Şimdi Ara

Game of Thrones (2011 - 2019) (390. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
66.591
Cevap
442
Favori
2.492.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
78 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Öner

quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

Bu arada Stannis i oynayacak açıklandığında eleştiriler vardı bu adammı oynayacak diye. Role cuk oturdu bence adam ne dersiniz?

Dünkü ağırın üstü spoileri yiyenlere geçmiş olsun artık kimin ne olacağını biliyoruz 3.sezonda 3.sezon çoğu kişi için bitti. Nasıl bir zevk alacak 2 gündür spoi verenler?

Ayıptır yahu

Dün istanbuldaydım ve foruma giremedim pek.
    Yalnız çok ciddi spoıler verilmiş.
    Allahtan görmedim.

Bu arada şu zevk için spoıler veren kişilerin dizi bölümünden sınırsız atılmasını sahsen ben de isterim.
    Adam bunu sırf gıcıklık olsun diye oynanmamış koca bir sezonu burda yazıyorsa sınırsız çizilmesi gerekir.
    Aksi taktirde sizin de belirttiğiniz gibi bizler ağzımızı bozuyoruz. Siz yeterli cezayi verin, biz kendi sınırımızda kalırız.

İyiki girmediniz Hocam öyle spoilerki yani önümüzdeki sene diziye bakmanıza gerek kalmazdı

Birde büyük puntolarla yazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoseDn -- 3 Haziran 2012; 15:11:47 >

• diyorum ya kitaptan spoiler verenlerin, onları alıntılayıp cevap yazanların ve bu mesajlara alıntı üstüne alıntı yapanların mesajları silinse 130 sayfalık bu konunun rahat 50 sayfası silinmiş olur
  • gönüllüyüm konudaki tüm kitap spoilerı içeren mesajları silmek için geçici yetki istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: zUbE

Neden 1 günü kaldı diyor bunun?

Şimdilik geçici ceza verildi, en kısa sürede kesin cezası belirlenecek o arkadaşın. Öyle 1 gün falan da değil, muhtemelen uzun bir süre yazamaz buraya.

Daha önce de tekrarladım, bir kez daha yazayım. Spoiler gördüğünüz mesajları sinirlenip kapatmayın, madem gördünüz şikayet edin ki biz de bir şeyler yapabilelim. Spoiler vermenin cezası kurallarda açık bir şekilde yazıyor. Bunu alışkanlık haline getirenlere de sınırsız bölüm cezası gibi alternatiflerimiz mevcut.
    Her ne kadar izlediğim dizilerden spoiler şikayeti geldiğinde çekinerek baksam, sileceğim zaman bi gözümü kapatıp görmek istemezcesine silsem de durumu anlamak için mesajı okumam gerektiği için yediğim spoilerler İsmail Abi'nin terimiyle Olaylar Olaylar.
    O yüzden gördüğünüzde şikayet etmekten çekinmeyin. Dizi-Kitap farketmez.

Bana kalırsa forumdan sınırsız uzaklaştırılsın. Sadece bölüm cezası az kalır, adam zevk için yapıyor çünkü, hasta. Sizin elinizde değil mi, çizin gitsin.

bu adamın verdiği spoileri bana pm atabilcek var mi neler dönmüş merak ettim
    sırf gıcıklığına kitapta olan bir şeyi mi söyledi kitaptan olduğunu yazmadan

• beyler 2. sezona şimdi başlayacağım büyük bir azimle biriktirdim.ancak az biraz yorumlara baktım -spoiler'a dalmadan- sanırım ilk sezon daha güzelmiş.beklentimi düşük tutarak mı başlayayım?

not:insanlar savaş sahnesi göremediği için çok bozulmuş bu sezon,ben savaş sahnesi görmek için diziye bakmıyorum.yani beklentimi nasıl tutmam gerektiği konusunda yorum yaparken savaş ögesini katmanıza gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

quote:

Orijinalden alıntı: Prens Andrey

Bunu John Snow'a söylemişti değil mi?

Evet çok daha güzel çalışmalar vardır ama bunu bulabildim

• quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

quote:

quote:

Şimdilik geçici ceza verildi, en kısa sürede kesin cezası belirlenecek o arkadaşın. Öyle 1 gün falan da değil, muhtemelen uzun bir süre yazamaz buraya.

