Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aböRjin

burda birtakım olaylar olmuş

ilk defa pazar günü evdeyim, dizi gece mi düşüyor yarın mı?

Yanlış bilmiyorsam 4 de yayınlanıyor 7 de sağlam 720p sürümü düşüyor.
  • 1.sezon nerden bulabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Sezon finalinden tek beklentim;

Theon denen hainin umduğu cezayı bulması. Bir sene daha bekleyemem ben.

Acaba senin bu kadar merak ettiğin ve hırslandığın bir şeyi finalde yapıp önümüzdeki sezonu takip etme sebeplerinden birini yok ederler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

1.sezon nerden bulabilirim ?

720p- 1080p ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Neden 1 günü kaldı diyor bunun?

Şimdilik geçici ceza verildi, en kısa sürede kesin cezası belirlenecek o arkadaşın. Öyle 1 gün falan da değil, muhtemelen uzun bir süre yazamaz buraya.

Daha önce de tekrarladım, bir kez daha yazayım. Spoiler gördüğünüz mesajları sinirlenip kapatmayın, madem gördünüz şikayet edin ki biz de bir şeyler yapabilelim. Spoiler vermenin cezası kurallarda açık bir şekilde yazıyor. Bunu alışkanlık haline getirenlere de sınırsız bölüm cezası gibi alternatiflerimiz mevcut.
    Her ne kadar izlediğim dizilerden spoiler şikayeti geldiğinde çekinerek baksam, sileceğim zaman bi gözümü kapatıp görmek istemezcesine silsem de durumu anlamak için mesajı okumam gerektiği için yediğim spoilerler İsmail Abi'nin terimiyle Olaylar Olaylar.
    O yüzden gördüğünüzde şikayet etmekten çekinmeyin. Dizi-Kitap farketmez.

Bana kalırsa forumdan sınırsız uzaklaştırılsın. Sadece bölüm cezası az kalır, adam zevk için yapıyor çünkü, hasta. Sizin elinizde değil mi, çizin gitsin.

bu adamın verdiği spoileri bana pm atabilcek var mi neler dönmüş merak ettim
    sırf gıcıklığına kitapta olan bir şeyi mi söyledi kitaptan olduğunu yazmadan

3. kitabı bitirdiysen atayım.

• Az kaldı finale. İnşallah sönük bir final olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Sezon finalinden tek beklentim;

Theon denen hainin umduğu cezayı bulması. Bir sene daha bekleyemem ben.

Acaba senin bu kadar merak ettiğin ve hırslandığın bir şeyi finalde yapıp önümüzdeki sezonu takip etme sebeplerinden birini yok ederler mi?

Elbet alınacak o Kışyarı. Alınması lazım, hani alınmazsa Stark Hanesi diye bir şey kalmaz ortada; güney müney hiç uğraşmasınlar. Sonu belli bir şeyi bence uzatmadan sezon finalinde sıkıştırıvermeleri lazım.

• kış gelmedi bir türlü ne zaman gelicek çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

kış gelmedi bir türlü ne zaman gelicek çok merak ediyorum.

Üstatlar konseyine göre bilinen en uzun yaz bitti, bir nevi kış geldi; havaların soğuması bekleniyor.
  • 6. kitabın adı kış rüzgarları olacakmış daha 6. sezonda gelecek demektir kış gerçi diğer kitapları okumadım belki daha erken geliyordur

ikide bir kış geliyor diyip durdular biran önce görsek şu kışı çok uzatmasalar iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo.1903

kış gelmedi bir türlü ne zaman gelicek çok merak ediyorum.

asıl savaş o zaman kış geldiğinde başlayacak büyük ihtimal ak gezenler kış canlıları, bence
    tüm insanlar birlik olup onlara karşı savaşacaklar 5. -6. sezonlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

Sürpriz olmazsa sezonu 3. kitabın başındaki olayla bitirecekler. Çok acayip meraklanıcak kitabı okumayanlar 1 yıl boyunca

Of aynen ha. Ben üçüncü sezonun ilk bölümü olur diyordum ama bu sezondan yaparlar bence aşıyı. Üçüncü sezon harbiden mükemmel olacak arkadaşlar. Serinin en iyi kitabı kendisi.

İsimlere bakarsak 6. kitapta kışı görürüz, 7. kitabın adı da A Dream of Spring. Yalnız Martin bunları yazana kadar çok var; 2020'yi bulur herhalde çünkü sırf beşinci kitabı yazması beş yıl sürdü, GRRM 63 yaşında, sanırım sağlık sorunları da olmalı, eğer o süreçte kitapları yazana kadar başıma bir şey gelirse diye dizinin yapımcılarına kabataslak bir şekilde kafasındaki sonu verdiği bile iddia ediliyor.

• Şimdi 1x5'i izledim. Son bölümlere nazaran çok iyiydi.

Nasıl kesti la atın boynunu.Son sahne de çok iyiydi. Ned'in bacak gitti. O olmadı işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: Chip n Dale

Sürpriz olmazsa sezonu 3. kitabın başındaki olayla bitirecekler. Çok acayip meraklanıcak kitabı okumayanlar 1 yıl boyunca

Of aynen ha. Ben üçüncü sezonun ilk bölümü olur diyordum ama bu sezondan yaparlar bence aşıyı. Üçüncü sezon harbiden mükemmel olacak arkadaşlar. Serinin en iyi kitabı kendisi.

İsimlere bakarsak 6. kitapta kışı görürüz, 7. kitabın adı da A Dream of Spring. Yalnız Martin bunları yazana kadar çok var; 2020'yi bulur herhalde çünkü sırf beşinci kitabı yazması beş yıl sürdü, GRRM 63 yaşında, sanırım sağlık sorunları da olmalı, eğer o süreçte kitapları yazana kadar başıma bir şey gelirse diye dizinin yapımcılarına kabataslak bir şekilde kafasındaki sonu verdiği bile iddia ediliyor.

martin amcamizin gidici olduğunu ben de duymuştum.seriyi bitirmeden ölürse çok kötü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

1.sezon nerden bulabilirim ?

dizimag
    dizihd

720P istersen mecbur torrent.
  • I love this movie..;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.sezon 720p zorrent varsa pm atabilir mi?
  • Altyazı erken gelir inşallah yarın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

Bugün D&R ye uğradımda yeni kitaplara baktım fiyatları 20-22 tl idi..

İlk kitabın yeni baskısı yeni kapağı ile 29 tl idi..

40 lira bu ara hayatta veremem 2 kitap için

Internetten, yenisayfa.com'dan al usta. Bir kısmı 14 lira.

ilk kitabı da ordan almıştım ön sipariş ile..galiba yine ordan alacağım..

teşekkürler.
  • 4 saat kaldı beyler canlı canlı izleyeceğim isteyen pm atabilirim :)
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.