Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.491.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zUbE

Neden 1 günü kaldı diyor bunun?

Game of Thrones (2011 - 2019)

Şimdilik geçici ceza verildi, en kısa sürede kesin cezası belirlenecek o arkadaşın. Öyle 1 gün falan da değil, muhtemelen uzun bir süre yazamaz buraya.

Daha önce de tekrarladım, bir kez daha yazayım. Spoiler gördüğünüz mesajları sinirlenip kapatmayın, madem gördünüz şikayet edin ki biz de bir şeyler yapabilelim. Spoiler vermenin cezası kurallarda açık bir şekilde yazıyor. Bunu alışkanlık haline getirenlere de sınırsız bölüm cezası gibi alternatiflerimiz mevcut.
    Her ne kadar izlediğim dizilerden spoiler şikayeti geldiğinde çekinerek baksam, sileceğim zaman bi gözümü kapatıp görmek istemezcesine silsem de durumu anlamak için mesajı okumam gerektiği için yediğim spoilerler İsmail Abi'nin terimiyle Olaylar Olaylar.
    O yüzden gördüğünüzde şikayet etmekten çekinmeyin. Dizi-Kitap farketmez.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu sezon cidden çok sönüktü yahu... Şu son bölümü çıkarın dizide ne oldu cidden?

Arya Lannister'ların eline düştü ve kurtuldu.
    Snow duvarın tarafında rehin kaldı.
    Daenerys kendine kalacak yer buldu dinazorları kaptırdı.

Başka önemli bir şey oldu mu şu 8 bölümde? Cidden yazık yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

Bunu John Snow'a söylemişti değil mi?

Evet

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Şimdilik geçici ceza verildi, en kısa sürede kesin cezası belirlenecek o arkadaşın. Öyle 1 gün falan da değil, muhtemelen uzun bir süre yazamaz buraya.

Daha önce de tekrarladım, bir kez daha yazayım. Spoiler gördüğünüz mesajları sinirlenip kapatmayın, madem gördünüz şikayet edin ki biz de bir şeyler yapabilelim. Spoiler vermenin cezası kurallarda açık bir şekilde yazıyor. Bunu alışkanlık haline getirenlere de sınırsız bölüm cezası gibi alternatiflerimiz mevcut.
    Her ne kadar izlediğim dizilerden spoiler şikayeti geldiğinde çekinerek baksam, sileceğim zaman bi gözümü kapatıp görmek istemezcesine silsem de durumu anlamak için mesajı okumam gerektiği için yediğim spoilerler İsmail Abi'nin terimiyle Olaylar Olaylar.

Bende arkadaş torpilli mi çıktı dedim bir an. Bu arada düşündüm de senin iş daha bir zor. Verilen spoilerı yemek gibi bir zorunluluğun var. Üzüldüm valla.

• quote:

quote:

İsterseniz elmamızda var, alternatif olarak armutta verebiliriz

Cezalardan okadar güzel bahsetmişsin ki birkaç kilo alasım geldi

Okadar hoşuna giden varki KOCAMAN BÜYÜK PUNTOLARLA sanki memleketi kurtarıyormuşçasına '' HAYIR O ADAM ÖLMEYECEK '' yazan var. E ölmeyecekse ölmesin, kendini tatmin için bunu yapmak kişiye neyin kazancını sağlar bilemiyorum

• Kaldı 1 gün
  • jeneriğini her zaman izlediğim tek dizidir normalde ileri alırım jeneriği izlemem ama bu dizide izliyorum dizi müziği ayrı bir güzel çok değişik ayrı bir hissi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: goncerivoo

jeneriğini her zaman izlediğim tek dizidir normalde ileri alırım jeneriği izlemem ama bu dizide izliyorum dizi müziği ayrı bir güzel çok değişik ayrı bir hissi var

5+1 o müziği dinlemek harika oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bu sezon cidden çok sönüktü yahu... Şu son bölümü çıkarın dizide ne oldu cidden?

Arya Lannister'ların eline düştü ve kurtuldu.
    Snow duvarın tarafında rehin kaldı.
    Daenerys kendine kalacak yer buldu dinazorları kaptırdı.