Daha önce de tekrarladım, bir kez daha yazayım. Spoiler gördüğünüz mesajları sinirlenip kapatmayın, madem gördünüz şikayet edin ki biz de bir şeyler yapabilelim. Spoiler vermenin cezası kurallarda açık bir şekilde yazıyor. Bunu alışkanlık haline getirenlere de sınırsız bölüm cezası gibi alternatiflerimiz mevcut.
    Her ne kadar izlediğim dizilerden spoiler şikayeti geldiğinde çekinerek baksam, sileceğim zaman bi gözümü kapatıp görmek istemezcesine silsem de durumu anlamak için mesajı okumam gerektiği için yediğim spoilerler İsmail Abi'nin terimiyle Olaylar Olaylar.

Bana kalırsa forumdan sınırsız uzaklaştırılsın. Sadece bölüm cezası az kalır, adam zevk için yapıyor çünkü, hasta. Sizin elinizde değil mi, çizin gitsin.

bu adamın verdiği spoileri bana pm atabilcek var mi neler dönmüş merak ettim
    sırf gıcıklığına kitapta olan bir şeyi mi söyledi kitaptan olduğunu yazmadan

en yapılmaması gereken terbiyesizliği yaptı spoiler butonu kullanmadan büyük puntoyla açık açık neler olacağını yazdı hiç merak etme yani neler olacağını tabiri caizse tüm dizi zevkimizin içine sıçtı inşallah sınırsız ban yemiştir gerçi fake hesaplarla yine gelir de işte yönetimin ciddi tedbirler alması gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

beyler 2. sezona şimdi başlayacağım büyük bir azimle biriktirdim.ancak az biraz yorumlara baktım -spoiler'a dalmadan- sanırım ilk sezon daha güzelmiş.beklentimi düşük tutarak mı başlayayım?

not:insanlar savaş sahnesi göremediği için çok bozulmuş bu sezon,ben savaş sahnesi görmek için diziye bakmıyorum.yani beklentimi nasıl tutmam gerektiği konusunda yorum yaparken savaş ögesini katmanıza gerek yok.

savaşla pek alakası yok. ben her bölümü hala zevkle izliyorum konuşma da olsa sadece güzel geliyor. ama insan bişeyler olsun istiyor yani az da olsa heyecanlandırmasını istiyor dizinin bu sezon o pek yok malesef. beklentini çok düşük tutma ama çok yüksekte tutma. sezon başlarken hatırlıyorum herkes ne umutlarla bekliyordu bu sezonu.

• HEAR ME ROAR!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wooksup

HEAR ME ROAR!

bende artık lannisterlara sempati duyuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joffrey gibi biri varken Lannisterlara sempati duyamam ben. Adam Baratheon ismini lekeliyor.

• "Waaoww" Deyişini Özledim

Setten Bir Foto daha Çocuklar Poker Masasında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteroldoktor -- 3 Haziran 2012; 18:27:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teocan94

[font="calibri"]

"Waaoww" Deyişini Özledim

bende diyorum bu kızı biyerden gözüm ıssırıyor skinsde oynayan kızmış Waaoww diyince aklıma geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumiy -- 3 Haziran 2012; 18:42:51 >
  • ekşide vardı böyle spoiler veren tipler söve söve kalmadılar
  • Sezon finalinden tek beklentim;

Theon denen hainin umduğu cezayı bulması. Bir sene daha bekleyemem ben.
  • quote:

quote:

Hakikaten ha. Sizin işiniz de zor

• burda birtakım olaylar olmuş

ilk defa pazar günü evdeyim, dizi gece mi düşüyor yarın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aböRjin

burda birtakım olaylar olmuş

ilk defa pazar günü evdeyim, dizi gece mi düşüyor yarın mı?

Sabahın erken saatlerinde gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _LegendmJ_

Bu sezon aradığını bulamayan arkadaşlara söylüyorum 3. sezonu bekleyin 3. sezonda savaş , ihanet , aşk , entrika ne ararsanız olacak emin olabilirsiniz , 1. sezondaki o mistik havayı , atmosferi özleyenlerin bayılacağı bir sezon olacak 3. sezon ayrıca 3. sezonda bölüm başına 1-2 olayda ters köşe olacaksınız

bu sezon için de çok iyi olacak diyorlardı geçen yıl şu son yayınlanan 9. bölüm dışında bir de 1-2 bölüm harici hiçbir şey olmadı ki, fena sayılmaz tarzında bölümler izledik çoğunlukla... Umarım dediğin gibi gerçekleşir de gelecek sezon kaliteyi daha da artırırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arya,Sansa,Syrio Forel Bir Fan Grubunun Toplantısına Katılmış.

Soldaki "Korkunçlu Karı" Tanımına Uyuyor Gibime Geldi.

Kılıç Bildiğin Boğaza Girecek

• 
Sayfa: önceki 388389390391392
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.