olaysız bölüm yapmaya hakları yok.
    Not: her bölüm kan yada savaş olcak demiyorum. Sadece ilerleme yada kurguolsun. 3-5 kişinin bildiğimiz olaylar hakkında konuşması izlemek istemiyoruz. sezon 21-22 bölüm olsaydı kabul olurdu sadece 10 bölüm var.
    Bkz spartaküs 12 bölüm yapıyorlar ama her bölümde çıtayı daha yukarı çıkarıyorlar ve bunu herkesin bildiği bir hikayede yapıyorlar.

+1

Şu bölümde patlicak şu bölümde patlicak derken elimizde patladı sezon.
    Beklentim yüksekti 2. sezondan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: immo64

Sezonda sadece 10 bölüm olmasına rağmen bir çok sıkıcı bölüm yayınladılar. Bi dünya karakter bi sürü şey olmasına rağmen sıkıcı durağan olaysız bölüm yapmaya hakları yok.

ilk sezonda her iki dizide güzeldi ikiside 2. sezonda sıkıcı moda girdi ayrıca 20 bölüm falan olsa hikaye iyice sıkar
  • Şu elimizde patladı diyenlerin -15 olma ihtimali %75. Eline patlamışmış. Neyini beğenmedi acaba bey efendi. Her bölüm aksiyon bekliyordu galiba. Biride yine spartacus demiş Al işte beğenmeyen kitlenin yaş ortalaması çıkıyor ortaya.
  • Fanlık ta ne garip bir olaydır yav aynı tipler takip ettigim ps3 bölümündede var adam bir oyunu öle savunuyorki eleştirenlere babasına hakaret etmiş gibi görüyor. Aynı bu konudaki üç beş fanatik gibi yav arkadaş yaş muhabbeti yapıyorsunuz birde, benim yaşım 43 bu işlerin yaşla ne alakası var. 15 yaşında bir genç benden daha fazlasını görür eleştirir, begenir. Üstte kaç kişi 2. sezon ha şimdi bir şeyler olucak diye diye seyrettik diyor. Bende bu görüşteyim. Tamam spartacus tarz olarak farklı diyorsunuz Rome seyredin entrikaysa entrika, hareketse hareket, karakterlerse tam oturmuş, dizi buna derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easy Ice -- 24 Temmuz 2012; 19:43:45 >
  • eğer oz dizisini bu diziden önce izlemiş olsaydım game of thrones'un yüzüne bile bakmazdım sanırım sadece izlemiş olmak için izliyor olurdum medyanın popüler kültür zırvası adı altında fazla abarttığı şişirdiği bir yapım o kadar peter dinklage'in muhteşem oyunculuğu sayesinde kendini bu kadar izlettiriyor o adam da olmasa bu kadar gündemde olmayacak

Oz ile karşılaştırmamın sebebi ikisi de hbo yapımı ancak senaryoysa senaryo oyunculuksa oyunculuk dramsa dram ve birbirinden ilginç karakterler hepsi ozda fazlasıyla vardı

• Bence GOT tamamen gereksiz bir dünya boş diyalogla dolu bir dizi.Herkes Polatın babası kıvamında birbirine anonim sözlerle hayat dersi veriyor.Dizinin sanırım % 80 bu şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.