Başka önemli bir şey oldu mu şu 8 bölümde? Cidden yazık yahu.

tekrar izle bence butun bolumleri,sezon bos degil ama sen baya bos izlemissin yazik olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Kaldı 1 gün

pfffff...

ne finalle biter. ve bizlerde 2013 yılını bekleriz.
  • Charlize theron 3. sezonda olacak mı sürekli haberler görüyorum anlayamıyorum
  • quote:

Charlize theron 3. sezonda olacak mı sürekli haberler görüyorum anlayamıyorum

sadece oynamak isterdim dedi diye biliyorum
    onun maliyetini karşılayamazlar
  • Hafiften andırmıyormu beyler özellikle Bronn güldüğü zaman bildiğin Barış Falay diyorum

• Bende bu ikisini benzetiyorum Andrew Jackson ve Stannis Baratheon

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

Dorne'lu biri olarak oynayabilir bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Nicomedia66

quote:

malum yaşlanıyor artık fiyat pariteside düşüyor. aslında bundan iyi kraliçe olurdu ya neyse

• Bu arada Stannis i oynayacak açıklandığında eleştiriler vardı bu adammı oynayacak diye. Role cuk oturdu bence adam ne dersiniz?

Dünkü ağırın üstü spoileri yiyenlere geçmiş olsun artık kimin ne olacağını biliyoruz 3.sezonda 3.sezon çoğu kişi için bitti. Nasıl bir zevk alacak 2 gündür spoi verenler?

Ayıptır yahu
  • quote:

quote:

Bana kalırsa forumdan sınırsız uzaklaştırılsın. Sadece bölüm cezası az kalır, adam zevk için yapıyor çünkü, hasta. Sizin elinizde değil mi, çizin gitsin.

• Değerli arkadaşlarım.

PHI gerçi bahsetmiş,bende bir noktaya özellikle değinmek istiyorum.

Dün gece olaya müdahale ederken gördümki,birçok arkadaşımda küfür ve hakaret etmiş.

Spoiler yemenin ne kadar üzücü ve bunaltıcı birşey olduğunu az çok bende biliyorum.Ancak bu tarz durumlarda sizlerden ricam hemen şikayet butonunu kullanmanız.Ve bizimde gerekli yaptırımları uygulamamız.

Sizler spoiler veren arkadaşlara hakaret ve küfür ettiğinizde haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz maalesef.Acil olan durumlarda pm ilede ulaşabilirsiniz.

Spoiler veren üyeye gerekli ceza verilecektir.Zaten PHI arkadaşım bahsetmiş.

Sevgili Kelâg

Sizinde diğer arkadaşlar gibi bu durumdan muzdarip olduğunuzun farkındayım.Ancak bir üyeyi hemen çizmek,sınırsız banlamak her ne kadar kolay ve elimizin altında olsada,o üyeye bir kaç kez uyarı/ceza verip akabinde devamı halinde son başvuracağımız çarenin sınırsız banlamak olduğunu düşünüyorum.

Sağlıcakla kalın arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Bu arada Stannis i oynayacak açıklandığında eleştiriler vardı bu adammı oynayacak diye. Role cuk oturdu bence adam ne dersiniz?

Dünkü ağırın üstü spoileri yiyenlere geçmiş olsun artık kimin ne olacağını biliyoruz 3.sezonda 3.sezon çoğu kişi için bitti. Nasıl bir zevk alacak 2 gündür spoi verenler?

Ayıptır yahu

Dün istanbuldaydım ve foruma giremedim pek.
    Yalnız çok ciddi spoıler verilmiş.
    Allahtan görmedim.

Bu arada şu zevk için spoıler veren kişilerin dizi bölümünden sınırsız atılmasını sahsen ben de isterim.
    Adam bunu sırf gıcıklık olsun diye oynanmamış koca bir sezonu burda yazıyorsa sınırsız çizilmesi gerekir.
    Aksi taktirde sizin de belirttiğiniz gibi bizler ağzımızı bozuyoruz. Siz yeterli cezayi verin, biz kendi sınırımızda kalırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.